Tümay Akyol 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 2009 model mondeo 1.6 ti vct aracimin akusu bitti. Aracimdaa start stop var.Fakat start stop otomatik degil.Anahtarla calistirir gibi power düğmesini basiyorsunuz motor çalışınca düğmeyi bırakıyorsunuz.Dur kalkta, ışıklarda arac stop etmiyor. Start stop akü mu yoksa normal akü mü almaliyim? 72 amperlik aku yeterli mi birde hangi marka/model akünün olculeri aracimin aku haznesine sığar? Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Tümay Bey aracınız için start stop özellikli akü almanıza gerek yok zira aracınızda start stop yok. Gereksiz yere fazla para vermeyin jelli akülere. 72 amp akü zaten orjinali ve gayet yeterlidir tabi extra elektrikli donanım takmamışsınız ( LPG - Amfi vs gibi ) Akü boyutu konusunu tam olarak bilmiyorum hangi marka uyuyor diye. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 72 lik standart bir akü işinizi görecektir. Marka olarak Varta yı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 72 Amperlik Mutlu veya Varta akü olabilir evet... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 2009 model mondeo 1.6 ti vct aracimin akusu bitti. Aracimdaa start stop var.Fakat start stop otomatik degil.Anahtarla calistirir gibi power düğmesini basiyorsunuz motor çalışınca düğmeyi bırakıyorsunuz.Dur kalkta, ışıklarda arac stop etmiyor. Start stop akü mu yoksa normal akü mü almaliyim? 72 amperlik aku yeterli mi birde hangi marka/model akünün olculeri aracimin aku haznesine sığar? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Yerlide inci tavsiye ederim.Mutludan önde gelir bana göre. Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Yerlide inci tavsiye ederim.Mutludan önde gelir bana göre.Ne farkı var bilmediğimden soruyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Ne farkı var bilmediğimden soruyorum. Hem mutlu hem de inci kullandım. Mutlu 2. senesi dolmadan bozulan aküyü garantiye sokmadı. İnci ise senelerdir gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 mutlu artık yerli değil.Traksiyoner akuleri nin renkleri sarı dan kırmızıya döndü. Anlamı var ama bilgi yok Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ekim 2015 Paylaş 20 Ekim 2015 Traksiyoner akuleri nin renkleri sarı dan kırmızıya döndü. Anlamı var ama bilgi yok komünist olmasın sakın Yorum bağlantısı
Tümay Akyol 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.Aracin uzerinden cikan aku 55amperli ford orjinal aku idi.Bir kenarinda inci yaziyordu.Bende 165tl ye 60amper inci formul A akü aldim. Yorum bağlantısı
Giray Çakır 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Oto yedek parçacısıyız.Ayrı zamanda Çelik,Magnetti Marelli,İnci Akü bayisiyiz.Bursada özellikle bizim bölgemizde akü satmak ölüm.Fahiş ve saçma fiyat politikaları insanı bu işi bırakmaya zorluyor.Tümay bey 165 liraya iyi rakama almışsınız.Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1 ay önce zamlandı İnciler.Eski rakamdan almışsınız.Akü düşünenler için 3 markayıda gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Emre Tutak 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Herkese merhaba abilerim, 2009 model aracımızın orjinal aküsü artık ömrünü tamamladı, bende fiyat araştırmasına başladım servis iyi fiyat verdi ama takılacak akünün Motorcraft olmadığını ve akünün Ford üretimli olduğu söyledi, Ford üretiyorsa nasıl Motorcraft olmuyor anlamadım değiştirsem mi değiştirmesem mi kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var Şimdiden teşekkürler .. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 İnci aldım ben, fordların yuva kısa, ona özel satılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Herkese merhaba abilerim, 2009 model aracımızın orjinal aküsü artık ömrünü tamamladı, bende fiyat araştırmasına başladım servis iyi fiyat verdi ama takılacak akünün Motorcraft olmadığını ve akünün Ford üretimli olduğu söyledi, Ford üretiyorsa nasıl Motorcraft olmuyor anlamadım değiştirsem mi değiştirmesem mi kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var Şimdiden teşekkürler .. Ford yazar ama inci üretmiştir. Yani otosanın türkiyede inciye yaptırdığı aküdür. Motorcraft genelde montaj aküdür. Aslında oda başka bir markaya ürettirilmiş bir aküdür ama yurtdışında. Yorum bağlantısı
Emre Tutak 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Teşekkür ederim Hasan Abi söylediklerin için servisten randevuyu aldım sabah gidecem hayırlısla Yorum bağlantısı
Güven Kaya 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Son günlerde yaşanan soğuk hava ve kar nedeniyle nedeniyle nedense aracım sabahları marş alıyor ama çalıştırcak enerji gelmiyor ufak bi takviye den sonra çalışiyor benden önceki araç sahibi ne zaman değişti bilmiyorum acaba değişmelimiyim bide hangi aküyu önerirsiniz araç ford fieasta 2010 dizel Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Son günlerde yaşanan soğuk hava ve kar nedeniyle nedeniyle nedense aracım sabahları marş alıyor ama çalıştırcak enerji gelmiyor ufak bi takviye den sonra çalışiyor benden önceki araç sahibi ne zaman değişti bilmiyorum acaba değişmelimiyim bide hangi aküyu önerirsiniz araç ford fieasta 2010 dizel Konunuzu birleştirdim. Akünüzün değişim zamanı gelmiş te, geçiyor bile. Yorum bağlantısı
Güven Kaya 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Hemen aku aldım bugün ölçüm yapıldı çok düşük çıktı. Aku olarak bosch aldım 60 amper Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Hemen aku aldım bugün ölçüm yapıldı çok düşük çıktı. Aku olarak bosch aldım 60 amper Ne kadar olmuş bosch aküler? Eski aküyü verdikten sonra ne kadar ödediniz? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Ben de geçen hafta 60 Ah Bosch aldım,eskiyi ve 170 TL de üste Yorum bağlantısı
abdullah tetik 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Merhaba Aracımın aküsü zayıfladı dolayısı ile yeni akü almak istiyorum 1.6 dizel aracımda focus motoru var kaç amper basık akü mü normal kare mi bilen var mı arakadaşlar lütfen yardım üzerinde fabrika çıkış Dord marka akü var amperi göremedim lütfen yardım Yorum bağlantısı
Recommended Posts