Ayhan Onaran 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Hergün yemeyin zaten senede birkere yeter Bizde aşırıya kaçmayız canım akşamdan akşama yeriz.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 :angaralıüyelerintoplantıkonusuaçmasınımodonayınatabitutulmasınıisteyenmodsimilesi: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Valla ben profesyonel yiyici olarak kuzu çevirmeyi düşünemem...Zor iştir, tecrübe ister.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Kiloma bakma bende boğazıma düşkünümdür..Miktar değil de lezzet ararım..Bana uyar, bir kaç gün önceden belirleyin, gidelim yiyelim içelim.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Herkese bir tane olacak şekilde sen ayarla işte, bana sorma... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Ortaya bi deve kessek olmaz mı Ancak yeter.. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Geçen seneki yapamayışımız aklıma geldi :D Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Bu tavuk ne zaman karşıma çıksa ben açıkmış oluyorum. Ya tavuk açıktırıyor yada benim açlığıma denk geliyor. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Domates, biber, kurusoğan, tavuk ve işin lezzetini veren teneke, Yazın açıkhava mükemmeli Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Domates, biber, kurusoğan, tavuk ve işin lezzetini veren teneke, Yazın açıkhava mükemmeli Sarımsağı unutma Engin Abi. Yorum bağlantısı
Görkem Öçal 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 İlk defa çingene tavuğu yiyenler direk tavuktan yemeye başlarlar ama o patateslerin tadını dünyada başka birşeyde bulamazsınız aklınızda olsun Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Yaparız yaparız şöyle havalar biraz düzelsin ilk iş çingene tavuğu yapmak Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Tamam havalar düzelsin kuzu mu çeviririz,deve mi pişiririz yoksa tavuklardan mı başlarız önce yaparız bir şeyler.. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 29 Şubat 2012 Yazar Paylaş 29 Şubat 2012 Tamam havalar düzelsin kuzu mu çeviririz,deve mi pişiririz yoksa tavuklardan mı başlarız önce yaparız bir şeyler.. Bu iş tam kar üstünde kar erimeden iyi olur. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Kuzu çevirme işi bana göre hala çok zor ama tavuk olur...Kuzuya sadece maddi olarak katılırım, sonra da Ayhan'la kenarından köşesinden yeriz...Pişirmeye karışmam baştan söyleyeyim.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Yemek konusunda iddialıyımdır, dağları aşar bulurum gerekirse de bu Şaban usta biraz garip...Arayın et varsa gidin falan diyorlar, gider de bulamazsam sorumlusunu yerim bu olayın... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Buraya iki defa gittim ben, bu kadar meshur oldugunu bilmiyordum o zamanlar. Biz grup olarak gitmistik, bir kac gun onceden siparis veriyorsun, o gun sana ozel ceviriyor kuzuyu, su saatte gel diyor. Tamam şimdi oldu işte, gidip gördün ve beğendiysen senin referansın benim için yeterlidir.. :yes: O zaman ayarlayın. 25-28 Mart arasında bi öğlen Getir yuroları da Şaban usta para görsün... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Seliiiimmmmmm, bak gideriz yok bura değildi yok burayı çıkaramadım, şu sokak mı falan dersen aç Serkan problemi çıkarır... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Bu iş kapalı mekan mı olacak yoksa açık hava kuzunun başında ısınacakmıyız bir karar verin ona göre birşeyler yapalım,serkan abi zaten maddiyat konuşacak pişirmeyi bilen var mı arkadaşlar varsa ekipmanını alırız yada yaptırırız açık hava daha iyi olur diyorum ama siz bilirsiniz lokanta usulu iyi olmaz serkan abi bir kuzu yerim diyor adamlar bir tabak getirecek bakacak bune kardeşim sen kuzuyu getirsene diye İbrahim, açık hava da iyi olur ama ben hala o kuzunun sadece çevirme ile pişeceğini zannetmiyorum..Sen olur diyorsan diğer arkadaşlar da açık hava derse ve sen acıkmış Serkan riskini göze alıyorsan gidelim çevirelim.. Sen ayaklı GPS değil misin? Emmiye telefonda anlatmak kolay di mi Benim harita Şentepe' yi kapsamıyor maalesef.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Kuzu çevirme işi bana göre hala çok zor ama tavuk olur...Kuzuya sadece maddi olarak katılırım, sonra da Ayhan'la kenarından köşesinden yeriz...Pişirmeye karışmam baştan söyleyeyim.. Evet yeme konusunda biz iyiyiz Hani biz önceden yemeye başlıyoruz ki ters bir durum varsa size bir şey olmasın diye... Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 (düzenlendi) Bu tavuk ne zaman karşıma çıksa ben açıkmış oluyorum. Ya tavuk açıktırıyor yada benim açlığıma denk geliyor. Bakın bu sefer canım istemedi. Çünkü:yeni yemekten geldim sizlere afiyet olsun 1 Mart 2012 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Hadi o zaman, tarih belirleyelim gidelim yiyelim içelim güzelleşelim....Ben kuzuya da varım, balıkta yerim, mangalda yakarım, çingene tavuğu da yerim... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Yesin de iki kuzu çevirtmek lazım yoksa Hakan yer biz bakarız demedi demeyin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts