İçeriğe Yönlendir

hTC Telefonları Genel Başlık

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Servet Aydın

E 72 ile bir çok noktada aynı kaderi paylaşıyor htc. İlk darbesini 4.5 metreden pike yaparak çakılması ile aldı. İkici düşüşü ise tam komedi. Cebime koymamla yere düşmesi, yere değmeden yürüdüğüm için istem dışı tekme atmam bir oldu. Neyseki bu aralar koruma kılıfı ile kullanıyorum ( 3. kılıfı aldım, onlarda darbelerde kırılıyor ama telelfon zarar görmüyor ).

Şimdilik fazlası ile işimi görüyor. Hele birde rs232 çevirici ile kullanıyorum ki miss. portiflere telefon ile bağlanmanın keyfi bir başka :keyifli:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

portiflere telefon ile bağlanmanın keyfi bir başka :keyifli:

Güncelleme alamayacak olsada :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Eğer güncelleme almasın, Zafer'in telefona çökerim. Ahanda şahitsiniz :bomb:

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Çök abi çök yeni kaydettirdi temiz cihaz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Abi sen bakma ona buna :p

Sen iste, senin telefona android 6 çıkarır onu yükleriz. Bir laptop, 2 kiremitte köfte, 1 sürahi ayrana bakar ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yine yemeği sıkıştırdı araya, helal olsun :p

Napak a gardaş? hTC 'den mail geldi, kuru kuruya android güncellemeyiniz diye :p

En iyi sonuç için özellikle açık havayı tercih edin diyorlar. :D

IMG_3861.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Şimdi baktım, htc butterfly da gelmiş :)

Bu telefonun hayalini note 2 almadan once cok kurmustum. Note 2 yi aldim eskittim bu daha gelecek. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Şimdi irdeledim, açmadı beni, kelebek2 de çıkmış, onu hatçe 1 le kıyasladım o da kesmedi vallahi, hala One, number one durumda :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

One varken çok para.

One X ile One arası fiyatı olması lazım diyeceğim ama 32'lik OneX hala 1750 lira görünüyor :D 16'lık 1250'ye kadar düşmüş, 32'lik çoktan 1400'lere inmesi lazımdı. Altın gibi mübarek, değer kaybetmiyor :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Şimdi irdeledim, açmadı beni, kelebek2 de çıkmış, onu hatçe 1 le kıyasladım o da kesmedi vallahi, hala One, number one durumda :)

hepimizi gaza getirdin number one diye diye, bir tek sen almadın :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Muhaha, ya durun, şu hafta sonuna kadar durumum netleşecek, bende alıcam şu number one ı, ht40 serisini falan beklemiyorum merak etmeyin  :D

One varken çok para.

One X ile One arası fiyatı olması lazım diyeceğim ama 32'lik OneX hala 1750 lira görünüyor :D 16'lık 1250'ye kadar düşmüş, 32'lik çoktan 1400'lere inmesi lazımdı. Altın gibi mübarek, değer kaybetmiyor :p

Eee hatçe bu, millet yavaş yavaş değerini anlıyor..... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

rom/root işlemlerine girişmek istiyorum ama korkuyorum. :)

HTC One için yapan oldu mu ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

4.2.2 geldimi bu arada? Peşine beklemeden 4.3 gelecekmiş, hatçe coştu vallahi  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emin Önal

OneX için haziran sonu diye okumuştum ama 4.1.1 deyiz hala,gelen giden yok..

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

4.2.2 geldimi bu arada? Peşine beklemeden 4.3 gelecekmiş, hatçe coştu vallahi  :D

yok gelmedi :(

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yolda geliyor, ülkelere göre sırayla dağıtılıyor, tabii malum bizim sıramız belli  :angry:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Blink feed özel rom harici kapanmıyor diye okudum, yapabileceğin home sayfanı değiştirmek ve oto güncellemesini kapatmak...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...