Gökhan Aksu 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 Oy oy oy Yapalım bir toplantı yiyelim tavukları Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 (düzenlendi) yolum bu taraflarda abi zaman söyle. senide aramadık ayıp ettik farkındayım buarada.tavuklar benden affedersin artık. yapalı yapalım Affedilecek birşey yokki.Yeni taşındın işti güçtü yeni bir şehir ancak alışmışsındır. En kısa zamanda 24 Şubat 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 Yami yami yam yam ağzım sulandı... Nerden baksan 2 sene oldu yemediğim... Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Adana toplanamaz Muhlis, bu ayran izmir ayranı mı Kesin toplanır ve tavuğunu yapar.Gelmek isteyen arkadaşlarıda ağırlamaktan onur duyar :lol2: Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Kesin toplanır ve tavuğunu yapar.Gelmek isteyen arkadaşlarıda ağırlamaktan onur duyar :lol2: Tenekeleri kapatıp ateşi yaktıktan sonra zaman olarak ne kadar bekliyorsunuz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Güzel olmuş harbiden Havalar düzelse bende yapmayı düşünüyorum.Sezonu açamadık daha.. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Tenekeleri kapatıp ateşi yaktıktan sonra zaman olarak ne kadar bekliyorsunuz Yaklaşık 50 dakikada pişti. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Evet 45-50 dakika yeterli oluyormuşş Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Dikkat edilmesi gereken tavuğun tenekeye temas etmemesi galiba, yanmaması için doğrumudur. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Dikkat edilmesi gereken tavuğun tenekeye temas etmemesi galiba, yanmaması için doğrumudur. Evet ben çok araştırdım Tenekeye değmeyecek ve yere düşmeyecek şekilde sopaya takılacak.Aslında bazıları da ortası delik bir tepsi veya kap içinden geçiriyorlar içine de patlıcan,biber,domates,patates,soğan koyuyorlar.Tavuğun akan yağı da burada birikiyor.Ateş yanarken de teneke boyunu geçmeyecek şekilde yakılmalı. Hazır satılan bu tip aparatlar da mevcut Çingene tavuğu işi bir sektör yani :lol2: Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Dikkat edilmesi gereken tavuğun tenekeye temas etmemesi galiba, yanmaması için doğrumudur. Evet doğru.Birde çalı çırpı ateşiyle yapılması daha uygun.Kuvvetli ateş tavuğun derisinin yanmasına neden oluyor. Evet ben çok araştırdım Tenekeye değmeyecek ve yere düşmeyecek şekilde sopaya takılacak.Aslında bazıları da ortası delik bir tepsi veya kap içinden geçiriyorlar içine de patlıcan,biber,domates,patates,soğan koyuyorlar.Tavuğun akan yağı da burada birikiyor.Ateş yanarken de teneke boyunu geçmeyecek şekilde yakılmalı. Hazır satılan bu tip aparatlar da mevcut Çingene tavuğu işi bir sektör yani :lol2: Biz aparatı kendi atölyemizde yaptık ama sizin eklediğiniz fotoğraftakilerden de telefonda sipariş verdik bugün yarın gelir. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 Yaklaşık 50 dakikada pişti. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 gökan abi tarih belirleyelim mi? http://www.otoclubturkiye.com/forum/7-Mart-ta-...ke-t190165.html Yavuz belirlemiş, hadi katılım katılım.... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Acar 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Arkadaşlarla 1 sefer yaptık , görüntü çok süper ancak sanki tavukta hafif değişik bir koku var gibiydi .. boyle mi oluyor bu , yoksa tenekeye küçük bir delik mi açıcaktık ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Arkadaşlarla 1 sefer yaptık , görüntü çok süper ancak sanki tavukta hafif değişik bir koku var gibiydi .. boyle mi oluyor bu , yoksa tenekeye küçük bir delik mi açıcaktık ? Teneke mutfaklık yağ tenekesi ayda peynir tenekesi falan olacak.Başka bir teneke ile yaparsanız yani gıda sektörü dışında o zaman tenekenin kokusu falan sinebilir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 İçine is girmiş olabilir tenekenin, ayrıca tavuğu teneke ile kapatmadan önce zeytinyağı ve limon karışımı ile soslarsanız harika bir kokusu oluyor...Bu tenekede tavuk konusundan mastır bile yaptım, o kadar yani... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Tenekede işkembe denediniz mi? İç yağla birlikte. off offff Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Babamın denizlinin eski aşçılarından olduğunu da söyleyeyim mi Ersen? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Babamın denizlinin eski aşçılarından olduğunu da söyleyeyim mi Ersen? Biliyorum onu ; daha önceden konuşmuştuk.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Babamın denizlinin eski aşçılarından olduğunu da söyleyeyim mi Ersen? Bolu / Mengen' li olduğumu söylemeyim ben o zaman... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Bizim kimlik aşçılık belgesi olur aynı zamanda...Başvurunda fotokopisini ekle doğrudan mutfaktasın...Daha ne diyim ben sana... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Bizim kimlik aşçılık belgesi olur aynı zamanda...Başvurunda fotokopisini ekle doğrudan mutfaktasın...Daha ne diyim ben sana... Güzel çay demlettiğin söyleniyor ;buda mengenli oluşundanmı kaynaklanıyor abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts