İçeriğe Yönlendir

C-max Kaput üstü ızgara

Mehmet Mercan

Recommended Posts

Ferhat Genç

bugün bi C-Max gördüm. Aynı bundan taktırmıştı. Çok sportif duruyordu. Bende almayı düşünyorum kesin gözüyle. Parça nosunu bi arkadaş belirtmiş. Bu parça nosunu herhangibir servise versek temın edebilirler mi?

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

koskoca Ford'da, Türkiye de sadece 2 tane mi bu parçadan kalmış :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu

bunu Pazar günü tam deneme imkanım oldu, gerçekten baya faydalıymış Mercana tekrar teşekkürler burdan.

120 km üzerinde eskiden ön camdan tıkırtı gibi ses geliyordu oda kesildi :D

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Sinan Yalçın Durmuş
bunu Pazar günü tam deneme imkanım oldu, gerçekten baya faydalıymış Mercana tekrar teşekkürler burdan.

120 km üzerinde eskiden ön camdan tıkırtı gibi ses geliyordu oda kesildi :nazar:

merhabalar bende bu parçadan taktırmak istiyorum fiyati ne kadar ve nerde bulabilirim

rüzgar sesi çok fazla geliyor otobanda

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

fiyatı 130 civarında yetkili servislerde bulabilirsiniz, ama ellerinde olduğunu sanmıyorum istek yapıp getireceklerdir, yalnız bunu her serviste takamıyor :lol: bilginiz olsun teyyid edin takacaklarını ondan sonra sipariş verin.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
fiyatı 130 civarında yetkili servislerde bulabilirsiniz, ama ellerinde olduğunu sanmıyorum istek yapıp getireceklerdir, yalnız bunu her serviste takamıyor ;) bilginiz olsun teyyid edin takacaklarını ondan sonra sipariş verin.

tmm abi yarın serviste sorayım

teşekkür ettim

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

bugun baktımda ford erginde 1 tane vardı ellerinde 300tl dediler=) fiyat teşekkür ettim çıktım

Yorum bağlantısı
Misafir

Yanlış parçaya bakmış olabilirsin abi.bende çarşamba günü önünden geçerken sormuştum.önce parçayı anlayamadılar sonra bilgisayardan parçayı gösterdim fiyatı 115 TL+KDV..Yaklaşık 135 TL yapar oda.Ama parça ellerinde yoktu.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yanlış parçaya bakmış olabilirsin abi.bende çarşamba günü önünden geçerken sormuştum.önce parçayı anlayamadılar sonra bilgisayardan parçayı gösterdim fiyatı 115 TL+KDV..Yaklaşık 135 TL yapar oda.Ama parça ellerinde yoktu.

olabilir abicim tekrar gittigimde sorarım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Aslında bende o parçadan alıp kendi aracıma uyup uymadığını merak ediyorum. Silecek demirlerinin görünmesi hoşuma gitmiyor illaki rüzgar sesi yapıyor.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Aslında bende o parçadan alıp kendi aracıma uyup uymadığını merak ediyorum. Silecek demirlerinin görünmesi hoşuma gitmiyor illaki rüzgar sesi yapıyor.

o parça gerçekten hoş bi görüntü katıyor biraz önce gine ford servisindeydim dedigim parçayı bulamadılar. resimini götürecem =)) bi daha gittigimde orjinal focus paspas seti aldim döndüm

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
orjinal focus paspas seti aldim döndüm

paspas setinin fiyatı nekadardı bilgi verimisiniz kauçuk mu lastik paspasmı aldınız

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)
paspas setinin fiyatı nekadardı bilgi verimisiniz kauçuk mu lastik paspasmı aldınız

vallahi kaucukmu lastikmi tam bilmiyorum ama 2 çeşiti vardı bı tanesının ortası halılı vardı güzel o istedigmden benım araç için yoktu düz olandan vardı üstünde focus yazıyor 45 dediler 30a aldım =)

dün koçtaşta normal paspas almıştım 23tl ye uymuyordu bılene bence bu orjınal ondan 10 kat daha iyi hiç olmazsa tam oturuyor.bugun o koçtaşta aldıgımı akşam iade edecem geri.

ortası halılı set bi yerde gördüm dün 60 dediler 50 verdim vermediler:D

tarihinde Yal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Yalçın kaput üstü ızgaranın kodu olması lazım önceki mesajlarda.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın kaput üstü ızgaranın kodu olması lazım önceki mesajlarda.

tamam Lokman abi teşekkür ettim bi daha servise gittimde soracam.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sinan Yalçın Durmuş
Rica ederim abicim ne demek

Olur mu abicim öyle şey elimden geldiğince her zaman yardımdayım.

Sizden bir ricam tam olarak parçayı kırmızıyla işaretleyip gösterirseniz sevinirim gerçi biz bulduk sanırım parça numarasını ve fiyatı emin olmak için soruyorum bunu.

Parça no ; 5M51 R021A04 AE

Fiyat : 115,48 + kdv

selam bugun servisteydim bu parça numarasından bulamadılar parçayı

Yorum bağlantısı
Misafir

Yalçın abi parçacının bilgisayarından ön camın alt kısmına ait parçaların olduğu bölüme (silecek vs) girince orda görünüyor.sen tarif et sonrada parçayı göster.Burdakiler de bulamamıştı parça numarasıyla

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın abi parçacının bilgisayarından ön camın alt kısmına ait parçaların olduğu bölüme (silecek vs) girince orda görünüyor.sen tarif et sonrada parçayı göster.Burdakiler de bulamamıştı parça numarasıyla

Tamam abim servise tekrar ugrıyacam ozaman sorayım.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Sinan Yalçın Durmuş

Ya halen bulamadım parçayı seviste. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Bide dün otobana çıktım mükemmel bi şekilde rüzgar sesi geliyor bi yerden ama nerden.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
Yok unutmadım Lokman Abi. Misafir vardı ancak rahat rahat bilgisayarın başına geçtim. İlgili parçayı şiddetle tavsiye ederim. Ben sonradan sipariş vererek taktırmıştım. Dikkat edilmesi gereken tek nokta karşılık gelen yerlere klipslerin gireceği yuvaların açılması. Basit bir iş ama uğraşmak lazım. İşin ehli biri kolaylıkla yapabilir. Parça klips yardımı ile yerine oturuyor. Parça siparişi sırasında ilave olarak klips siparişise verilmeli. Parça ile birlikte gelmiyor Bahsi geçen parça CMAX'lerde rüzgar sesini oldukça kırıyor. Ön sileceklerin üzerine monte ediliyor. Aşağıda resmini görebilirsiniz. Görüntü olarakta daha spor bir hava katıyor.

dscn3096u.jpg

Parç Uygulanmadan önceki hali

dscn1446d.jpg

dscn1438z.jpg

Bu parçanın arabaya görünüm dışında ne yararı var?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Burhan Kahraman

benim onceki aracta bu parca yoktu ama hic ses almazdım :D bu yeni aracta parca var fakat isin tuhafı 100km hıza ulasunca ve birazda ruzgarda varsa tıkırtı sesi gelmeye baslıyor, elle kontrol ettigimde de cok az bir oynama var vida gibi gorunen plasliklerde klipsde gevsek, cts gunu egr temizlenirken onları da degistirin dedim ama yine hız yapınca tıkırtı geliyor, parcanın altına silikon basayım dedim :p usta sokerken cikmaz sorun olur dedi. acaba seffaf silikondan bazı yerlerine sikonlasam titresimi kesse su tıkırtıdan kurtulurmuyum?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...