İçeriğe Yönlendir

Samsung Galaxy S2 Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Misafir

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Hocam geçmiş olsun.

aliexpress'te bile 85-90 dolar. One X için baktım 60 dolar civarında. Daha pahalıymış.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Hocam geçmiş olsun.

aliexpress'te bile 85-90 dolar. One X için baktım 60 dolar civarında. Daha pahalıymış.

Sağol Zafer.

85-90 dolar sorun değil. Ama Türkiye girişinde sorun olmaz değilmi.

Mehmet hocam geçmiş olsun.

Sağol abiciğim.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

90 dolar 160 liraya geliyor kabaca. Türkiye'de de aynı kalitedekini bulabilirsin.

Bence servise bir sor. Orijinali kaça geliyor öğren. Çok fiyat farkı varsa ilanını koyduğum sahibinden.com'dakilerden falan alabilirsin bence.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

90 dolar 160 liraya geliyor kabaca. Türkiye'de de aynı kalitedekini bulabilirsin.

Bence servise bir sor. Orijinali kaça geliyor öğren. Çok fiyat farkı varsa ilanını koyduğum sahibinden.com'dakilerden falan alabilirsin bence.

BAkacağım Zafer. Ekran tamamen maviye döndü :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Olacağı oydu zaten, geri dönmez artık o. Digitizer gerekli sana.

Bunu takabilecek adam da lazım :( Şimdi herkes bunu tamazda :(

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Geçmiş olsun abi aynen ustan iyi olmalı yoksa bir anlamı yok. Sana iyi bir s3 alalım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Geçmiş olsun abi aynen ustan iyi olmalı yoksa bir anlamı yok. Sana iyi bir s3 alalım. :)

Teşekkürler Hüseyin.Dur ya ne S3'ü. Daha borcunu ödüyorum. O kadar çok düştü ki bu seferki düşüşü çok masum bir düşüştü. Ama olan oldu.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Teşekkürler Hüseyin.Dur ya ne S3'ü. Daha borcunu ödüyorum. O kadar çok düştü ki bu seferki düşüşü çok masum bir düşüştü. Ama olan oldu.

Kısmet işi benimki de çok sert defalarca düştü birşey olmadı, tüm köşeleri yamuk şuan ama çok şükür birşey yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mehmet hocam gorilla glass ekranlı bir s3 al derim :D

Düştükten sonra isterse Alien Glass olsun, tık diye gidiyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet hocam gorilla glass ekranlı bir s3 al derim :D

Oldu gülüm canım.

Düştükten sonra isterse Alien Glass olsun, tık diye gidiyor :)

Doğru diyorsun Sani. Ancak bu telefon çok vadeler atlattı. Ancak bu kadar basit bir olayda bu oldu.

Gerçi ekranda kırık çatlak hiç birşey yok. Ancak ekranda kararma oldu ve sabah tamamen gittti.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Oldu gülüm canım.

Doğru diyorsun Sani. Ancak bu telefon çok vadeler atlattı. Ancak bu kadar basit bir olayda bu oldu.

Gerçi ekranda kırık çatlak hiç birşey yok. Ancak ekranda kararma oldu ve sabah tamamen gittti.

Normal, lcd'si öldü sonuçta. Dokunmatik sağlam kalmış :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Normal, lcd'si öldü sonuçta. Dokunmatik sağlam kalmış :)

İşte asıl para eden o :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sayın Ekinci, bizim HTC CR S650 'ler n'oldu sorması ayıp?

Halen bilgi bekliyoruz, OEM ekranın yanına eklesen?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vade --> Badire olmalı sanki... :tongue2:

Ekranın ABD'den temini konusunda yardımcı olurum. OEM olur üstelik. ;)

Abi biraz kendime geleyim. Yarın bir ara telefonlaşırız.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Hüseyin Yergin
(düzenlendi)

Ben hiçbir zaman S2 varken ayarlar-cihaz hakkında-yazılım güncelleştirme seçeneğinden güncelleyemedim S2'yi,telefonda 2.3.3 yazılımı varken ve 2.3.6 çıkmışken bile cihazınız güncel diyordu :) Ben şunu anladım bir daha ki cihazım ne olursa olsun eğer Androidli olacaksa Nexus serisinden bir tanesi olacak...

Benide zorla nexus sahibi yapacaksınız ama piyasada bile yok telefon :( Tek kafama takılan artılamayan hafıza bu nasıl bir matıksa :unsure2: tamam 2 gb ram ile android 5 bile güncelleme ile gelecek deniyor yanlız geleceğin oyunları şimdi bile 1-2 gb ken o zaman kaç gb olacak Allah bilir tabi telefonu o zamana kadar kullanıp sıkılmaz mıyız onuda bilemedim kafam çok karışık tek bildiğim s2 den çok sıkıldım. :unsure2:

tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benide zorla nexus sahibi yapacaksınız ama piyasada bile yok telefon :( Tek kafama takılan artılamayan hafıza bu nasıl bir matıksa :unsure2: tamam 2 gb ram ile android 5 bile güncelleme ile gelecek deniyor yanlız geleceğin oyunları şimdi bile 1-2 gb ken o zaman kaç gb olacak Allah bilir tabi telefonu o zamana kadar kullanıp sıkılmaz mıyız onuda bilemedim kafam çok karışık tek bildiğim s2 den çok sıkıldım. :unsure2:

Bozulmadıkça telefonu değiştirmeyin derim. Yazıktır, daha iyisi diye bir şey yok sonuçta. Kimse adobe photoshop falan koşmuyor telefonlarında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Kaya

Süpersin aynen benim telefon oluyor deneyeyim bakem güncellemeyi.

Ben kullanıyorum çok memnunum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hüseyin Yergin

Bence efsane telefondur bu S2 gercekten cok ariyorum bunu,bakalim S4 nasil olucak.Daha dun onumde 550liraya tertemiz S2 satti arkadas aliyordum zor tuttum kendimi.Temiz bir tane daha 1yil garantili falan denk geldimi direkt alicam.500-600liralara satiliyor,motorola alana kadar keske S2 alsaymisim ikinci el :(

Burada da arkadaş sattı s2 500 tl tertemiz gerçekten bu fiyatlara kaçırılmayacak cihaz birde 4.1 jelly bean geldi ki tadından yenmiyor. Seviyorum telefonumu.

Yorum bağlantısı
Misafir

Saticak olan falan varsa bana haber etsin :)

Var s2. Çok temiz. Y. dışı düşünürsen ÖM at. ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...