Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Hadi beyler biraz daha dayanın, patlatıcaz konuyu az kaldı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Fiesta nın ST side başarılı değil ki alınacaksa e hadi biraz gitsin diye alınır. RC lerle RS lerle Abart larla aynı cümlede bile 5 boy fark olur Haydaa bak yanlış olmasın Can bey:) neyse ... 2011 de görüşürüz senle... 24 Kasım 2010 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Hadi beyler biraz daha dayanın, patlatıcaz konuyu az kaldı Patlatma senin uzmanlığın kardeş patlad hadi kim tutar seni Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Patlatma senin uzmanlığın kardeş patlad hadi kim tutar seni Kardeş, konuyu patlatıcaz demek, konu kapanacak ve silinicek demek Amacından sapan konular böyle olur. Sayenizde yine aynen böyle oldu, elinize sağlık müzmin Fiat düşmanları Daha olmadı ama az kaldı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Fiesta'dan sonra olsa olsa A1 gelir dimi Yok ufak o, alabilirsem en az A4 olmalı tabi 2.0 tdi ve full, bastın damarıma olmadı şimdi. Hadi hah booooom, pak patladı işte Bırak bu büyütme işlerini mayk, o amblemin plastiği bile dandik soyuluyor, komik olma... Ford böyle yazılmalı aslında http://www.autofans.us/images/Ford/2010%20...0Raptor%201.jpg Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Bırakın ST'yi onu bunu.. Son zamanlarda sitede bir problem oluştu. Ne zaman bir karşılaştırma konusunda Fiat'ın adı geçse Fiat diğer markaları hiçe sayarak en iyi Fiat olarak gösteriliyor. Her konu açıldığında böylemiş olacak? Bunun sonucu konularda saparak başka taraflara gidiyor. Üye olmayan bir misafir için konu içinde çok fazla konu dışı saçma yorumlar hoş gözükmez. Sokaktan adamda çevirseniz, çoçukta çevirseniz, anlayan yada anlamayan kime sorsanız opel yada fordmu, yoksa Fiatmı desenir genel olarak opel yada ford seçilir ama fiatı kimse seçmez.. 2x2=4 ise buda böyledir. Kimse çıkıp bu konunun içinde hala fiat demesin. Karşılaştıracaksanız teknik özelliklerini, yakıt tüketimini, egsoz emisyonunu vs vs'i karşılaştırın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Fiat güzel güzel satıyor mu satıyor kötü diye mi alıyor insanlar ?Fiat kötüyse sana göre ona göre kötü Ford iyiysede bana göre iyi buna göre iyi genel bi yargıya varamazsın yanlış olur o cümle. Fiat ucuz ve idare eder sınıfta, alanların çoğu ucuz oluşundan alıyor, yaygın servis parça desteği vs. yoksa Ford la aynı değiller, bu avrupa Ford larda süper değil ama az daha iyi, şu ABD fordlar gelse keşke, vergide makul olsa binsek mustang a tartışmada bitse, ne güzel olurdu vallahi. İmkan olacak alacağım bir Taurus 3.5L EcoBoost™ V6 365hp, yolda yumuşacık akıp gideceğim. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Benim görüşüm satış rakamının araba kalitesiyle pek alakasının olmığı yönünde. Neden derseniz? Satış rakamında arabanın satış fiyatı önemlidir. Satış sayısı arabanın kaliteli olduğu anlamına gelmez. İş görsün, uçuz olsun mantığında birçok dacia alan var. Bu yüzden iyi araba derken bence satış rakamından önce benim için arabada benim aradığım özellikler olmalıki o araba benim için iyi olsun. Başkasının aradığı özelliklere göre o araba kötü olabilir. Benim asıl istediğim kişisel isteklere göre araba iyi denişmesi değil. Arabaların birbirleri arasında genel özellikleri kıyaslandığında genel olarak iyi arabanın seçilmesi. Benim bir arkadaşımda toros var, sırf tarlada kullanmak için aldı. Tarlada kullanmak için ona göre süper araba.. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Bırakın ST'yi onu bunu.. Son zamanlarda sitede bir problem oluştu. Ne zaman bir karşılaştırma konusunda Fiat'ın adı geçse Fiat diğer markaları hiçe sayarak en iyi Fiat olarak gösteriliyor. Her konu açıldığında böylemiş olacak? Bunun sonucu konularda saparak başka taraflara gidiyor. Üye olmayan bir misafir için konu içinde çok fazla konu dışı saçma yorumlar hoş gözükmez.Sokaktan adamda çevirseniz, çoçukta çevirseniz, anlayan yada anlamayan kime sorsanız opel yada fordmu, yoksa Fiatmı desenir genel olarak opel yada ford seçilir ama fiatı kimse seçmez.. 2x2=4 ise buda böyledir. Kimse çıkıp bu konunun içinde hala fiat demesin. Karşılaştıracaksanız teknik özelliklerini, yakıt tüketimini, egsoz emisyonunu vs vs'i karşılaştırın. Karşılaştıracaksanız teknik özelliklerini, yakıt tüketimini, egsoz emisyonunu vs vs'i karşılaştırın. E bizimde amacımız o, ama yok çarpılırsa yamulur, yok kapısı, açılmaz yok motoru patlar, yok düğmesi içeri kaçar.. bu tarz "saçma" mesajlar silinse konuların ve forumun ne kadar özgün ve bağımsız olduğu ortaya çıkar.. Sokaktan geçen çocuk mu arabaların başarısını bize göstericek? Bence daha fazla konuşmayın konuştukça iyice saçmalıyorsunuz.. 24 Kasım 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Konu nirvanaya ulaşmış... Oğuz Ayhan, çabuk yazın.. kapatacağım.