Evren Erakçora 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Aslında tam bana göre motor, düşük devirde sürmeyi seviyorum, şehiriçinde bile 5. vitesle gitmeye bayılıyorum. Ama ford a pek güven olmuyor, yeni uyguladığı teknolojilerde genelde sorunlar çıktı. Honda, hyundai, toyota, mazda gibi sorunsuzluklarıyla ünlü üreticiler turbo makineleri sevmiyorlar, bir bildikleri olabilir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Öziç 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 focus 1.0 125 hp benzinli arabama kavuştum nihayet.eğer bu arabayı almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmeden alabilir.arabayı samsundan aldım.şu anda niksardayım.yaklaşık 275 km civarı yol yaptım.50 km şehir içi.sürekli dur kalk.yaklaşık olarak 28kr yaktı.motor sesini neredeyse hiç duymuyorsunuz.ilk kalkış anında bile hiç bir bayılma yok.ne kadar basarsanız araba size yanıt veriyor.sürekli ileri doğru atıyor kendini.iç dizayn tek kelime ile süper.1.0 motor hakkında çekinceleri olan varsa hiç düşünmesin derim:) 8 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Ben zaten bu çekmez lafını bir türlü anlamıyorum. 1 litrelik focusun da çekmediğinden bahsediyorlar, 300 beygirlik v6 mustangin de. Arabadan ne bekliyorlar acaba. 1 litrelik bu motor mondeo da bile iş yapar. Hele bizim vergi sistemi olan ülkelerde. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 eee bu arabanın resimlerini görsek bide güzel olurdu:) özelliklede motor kısmı nasıl oldu acaba Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 1.0 hakkında çekincelerimiz yok da , onu alacak para da yok Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Maşallah,bende merak ettim bu aracı resim yokmu ? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 1.0 hakkında çekincelerimiz yok da , onu alacak para da yok Vallaha yok. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 focus 1.0 125 hp benzinli arabama kavuştum nihayet.eğer bu arabayı almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmeden alabilir.arabayı samsundan aldım.şu anda niksardayım.yaklaşık 275 km civarı yol yaptım.50 km şehir içi.sürekli dur kalk.yaklaşık olarak 28kr yaktı.motor sesini neredeyse hiç duymuyorsunuz.ilk kalkış anında bile hiç bir bayılma yok.ne kadar basarsanız araba size yanıt veriyor.sürekli ileri doğru atıyor kendini.iç dizayn tek kelime ile süper.1.0 motor hakkında çekinceleri olan varsa hiç düşünmesin derim:) Ayhan bey hayırlı olsun. İnşallah memnuniyetiniz zaman içinde katlanarak devam eder. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Eyvallah sağol. Epa da 2.0 işte ne yapalım. EPA candır varsın 1,0 olmasın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 motor sesini içeri alıyor ama güzel bir sesi çekişi güzel dün daha taze taze test ettik ben bu kadar beklemiyordum. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 focus 1.0 125 hp benzinli arabama kavuştum nihayet.eğer bu arabayı almayı düşünen varsa hiç tereddüt etmeden alabilir.arabayı samsundan aldım.şu anda niksardayım.yaklaşık 275 km civarı yol yaptım.50 km şehir içi.sürekli dur kalk.yaklaşık olarak 28kr yaktı.motor sesini neredeyse hiç duymuyorsunuz.ilk kalkış anında bile hiç bir bayılma yok.ne kadar basarsanız araba size yanıt veriyor.sürekli ileri doğru atıyor kendini.iç dizayn tek kelime ile süper.1.0 motor hakkında çekinceleri olan varsa hiç düşünmesin derim:) benim araç hakkında değil ford hakkında çekincelerim var düşük hacim yüksek performans benimde ilgimi çekiyor. Ama biraz yaygınlaşmadan, herhangi bir sıkıntı çıkarıp çıkarmadığını görmeden biraz mesafeli durmayı tercih ediyorm. aracınız hayırlı olsun gülen güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin. resimleri merakla beklıyoruz... Yorum bağlantısı
Ayhan Öziç 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Ayhan bey hayırlı olsun. İnşallah memnuniyetiniz zaman içinde katlanarak devam eder. çok teşekkür ederim. resimler en kısa zamanda... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. İnşallah her bindiğinizde ilk bindiğiniz heyecanla binmeye devam edersiniz. 1.0 hakkında çekincelerimiz yok da , onu alacak para da yok Bakarsın bir öğretmen alır be ya. Yorum bağlantısı
Ali Deniz 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Aracınız hayırlı olsun. 1.0 focusun performansı hakkında şüphem yok ancak küçük hacimli motordan yüksek performans sağlandığında motorun ömrü konusunda şüphelerim var.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 zaten ilk onlar alır Babamla konuşuyoruz 50 bin lira ona verip benzini dert etçeğimize 27 ye mercedes alalım benzinle bile doya doya gezeriz diyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 merso sana gitmiş aga Sağolasın. koltuğu doldurmak için uğraşıyoruz Yorum bağlantısı
Engin Ünal 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Bakalım motorlar daha ne kadar küçülecek , yakında 0.50 cc 150 hp motor çıkarsa şaşırmayın Yorum bağlantısı
İbrahim KAMALI 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın yeni aracınızı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Testine çıkmıştım, güzel gidiyor ama çook güzel değil. 1000 cc'ye göre güzel. Yorum bağlantısı
Ayhan Öziç 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Aracınız hayırlı olsun. 1.0 focusun performansı hakkında şüphem yok ancak küçük hacimli motordan yüksek performans sağlandığında motorun ömrü konusunda şüphelerim var.. valla bunu zamanla göreceğiz. ama ford un kısa zamanda elinde patlayacak bir ürün yapacağını pek düşünmüyorum.sonuçta kul yapısı bekleyip görcez:) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Aracınız hayırlı olsun. 1.0 focusun performansı hakkında şüphem yok ancak küçük hacimli motordan yüksek performans sağlandığında motorun ömrü konusunda şüphelerim var.. Normalde 1.0 ve 600 kg olan, 60 hp olan standart motoru modifiye ile ağır araca nakledip 125 beygir alsaydık haklı olurdunuz. Ancak bu motor baştan itibaren 1.0 hacim ve 125 hp olacak ve 1 milyon km gidebilecek biçimde tasarlanmış motor. Merdivenaltında yüklenmiş motor değil. Eğer ömür kısalığı varsa bilin ki bu 1.0 olduğundan değil, yenisini alasınız diye düşünülmüştür. 1.0 motoru tasarlayan adam herhalde motor blok çeperini, sekmanını, krankını beslemesini herşeyini ona göre düşünecektir. Lütfen bu kısa ömür olayını bir kenara bırakın. 5 Yorum bağlantısı
Erkan Can Kalkmaz 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Bu 1000cc'ler bence tam memur arabaları (Fiyatları dışında) 125 HP kasaya yeterli gücü üretir ki tork eğriltiside yabana atılacak cinsten değil. Yakıt'ta az yakar 3 Silindir olmasına rağman gram vibrasyon hissetmezsiniz yolda ve rolantide. Hayırlı olsun sayın ağabeyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts