Emre Erdoğmuş 19 Kasım 2010 Paylaş 19 Kasım 2010 selam herkese. 1 ay önce iskitler çiftçi ticaretten fiestama 4 adet kumho kw17 kışlık lastik aldım. (195/50 15") tanesini 90 tlden aldım.rot balans nitrojen ve siboplar bedava. başka yerlerde 120 tl civarında fiyat verdiler lastik başına. hem fiyatı makul geldi hem de gayet memnunum lastiklerden. herkese tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 19 Kasım 2010 Paylaş 19 Kasım 2010 Kumho(çok eski bir kaç modeli hariç)oldukça iyi bir lastiktir. Tavsiye edilir. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 (düzenlendi) Yarın 4 adet Kumho KU031 model lastik alıyorum. Fren ve yol tutuş performansı nasıldır? 28 Kasım 2010 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Yarın 4 adet Kumho KU031 model lastik alıyorum. Fren ve yol tutuş performansı nasıldır? Uzun süre kullandım memnun kalacağını umuyorum. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Lastikleri dün taktırdım. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Yol sesi yüksek derecede kesildi. Michelin'in aynı ebat lastiğe 240 TL istemesi ve aynı ebat Kumho lastiği Michelin'in yarı fiyatından daha ucuz olarak almak ayrı bir güzel... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Kasım 2010 Paylaş 30 Kasım 2010 Lastikleri dün taktırdım. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Yol sesi yüksek derecede kesildi. Michelin'in aynı ebat lastiğe 240 TL istemesi ve aynı ebat Kumho lastiği Michelin'in yarı fiyatından daha ucuz olarak almak ayrı bir güzel... Güzel tespit, demek ki keramet mişlende değilmiş Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Güzel tespit, demek ki keramet mişlende değilmiş Michelin kaliteli ama bir o kadar da pahalı. Aynı derecede verim alamasam da Kumho da kötü bir lastik değil. Alınabilir bence... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) Havaların iyi seyretmesi nedeniyle lastik değiştirme işini biraz ertelemiştim, kumho kh 11 ya da honkook ventus prime 105 bu ikisinden birini kullanan var mı? Asimetrik desenli, fiyatı orta düzeyde. Mesajı yanlış başlığa yazmışım. Kumho başlığına taşımısınız. 2 Aralık 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz yaz ve kış lastikleri mi jantlarıya birlikte kullandığımdan dolayı 17" jantlarımı Kumho KU31 marka 1,5 yıllık lastiklerimle kullanıyordum, havaların ısınmasıyla birlikte yaz lastiklerimi servisin deposundan çıkarttırıp balans ve rot ayarı yapılarak takıldı fakat inanılmaz bir uğultu ve kesik kesik gelen yoğun ses var bunun sebebi nedir?? lastiklerin 4-5 ay depo da kalması yüzünden özelliğinde bir bozulma mı oldu?? veya her hangi bir başka sorun mu var??? daha önce başına böyle bişey gelen var mı?? Acil yardımınıza ihtiyacım var yoksa bana yeni bir yazlık şemsiye mi hediye edecekler?? Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Lastikleri koyduğunuz yer güneş alıyormu,birde lastiklerin üzerine herhangi bir ağırlık koydunuzmu? Kar lastikleri genelde yumuşak ve T serisi lastiklerdir,4 ay boyunca o lastiklere alışıyorsunuz ve onları çıkarıpta yaz lastiklerini takınca (17 jant) ilk etapta,daha sert ve daha sesli olduğunu hissedebilirsiniz... Depolanma şekli serviste yapıldı yani güneş almış olduğunu düşünmüyorum ama rutubet gibi durumları bilemiyorum.. kullaklarım iyidir hangi sesin sorun olup olmadığını ayırt edebilecek bir durumda yani gelen ses normal değil.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Buradan şu soru çıkıyor... Lastikler nasıl depolanmalı... Janta takılı ve hava dolu olarak saklamak doğru bir hareket midir.. ? (benimkiler de böyle) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Lastikleri koyduğunuz yer güneş alıyormu,birde lastiklerin üzerine herhangi bir ağırlık koydunuzmu? Kar lastikleri genelde yumuşak ve T serisi lastiklerdir,4 ay boyunca o lastiklere alışıyorsunuz ve onları çıkarıpta yaz lastiklerini takınca (17 jant) ilk etapta,daha sert ve daha sesli olduğunu hissedebilirsiniz... Muhtemeldir. