Ferhat Genç 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 bugün bi C-Max gördüm. Aynı bundan taktırmıştı. Çok sportif duruyordu. Bende almayı düşünyorum kesin gözüyle. Parça nosunu bi arkadaş belirtmiş. Bu parça nosunu herhangibir servise versek temın edebilirler mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 stokta 2 tane var diyorlardı birini kaptı Lokman abi. parça numarsı bir yerlerde yazıyordu sanırım. burda geçmiş parça bilgisi Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 3 Haziran 2010 Paylaş 3 Haziran 2010 koskoca Ford'da, Türkiye de sadece 2 tane mi bu parçadan kalmış Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 bunu Pazar günü tam deneme imkanım oldu, gerçekten baya faydalıymış Mercana tekrar teşekkürler burdan. 120 km üzerinde eskiden ön camdan tıkırtı gibi ses geliyordu oda kesildi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 27 Eylül 2010 Paylaş 27 Eylül 2010 Lokman Ceritlioğlu yazdı: bunu Pazar günü tam deneme imkanım oldu, gerçekten baya faydalıymış Mercana tekrar teşekkürler burdan.120 km üzerinde eskiden ön camdan tıkırtı gibi ses geliyordu oda kesildi merhabalar bende bu parçadan taktırmak istiyorum fiyati ne kadar ve nerde bulabilirim rüzgar sesi çok fazla geliyor otobanda Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Eylül 2010 Paylaş 28 Eylül 2010 fiyatı 130 civarında yetkili servislerde bulabilirsiniz, ama ellerinde olduğunu sanmıyorum istek yapıp getireceklerdir, yalnız bunu her serviste takamıyor :lol: bilginiz olsun teyyid edin takacaklarını ondan sonra sipariş verin. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Lokman Ceritlioğlu yazdı: fiyatı 130 civarında yetkili servislerde bulabilirsiniz, ama ellerinde olduğunu sanmıyorum istek yapıp getireceklerdir, yalnız bunu her serviste takamıyor bilginiz olsun teyyid edin takacaklarını ondan sonra sipariş verin. tmm abi yarın serviste sorayım teşekkür ettim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 bugun baktımda ford erginde 1 tane vardı ellerinde 300tl dediler=) fiyat teşekkür ettim çıktım Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Yanlış parçaya bakmış olabilirsin abi.bende çarşamba günü önünden geçerken sormuştum.önce parçayı anlayamadılar sonra bilgisayardan parçayı gösterdim fiyatı 115 TL+KDV..Yaklaşık 135 TL yapar oda.Ama parça ellerinde yoktu. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Çağlar Aymelek yazdı: Yanlış parçaya bakmış olabilirsin abi.bende çarşamba günü önünden geçerken sormuştum.önce parçayı anlayamadılar sonra bilgisayardan parçayı gösterdim fiyatı 115 TL+KDV..Yaklaşık 135 TL yapar oda.Ama parça ellerinde yoktu. olabilir abicim tekrar gittigimde sorarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ekim 2010 Yazar Paylaş 4 Ekim 2010 Aslında bende o parçadan alıp kendi aracıma uyup uymadığını merak ediyorum. Silecek demirlerinin görünmesi hoşuma gitmiyor illaki rüzgar sesi yapıyor. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Mehmet Mercan yazdı: Aslında bende o parçadan alıp kendi aracıma uyup uymadığını merak ediyorum. Silecek demirlerinin görünmesi hoşuma gitmiyor illaki rüzgar sesi yapıyor. o parça gerçekten hoş bi görüntü katıyor biraz önce gine ford servisindeydim dedigim parçayı bulamadılar. resimini götürecem =)) bi daha gittigimde orjinal focus paspas seti aldim döndüm Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Yalçın Durmuş yazdı: orjinal focus paspas seti aldim döndüm paspas setinin fiyatı nekadardı bilgi verimisiniz kauçuk mu lastik paspasmı aldınız Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: paspas setinin fiyatı nekadardı bilgi verimisiniz kauçuk mu lastik paspasmı aldınız vallahi kaucukmu lastikmi tam bilmiyorum ama 2 çeşiti vardı bı tanesının ortası halılı vardı güzel o istedigmden benım araç için yoktu düz olandan vardı üstünde focus yazıyor 45 dediler 30a aldım =) dün koçtaşta normal paspas almıştım 23tl ye uymuyordu bılene bence bu orjınal ondan 10 kat daha iyi hiç olmazsa tam oturuyor.bugun o koçtaşta aldıgımı akşam iade edecem geri. ortası halılı set bi yerde gördüm dün 60 dediler 50 verdim vermediler:D 4 Ekim 2010 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Yalçın kaput üstü ızgaranın kodu olması lazım önceki mesajlarda. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Ekim 2010 Paylaş 5 Ekim 2010 Lokman Ceritlioğlu yazdı: Yalçın kaput üstü ızgaranın kodu olması lazım önceki mesajlarda. tamam Lokman abi teşekkür ettim bi daha servise gittimde soracam. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Can Umut Baykan yazdı: Rica ederim abicim ne demekOlur mu abicim öyle şey elimden geldiğince her zaman yardımdayım. Sizden bir ricam tam olarak parçayı kırmızıyla işaretleyip gösterirseniz sevinirim gerçi biz bulduk sanırım parça numarasını ve fiyatı emin olmak için soruyorum bunu. Parça no ; 5M51 R021A04 AE Fiyat : 115,48 + kdv selam bugun servisteydim bu parça numarasından bulamadılar parçayı Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Yalçın abi parçacının bilgisayarından ön camın alt kısmına ait parçaların olduğu bölüme (silecek vs) girince orda görünüyor.sen tarif et sonrada parçayı göster.Burdakiler de bulamamıştı parça numarasıyla Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Çağlar Aymelek yazdı: Yalçın abi parçacının bilgisayarından ön camın alt kısmına ait parçaların olduğu bölüme (silecek vs) girince orda görünüyor.sen tarif et sonrada parçayı göster.Burdakiler de bulamamıştı parça numarasıyla Tamam abim servise tekrar ugrıyacam ozaman sorayım. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Ya halen bulamadım parçayı seviste. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar Bide dün otobana çıktım mükemmel bi şekilde rüzgar sesi geliyor bi yerden ama nerden. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 Mehmet Mercan yazdı: Yok unutmadım Lokman Abi. Misafir vardı ancak rahat rahat bilgisayarın başına geçtim. İlgili parçayı şiddetle tavsiye ederim. Ben sonradan sipariş vererek taktırmıştım. Dikkat edilmesi gereken tek nokta karşılık gelen yerlere klipslerin gireceği yuvaların açılması. Basit bir iş ama uğraşmak lazım. İşin ehli biri kolaylıkla yapabilir. Parça klips yardımı ile yerine oturuyor. Parça siparişi sırasında ilave olarak klips siparişise verilmeli. Parça ile birlikte gelmiyor Bahsi geçen parça CMAX'lerde rüzgar sesini oldukça kırıyor. Ön sileceklerin üzerine monte ediliyor. Aşağıda resmini görebilirsiniz. Görüntü olarakta daha spor bir hava katıyor. Parç Uygulanmadan önceki hali Bu parçanın arabaya görünüm dışında ne yararı var? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 yolda giderken sileceklerden gelen ıslık sesini kesiyor. Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 11 Ocak 2011 Paylaş 11 Ocak 2011 benim onceki aracta bu parca yoktu ama hic ses almazdım bu yeni aracta parca var fakat isin tuhafı 100km hıza ulasunca ve birazda ruzgarda varsa tıkırtı sesi gelmeye baslıyor, elle kontrol ettigimde de cok az bir oynama var vida gibi gorunen plasliklerde klipsde gevsek, cts gunu egr temizlenirken onları da degistirin dedim ama yine hız yapınca tıkırtı geliyor, parcanın altına silikon basayım dedim usta sokerken cikmaz sorun olur dedi. acaba seffaf silikondan bazı yerlerine sikonlasam titresimi kesse su tıkırtıdan kurtulurmuyum? Yorum bağlantısı
Recommended Posts