İçeriğe Yönlendir

Şimdi Deprem Oldu

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

Sinan Akgöl
Ali Gök yazdı:

kendine düşen payı ödeyen adamın malıda mı satılıp ederinin altında ücret ödeniyor  2 kişi ödeme yapmaz ise?

Maalesefki öyle oluyor. Daire sahibinin 100birim üzerine bölünmüş arsa oranı ne kadar ise toplam satışın hisse oranı ödeniyor. Yani ödememiş ya da ödeme durumu olmayan biri ile aynısını alıyorsunuz.

Sani Gerşon yazdı:

Bizim alt sokağımızda 5 sene oldu, binayı yıktılar. Kat maliklerinden biri kıllık yapmış, hala molozlar duruyor. 5 senedir millet sürünüyordur kesin...

Kesin, ya dairesi eskisinden küçülmüştür, ya 1 kat aşağıya vs inmiştir kot yüzünden ya da en üst katta oturduğu için dubleks benim hakkım deme olasılığıda var liste uzayıp gider. Şu da olabilir inşaat firması anlaşır binayı yıkar sahtekarlık yapar bu anlaşma beni kurtarmıyor üstüne bu kadar daha verin yoksa yapamıyorum der, başka firmalarda ilk teklife yanaşmaz gene olan daire sahiplerine olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Sinan Akgöl yazdı:

Maalesefki öyle oluyor. Daire sahibinin 100birim üzerine bölünmüş arsa oranı ne kadar ise toplam satışın hisse oranı ödeniyor. Yani ödememiş ya da ödeme durumu olmayan biri ile aynısını alıyorsunuz.

bir ara ev alırken acaba eski bina alsam kentsel dönüşümle yapılınca kar edermiyim acaba diyordum sonra kredi uymadı sıfır binadan almıştım. neyseki allah yüzümüze bakmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Gök yazdı:

bir ara ev alırken acaba eski bina alsam kentsel dönüşümle yapılınca kar edermiyim acaba diyordum sonra kredi uymadı sıfır binadan almıştım. neyseki allah yüzümüze bakmış. 

Net bu şekilde daha iyi ki uymamış kredi, eski daire alınıyorsa yeni imar durumuna bakılmadan almamak gerekiyor. Eski haliyle 90 100m2 olan daire yeni yapılışında 65m2 ye kadar düşebilir. 2000 sonrası yapılan binalardan kontrol sonrası daire alınır. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman
Önder Özcan yazdı:

Manisa : 5.1 

Balıkesir'de net bir şekilde hissettik. Allah korusun, geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Küba'da 7.7 şiddetinde deprem olmuş. KAraya 140km uzakta denizde olmuş. Tsunami uyarısı vermişler.

Yerküre fena sarsılıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Küba'da 7.7 şiddetinde deprem olmuş. KAraya 140km uzakta denizde olmuş. Tsunami uyarısı vermişler.

Yerküre fena sarsılıyor.

istattistik olarak rutin günler, algımız açık

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Haritalar savaşlar yerine depremlerle değişecek bu gidişle.

Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman

HAARP denilen teknoloji bir komplo teorisi mi yoksa gerçekten yerküredeki dengeleri değiştirebilecek ürkütücübir silah mı? Ben de bunu çok merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Haarp'ın dedesi diyorlar.

Bunun daha gelişmiş hertz elektromanyetik durumları vs. İçinde hava bulunmayan bir piston ile belli süre aynı frekansta bir dalga gönderince olağan bir durum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

deprem tetikleyen silah icad olmuşmudur hakkaten?

F117 imal edilip hazır olduktan yıllar sonra açıklandı (taaruzda kullanınca zorunlu). istatistik olarak mümkün demek ki

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Marmaris bir 5.5 bir 4.6 merkez üssü Akdeniz.

Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Tiran tekrar başladı,  dün gece 5.1 ile sallandı.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Çağlar Bayur yazdı:

F117 imal edilip hazır olduktan yıllar sonra açıklandı (taaruzda kullanınca zorunlu). istatistik olarak mümkün demek ki

İlkel S-125 ile patlatılan uçak değil miydi bu?

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Hedefe bomba kapağını açarak gelen saf pilot yüzünden görünmezlik özelliğini yitiren uçak :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mert Yeldan

Malatya, Elazığ, Van çevrelerinde deprem olabilir. Olmayabilir de. Olursa maksimum 5,2 olur. Please 4,4.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Mert Yeldan yazdı:

Malatya, Elazığ, Van çevrelerinde deprem olabilir. Olmayabilir de. Olursa maksimum 5,2 olur. Please 4,4.

Hayırdır, deprem tespit cihazımı bulundu? İstanbul'da 20 şiddetinde deprem olabilir, olmayabilir de (bu önerme her koşulda doğru görünüyor, rakamlar değişse bile ) 

mesajın anlamı ne ola ki?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Hayırdır, deprem tespit cihazımı bulundu? İstanbul'da 20 şiddetinde deprem olabilir, olmayabilir de (bu önerme her koşulda doğru görünüyor, rakamlar değişse bile ) 
mesajın anlamı ne ola ki?

5 gün rezerve edin mesajı bana [emoji23]
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ya bir patlama var ya bir baskın. Başka ihtimaller de olabilir :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Recep Demirci

Ege Denizinde 6.5 şiddetinde deprem olduğu havadisi var. İnegölde ben hissetmedim ama hissedenler olmuş. Allah muhafaza eylesin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...