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Ne şartlarda stoklandı bilmiyorsunuz belkide üstünde başka lastik(ler)de vardı.Bence bir yerde balans kontrolü yaptırın. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Buradan şu soru çıkıyor... Lastikler nasıl depolanmalı... Janta takılı ve hava dolu olarak saklamak doğru bir hareket midir.. ? (benimkiler de böyle) Yani aynı sorun sizde de mi var Mehmet abi yoksa depolama şekliniz mi hava dolu?? bu sırada bende nitrojen doluydu.. Muhtemeldir. Çağlar abi o farklı bir ses.. Ne şartlarda stoklandı bilmiyorsunuz belkide üstünde başka lastik(ler)de vardı.Bence bir yerde balans kontrolü yaptırın. Abi doğru söylüyorsunuz depolama şekli çok önemli.. ayrıca balansta sorun olsa bunu direksiyonda hisetmezmiyim sizce.. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Algısal problem. Alışırsınız. Değil abilerim eğer öyleyse yarı fiyatına lastikleri satıyorum almak isteyen olur mu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Yani aynı sorun sizde de mi var Mehmet abi yoksa depolama şekliniz mi hava dolu?? bu sırada bende nitrojen doluydu.. Ben ilk defa jantta takılı saklayacağım.. Bu güne kadar hep, sökülü vaziyette, dik bir biçimde yan yana koyarak sakladım ve hiç bir sorun yaşamadım.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Bende jantlı olunca üst üste diye biliyorum hatta havalarını biraz yüksek tutmakta faydalı olacaktır. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Ben ilk defa jantta takılı saklayacağım.. Bu güne kadar hep, sökülü vaziyette, dik bir biçimde yan yana koyarak sakladım ve hiç bir sorun yaşamadım.. Nedir benim bu şansım.. ben depolanma şeklini öğrenir ve buraya tekrar yazarım.. Jantlı bir şekilde stoklanacaksa üst üste,jantsız stoklanacaksa dik olarak yanyana istiflenmesi en doğrusudur Mehmet abi...Ayrıca lastiğin saklanacağı ortamın kuru olması tercih edilir. peki bu depolama şekinin bir izahı var mıdır?? neden o şekilde?? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Şemsiyeyi bilmem de şu olabilir: (şemsiye için içine beton dökmek gerekiyor.) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Jantlı halde yere dik olarak konursa, lastik tabanı düzleşme yapar, sonrasında ses sorunu ortaya çıkar, jantsızken yan yatrılıp üst üste konursa, yanakta düzleşme olur. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Jantlı halde yere dik olarak konursa, lastik tabanı düzleşme yapar, sonrasında ses sorunu ortaya çıkar, jantsızken yan yatrılıp üst üste konursa, yanakta düzleşme olur. Peki Çağlar abi hangi durumda depolanacak?? ve dik konuldu ve tabanda düzleşme oluşursa bu geçmiyor her halde çünkü bence sorun tabanın bir bölümünde.. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Düzelmez. lastiklerim.. Lastikleri dikte koysanız,yanda yatırsanız buradaki en önemli nokta,en azından ayda 1 kere lastikleri rotasyon yaparak düzleşmenin önüne geçmektir. Çok güzel söylüyorsunuz bunu keşke yapıyor olsalar ama lastikçiler bunu yapıyor mu diye merak ediyorum.. o kadar lastik yapılıyor mudur??? Yorum bağlantısı
Serhan Kaygan 26 Mart 2011 Paylaş 26 Mart 2011 Buradan şu soru çıkıyor... Lastikler nasıl depolanmalı... Janta takılı ve hava dolu olarak saklamak doğru bir hareket midir.. ? (benimkiler de böyle) Buradaki hemen herkezin yazlik ve kislik lastikleri var. Genelde servislerde, bildiginiz konteynerlarda, raflar da saklaniyor. Genelde hepsi jantli ve havalari dolu olarak saklaniyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts