İçeriğe Yönlendir

Samsung Galaxy S2 Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Misafir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

S3 te ip5 te galiba sıvı metal bir ekrana ve buna benzer bir kasaya sahip olucak sanırım, bu şekilde yorumlar var, klasik olarak ip5 sadece kasada oynayım artık klasikleşen 3310 tarzı kendini tekrarlayan ios sebebiyle tırt olacağından şu s3 güzel olucak sanırım, neyse az kaldı, göreceğiz nasıl olduğunu :)

Bu arada teaser daki koyunlar neden aval aval bakıyor, sanırım canları elma yemek istiyor :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mert Hayırlı uğurlu olsun. Çok kısa sürede gelmiş.

Yorum bağlantısı

ICS'nin exchange mail hatası yeniden nüksetti. Kurduğumdan beri sorunsuz çalışan şirket postalarımı, dün alamamaya başlayınca yine 2.3.7'ye geri döndüm. Eğer bu sorun düzelmezse ICS ile gelen tüm yeni modelleri ilgi alanımdan çıkarmak zorunda kalacağım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçmiş olsun, sen engüzeli bunu sat s3 al :) o zaman rahat edersin, bende hediye gelen wildfire s le oynuyorum, alete Cyanogenmod 7.2.0-rc1-marvel-kang rom yükledim, süper oldu, 2.3.7 gingerbread iyiymiş, bu işe iyice alıştım artık, andro süper vallahi, şu s3 çıksada ics yede baksak artık. :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tasarım konusund albenisi yok cihazın. Galaxy S'ten, Galaxy S2'ye geçişte estetik ve donanımsal olarak mümkün olanı en iyi optimizasyonu ve bolluğu sunan Samsung; S3'e bu şansı vermedi. Bir aramodel gibi bırakmış. Iphone4'ün işlemcisinin hızlandırılması ve birkaç özellik ilavesi ile yeni model için soluklanmasını biraz örnek almış diyebiliriz. Özellikle, 4 çekirdek işlemcili bir modelde 1gb ram'in selefi olan S2 ile aynı kalması çok anlaşılır değil. GPU'da sanki daha iyi olabilirdi. Ekran beklenildiği gibi 720x1080p olarak geldi. Ancak yorumlarda gördüğüm daha yeni nesil bir ekran beklenirken, eski teknoloji olması bir hayal kırıklığı yaratmış. Kablosuz şarj gibi ilk defa hayatımıza girecek bir özellikten bahsediliyor. Pil 2100mAh iyi gibi fakat 4 çekirdek işlemci ve 4,8" ekran için ne derece yeterli olduğu kullanıcı yorumlarında ortaya çıkacak. Arttırılabilir hafıza ve dahili radyo gibi klasik Galaxy özellikleri piyasadaki modellerin aksine mevcut S3'te.

Çıkış fiyatı olarak Nexus'un ve One X'in üzerinde olacağı düşünülürse, 2.000.-TL civarında bir rakamı hakedecek üzerine yoğunlaşılmış bir telefon değil gibi.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Okuduklarımdan yazdım. Tanıtmamışlar Mehmet. Tanıtım esnasında telaffuz edilmiş. Dediğin gibi bir aparat olması büyük ihtimal gibi gözüküyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Cenk Avcı

Arkadaşlar, ICSe geçtikten sonra video kaydı yapamıyorum. Video moduna geçiyor ama kayıt tuşuna bastığım zaman ekran bir müddet donuyor sonrada hata mesajı verip uygulamayı kapatıyor. Çözümü var mıdır ?

Yorum bağlantısı
Cenk Avcı

Bazıları kayıt yerini ex sd karttan, sd karta çevir dedi ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Daha önceki kurduğunuz 2.3.X versiyonlarında ve root yaptıysanız roott sorun olabilir.Bazen çakışma oluyor.

Arkadaşlar, ICSe geçtikten sonra video kaydı yapamıyorum. Video moduna geçiyor ama kayıt tuşuna bastığım zaman ekran bir müddet donuyor sonrada hata mesajı verip uygulamayı kapatıyor. Çözümü var mıdır ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Bazıları kayıt yerini ex sd karttan, sd karta çevir dedi ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Kamera açıkken ayarları açın ve oradan kayıt yerini telefon hafızası seçeneğini seçin.

Yorum bağlantısı
Cenk Avcı

Cevaplarınız için teşekkürler.

Kayıt yeri zaten tel hafızasındaymış. Telefona ICSin Türkiye sürümünü kiesten indirdim ve ICSe özel cf root yaptım, bütün wipeları yaptım gene de olmuyor.

LG camcorder diye bir video recorder indirdim gayet iyi çalışıyor ancak stock video çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bence ilk 2.3.4 versiyonu kurun ve üzerine ICS kurun ve rootlamadan direk video çekin. Takılma olacakmı bakın derim.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Siz uzman arkadaşlara bir sorum var. Gittigidiyor.com'da yurt dışından getirilen telefonlari satiyorlar, fiyatlar 1000-1100 tl civarı. Açıklamasında da imei yuklemesi yapılabileceğini yazmışlar. Bu şu mu demek oluyor, ben artık kullanacağım eski bir telefonun imei numarasını bu telefona yukleyerek kayıt altına almış mı oluyorum, bu yöntem guvenilir midir?

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar bir soru sorayım, İphone 4s mi Galaxy S2'mi? Arasında kaldım hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Standart özellikler harici işlemcisi hızlı internette sorun yaratmayan bir cihaz tercih etmek istiyorum. Üstüne bir de ekranı çok iyi olmalı, yani güneş altında vs. parlamamalı? Siz olsanız ne yapardınız? Elimdeki emektar 6600 iflas etmek üzere :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben dedikleriniz için S2 aldım Ekran geniş işlemci hızı gayet iyi ve internette rahat gezinti yapıyorum. İşim gereği iyiki almışım dediğim çok oldu. İnce ve hafif. Ama gösteriş olarak 4s derim. Gösterişli ama işlevsellik açıcından ben s2 derim. İnternet kullanımında ekran genişliği yeter.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bu s2 sesle google araması yapıyor mu Türkçe? Mesela "mehmet mert erdoğan" dediğimizde google dan buluyor mu?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

S2yi bilmem Abi ama Galaxy Gio'da yapılıyor. Ondada yapılıyordur herhalde. :)

Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Arslan

bu s2 sesle google araması yapıyor mu Türkçe? Mesela "mehmet mert erdoğan" dediğimizde google dan buluyor mu?

aynen abi yapıyor

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

1.İGO nasıl navidir? Şuan 5800xm'im ile ovi maps kullanıyorum ve son derece memnunum. Hattımda 8TL sınırsız cepnet olmasına rağmen çevrimdışı olarak entegre gps ile hatasız navigasyon hizmeti alabiliyorum.

İgo da internet ve veri paketi kullanmadan navigasyon kullanabiliyormuyuz? illa hattımızda internet paketi olmak zorunda mı?

Ben telefonu ilk aldığımdan beri igo kullanıyorum. gogııl maps gibi net bağlantısı istemes. Araçlardaki navigasyon gibi çalışır haritasını yüklersin ekstradan bir şey istemez. başarsftun haritaları ile kullanıyorum ben gayet de sıkıntısız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...