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Allah aşkına nasıl bir ulu gücünüz varda kalitesini anlıyabiliyorsunuz ciddi merak ediyorum bunu ? Gurme bunlar gurme, araba gurmesi. Her şekil anlarlar. Koklayarak, elleyerek, bakarak. Punto ya bindim Fiestaya da defalarca hemde , hepsinde de aynı şey Punto Fiesta dan 10 gömlek üstün geliyor Sen ve ben arabadan anlamıyoruz ki, tabiki bize öyle gelir. Sök bakalım ön koltuklarını, hangisi daha kolay çıkıyorsa daha iyi olan araba o Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 18 e almaktaki amaç nedir o önemli , gitsin diye alacaksan 5 bın bıle verılmez ama hadi Fiesta alacam diğerlerine göre farkı olsun biraz daha iyi gitsin dersen tamam alınır. 18'e yüksek model kısmen güncel tasarımlı azıcık seri bir araç almak Yani benim düşüncem buydu başkalarını bilemem Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Konu nirvanaya ulaşmış... Oğuz Ayhan, çabuk yazın.. kapatacağım.. Ben demiştim Hep Ali ile Ayhanın yüzünden Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Seviyeyi düşürmeden devam edeceğinize söz verirseniz kapatmam.. Ömür boyu konuşun Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 ama yok çarpılırsa yamulur :) çarpılınca yamulmayan araba varda bizmi almıyoruz Bak Veyron bile tokuşturmaya gelmiyor, 2.5 milyon TL hemde... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Ya hakkaten uzadı iş, benden bu kadar, konu fiesta punto değil, Ford-Fiat, bana göre Fiat az daha geride tüm olay bu, yoksa her iki markada elbette alınır, tercih meselesi. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Seviye mi? En son sokaktaki çocuk ne derse iyi araba odur mantığı vardı, hala o mantık varsa kapatalım hatta komple kepenkleri indirim mühür vuralım Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Abicim başka bir yere taşıyalım ayrı bi başlık altında sürekli sonuçsuz tartışmalar kalıyor havada hep kapatıyoruz. Sonuç belli CUB, Punto her şekil Fiesta'dan iyi arabadır, bitti... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) :D çarpılınca yamulmayan araba varda bizmi almıyoruz Bak Veyron bile tokuşturmaya gelmiyor, 2.5 milyon TL hemde... O yamulur ama Fiesta'ya sadece rötüş boya gerekir 24 Kasım 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Seviyeyi düşürmeden devam edeceğinize söz verirseniz kapatmam.. Ömür boyu konuşun Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Ya hakkaten uzadı iş, benden bu kadar, konu fiesta punto değil, Ford-Fiat, bana göre Fiat az daha geride tüm olay bu, yoksa her iki markada elbette alınır, tercih meselesi. Ford Fiat değil kimse Ford kötü, yada en iyi Fiat demiyor, konu Punto Fiesta.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) O yamulur ama Fiesta'ya sadece rötüş boya gerekir Aynen katılıyorum. Yaramaz bu Veyronlar, yol da tutmaz Fiesta kadar. Bak zaten yol tutsa patlamaz böyle hoşaf gibi olmaz önü. Alman arabası da değil Bugatti İtalyan markası, hoş VW birleştiriyor ama İtalyan mantığı ile yapınca olmuyor işte. 24 Kasım 2010 tarihinde Ali El tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) Konu nirvanaya ulaşmış... Oğuz Ayhan, çabuk yazın.. kapatacağım.. Bunu da öğrendiğimiz iyi oldu, biz cevabı gönder demeden konular kapanamıyor sanırım 24 Kasım 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 Mesela teknik veri olarak motor performansında(bu 0-100 değil, verilen enerji ve alınan güç, egsoz emisyonu,devir tork bandı vs vs) energy level'lerine baktığımızda Aşağıda ford, opel energy level olarak A sınıfı iken Fiat daha güçlü, torklu motorlar sunsada 2010'da energy level olarak B sınıfı. Focus 1.6 tdci 109hp Enerji level A Teknik ölçüler. Distance seat recline/pedals: 925-1130 mm Headspace front: 965-1040 mm Length seat recline front: 650 mm Length seat front: 520 mm Entry height front: 540 mm Interior width front: 1440 mm Distance seat recline front/back: 645-885 mm Headspace rear: 920 mm Length seat recline rear: 580 mm Length seat rear: 500 mm Height seat rear: 390 mm Interior width rear: 1480 mm Opel astra 1.3 cdti 95 hp enerji level A Distance seat recline/pedals: 960-1205 mm Headspace front: 955-1035 mm Length seat recline front: 640 mm Length seat front: 520 mm Entry height front: 585 mm Interior width front: 1470 mm Distance seat recline front/back: 545-820 mm Headspace rear: 960 mm Length seat recline rear: 600 mm Length seat rear: 510 mm Height seat rear: 335 mm Interior width rear: 1430 mm Fiat new Bravo 1.6 multijet Enerji level B Distance seat recline/pedals: 915-1130 mm Headspace front: 935-1000 mm Length seat recline front: 630 mm Length seat front: 505 mm Entry height front: 565 mm Interior width front: 1480 mm Distance seat recline front/back: 610-830 mm Headspace rear: 940 mm Length seat recline rear: 570 mm Length seat rear: 495 mm Height seat rear: 330 mm Interior width rear: 1470 mm Yorum bağlantısı
Recommended Posts