Fatih Çalıkuşu 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Eyvah laflara bak aman ustanız sizin olsun... sonunda kızdırdın sakin Mert Can'ı ,helal olsun rın rın rın Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 sonunda kızdırdın sakin Mert Can'ı ,helal olsun rın rın rın Soğuk su içsin kızdıysa...Rın rın rın.... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Soğuk su içsin kızdıysa...Rın rın rın.... Ziebartta bir cam filmi uygular stres falan kalmaz Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Soğuk su içsin kızdıysa...Rın rın rın.... Kızdığım birşey yok Sinan rın rın rın... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Kızdığım birşey yok Sinan rın rın rın... rın rın rın...Sizin tükkanın ordada park yeri yok arkadaşım bi demir direk dik geldiğimde yerim hazır olsun Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 rın rın rın...Sizin tükkanın ordada park yeri yok arkadaşım bi demir direk dik geldiğimde yerim hazır olsun Bu gün arkandan bağırdım, gel sana yer buldum diye ama maşallah teybi öyle bi açmışsın ki top patlasa yanında duymacaktın rın rın rn.... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Bu gün arkandan bağırdım, gel sana yer buldum diye ama maşallah teybi öyle bi açmışsın ki top patlasa yanında duymacaktın rın rın rn.... Harbi mi :D Evet volume yüksekti gerçi 30da filandaydı daha...Evin önünde buldum hergün şok marketin önünden geçtiğimde vitrinleri titriyor :D Tiptip bakıyolar rın rın rın rın... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Harbi mi :D Evet volume yüksekti gerçi 30da filandaydı daha...Evin önünde buldum hergün şok marketin önünden geçtiğimde vitrinleri titriyor :D Tiptip bakıyolar rın rın rın rın... Bi gün teskoyu uçururlarsa görürsün rın rın rınııı Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Bi gün teskoyu uçururlarsa görürsün rın rın rınııı Kaskoluuu rın rın rınnnn...Fabrika çıkışı tesisatla muzık dınleyen adama ben muzık sever demem :D Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 (düzenlendi) Kaskoluuu rın rın rınnnn...Fabrika çıkışı tesisatla muzık dınleyen adama ben muzık sever demem :D Ben gayette müzik sever bir insanım. Beklentilerimi karşılıyor bana yetiyor bu sistem. En azından para harcamaya lüzum duymuyorum rın rın rın 2 Nisan 2009 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Ben gayette müzik sever bir insanım. Beklentilerimi karşılıyor bana yetiyor bu sistem. En azından para harcamaya lüzum duymuyorum rın rın rın Ulen para olsa yapmıcan sanki...Vectrandaki tesisatı bılmıyoruz sanki... Rın + Rın rın rın... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Ulen para olsa yapmıcan sanki...Vectrandaki tesisatı bılmıyoruz sanki... Rın + Rın rın rın... Onlar çocukluktaydı be Sinan. Benim için bir hevesti geldi geçti. Param olsa yapacağım teş şey Double Din almak olur o kadar. O da görüntü amaçlı. Kolonlarla falan oynamam hiç... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Onlar çocukluktaydı be Sinan. Benim için bir hevesti geldi geçti. Param olsa yapacağım teş şey Double Din almak olur o kadar. O da görüntü amaçlı. Kolonlarla falan oynamam hiç... duble din rın rın rın olur o zaman...Ben mersoda alsam yaparım sistem...İbo dinledim mi yan koltukta sölüyor gibi net olmalı Vokal yaptığımda hoşuma gitmeli :D Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 focus II nin kapı iç dizaynı ve ses yalıtımı o kadar güzel ki, orjinal hoparlörleri bile oldukça yeterli. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 focus II nin kapı iç dizaynı ve ses yalıtımı o kadar güzel ki, orjinal hoparlörleri bile oldukça yeterli. Yaz sonu görüşürüz abi :D Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Yeterli dedik, değişilmez demedik Ben biliyorum Focus 1 daha güzel 2 ye onaran ses sisteminde... Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Ben biliyorum Focus 1 daha güzel 2 ye onaran ses sisteminde... I ıh... Bence bu kadar emin olma... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 I ıh... Bence bu kadar emin olma... 13cm kolonla 5x7 ovaller birmi ya dinledim 13cm pehh... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 hafta sonu biri benim arabada bass var dedi,yok dedim orginal ,o zaman mid takımı var dedi inandıramadık orginal kolon seslerine Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 hafta sonu biri benim arabada bass var dedi,yok dedim orginal ,o zaman mid takımı var dedi inandıramadık orginal kolon seslerine Vw nin üstüne tanımam orjınal ses sisteminde..Audide güzel... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Vw nin üstüne tanımam orjınal ses sisteminde..Audide güzel... şimdiki araçlarda orginal ses sistemi fena sayılmaz aslında,tesisata gerek kalmayacak türde,tabi kıyaslamadım ama Bayram Abinin audi fenaydı ses olayında Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 şimdiki araçlarda orginal ses sistemi fena sayılmaz aslında,tesisata gerek kalmayacak türde,tabi kıyaslamadım ama Bayram Abinin audi fenaydı ses olayında O bide sis farsız modelindeki...Bide bunun fullerindeki var onlar süper...Accordunda güzel...Ama vw baya sağlam...Q7de harman cardon var mesela subwooferı bile var Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Vw nin üstüne tanımam orjınal ses sisteminde..Audide güzel... +1903 Yalıtımın oyunu aslında. Yorum bağlantısı
Recommended Posts