İçeriğe Yönlendir

Brc; Sorunlar, Yorumlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Hasan Dönmez

Ben Kağıthane merkez servis,2A mühendislik te taktırdım işçiliklerinden ve hizmetlerinden çok memnun kaldım tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cemil Özkan

Bende Aracıma CGS Marka LPG takdırdım. Ankara Siteler Ergünler otoda. İşçilik çok güzel tek sorun motar arıza lambası

Her marka lpg var.

Yorum bağlantısı

Can Bey ile bir görüşün yardımcı olacaktır size.

Ford Tur-Oto Paz. Tic. A.Ş.

Adres : Celal Bayar Bulvarı Ali Suavi Sokak No: 9 Maltepe/ANKARA

Posta Kodu : 06570

Tel : (312) 232 32 72 Fax : (312) 232 32 77

web: www.turoto.com.tr

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Bu zaman kadar cevap gelmedi kimseden, hiç taktıran yok mu? Ama artık gerek de yok çünkü Tunalı da Teleflex GFI taktırdım, tavsiye ederim şimdilik problem yok.

Hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

tur oto yu biliyorum bir çok defa müşterisi oldum.güzel bir iş çıkaracaklarına inanıyorum..

Yorum bağlantısı
İdris Arıcı

hayırlı olsun güle güle kullanın. pişman olmazsınız...

Yorum bağlantısı
Tuna Aksu

hocam hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan.ergün beye birde ben uğrayayım.

Yorum bağlantısı
Vedat Çakır

Hayırlı olsun Şahin Bey, LPG montajından sonra garanti konusunu nasıl hallettiniz?

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

HAyırlı olsun, gözünüzü karartmışsınız.

Hayırlı olsun Şahin Bey, LPG montajından sonra garanti konusunu nasıl hallettiniz?

Motor garantisi bitmiştir herhalde.

Yorum bağlantısı
Hakan Aydin

Şahin Bey hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama daha önce BRC nin manifolt delmeden montaj yaptığı sistemde aparatla aynı yerden benzin enjektörünün montajını yapabilmek için benzin enjektörlerini biraz geriye çektiklerini ve bunun da benzin performansında düşüşe neden olduğunu okumuştum. Ama bu pipolu sistemle aynı mıdır bilmiyorum. Hatta bu sistemi daha önce ilk defa Teleflex uygulamış, verim alamadıkları için vazgeçmişler (teleflexin sitesinde okumuştum). Ama BRC sistemi geliştirmiş ve bu problemleri çözmüş olabilir. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız.

Yorum bağlantısı
Mete Gürer

ŞAhin Bey,

Öncelikle LPG'niz hayırlı olsun. ÖZellikle şu bahsi geçen BRC pipo sisteminin resimlerinide eklemeniz mümkün mü? Ben çok merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu

Hayırlı olsun şahin bey güle güle kullanın...

Umarım birgün kimse şu yakıt fiyatları yüzünden aracına böle uygulamalar yaptırmaya gitmeyecektir...Araç 2010 model lpg taktıracak kadar yıldırmış yazık...

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

şahin bey hayırlı olsun diyorum ancak yol testi ile yükletme yaptırmanızı öneririrm zira ben 1 yıldır brc kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı hamdolsun ama kış girişi fakir karışım vermişti bunuda yol testi yüklemesi ile çözdüler.

tekrar hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş
şahin abi rahatsız ediyorum ama

toplam ne kadara mal oldu ?

garanti konusunda az birşey olsada ufak bir diyalog geçmiştir aranızda onuda bizimle paylaşma şansın varmı, motorda sadece yakıt sisteminimi garantiden çıkarma söz konusu yoksa tamamını mı ?

Garanti konusundaki cesaretinle benim gibi benzinden hiç ummadığı tekmeyi yiyen bir çok arkadaşa öncülük etmiş olursun abi.

Çokmu yakıyor sizin araba?Bir depo benzinle kaç km gidiyorsunuz? Ayrıca ayda maksimum kaç km gidersiniz?

Yorum bağlantısı
Erkan Özbebek

Hayırlı olsun şahin hocam iyi günlerde kullan..

Bende dün taktırdım yazmam gerekenleri sen fazlasıyla yazmışsın.. Artık benzine fazladan para bayılmak yok :s

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Murat bey tüm Ankara biliyor artık lambaları yerinden söktüğünüzü :)

ben kaptım burayı bak hiç düşünmemiştim,arabamı almadan önce baktıgım focusda adam gösterge ekranına etiket yapıştırmıştı...

Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu
ilk yakıt tüketim testimide yazayım arkadaşlar depoyu fulledim aygazda ve tekrar gelip bulundugum ilde aygazda fulledim 19.5liralık lpg aldı ve 150km yaptım burdanda hesabım doğru ise 19,5/150=130 bin tek kişiydim arabada hızım 90lı civardaydı.

En önemli konu ise belli bir devirden sonra benzine geçiyormuş bu devride 5000 devir olarak ayarlattım malum 5.vites 5000binde devirde 170km yapıyor sonrasında motor zarar görmesin diye böyle birşey yaptırdım.

üstadım aracın modeli ne olursa olsun sözüm meclisten dışarı biraz düşünen insan bu kararı verir diye düşünüyorum.Ben şehirlerarası 100km/7lt yakıyordum benzinde ki bu ne ediyor 3,5lt fiyatıX7lt= 245bin kmde.

Lpg de ise yukarda yazdım 130lira aradki fark ne?

245-130=115kuruş şehirlerarası yolda kar. 10bin kmde ne yapar??? 0,115X10000= 1milyar 150 :good1:

benim gibi yılda 20bin yapanlar için ise 2milyar 300 kar

bu kadar basit.

Sizin yaptığınızın yanlış olduğunu söylemiyorum malesef akaryakıttaki fahiş fiyatlar sayesinde insanlar lpg veya dizele olmazsa olmaz gözüyle bakıyor..Bende yılda 15-20 bin km yapıyorum aracım benzinli olsaydı bi dakika düşünmez lpg taktırırdım...Ki bir senede arada ki fark ile en iyi lpg kitinin parası kendini amorti eder hatta para da kalır sizin hesapda olduğu gibi...

Yorum bağlantısı
Semih Özkan

Çok lazım bu LPG heleki aracı sürekli şehir içinde sıkışık trafik veya kısa mesafeli kullananlara... Araç bir depoyla 400 -450 km ancak yapıyor şehir içinde bir depoyla...

ŞAhin bey hayırlıs olsun...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...