İçeriğe Yönlendir

Samsung Galaxy S2 Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Misafir

Recommended Posts

Murat Dere
  Hakan Gürsoy yazdı:

Bizim okulda bi amerikan futbol takımı vardı. Boğaz 2 diye :D

Hakan, yukarıdaki Commandos 2 adlı oyun gerçektir ve biri tarafından bilgisayarcılarda "Commandos 2 var mı?" şeklinde aranmıştır. Hatta bilgisayarcılardan birisinin arayan kişiye yaklaşarak usulca "Ben askerde komandoydum, olur mu?" diye sorduğu bile anlatılır. ;) Aaahhahaaaa...

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Kardeşim burası Samsung topici. HTC meraklıları kendine ayrı topic açsın. Bulandırmayın bizim topicimizi. Dağılın leyynnnnn :p

Yorum bağlantısı
Misafir

S3 çıkacak, bizim I9100'leri eleştirecek pek birşey bulamadığımız için konu cazibesini başka markaları bünyesine katarak sürdürüyor. 19 sayfanın 9 sayfası başka marka, 1 sayfası ise s ile ikinin yanyana gelmesi dolayısıyla uğradığımız azizliğe ayrılmış durumda. Neyse, Biz yeni başlık açalım en iyisi, burayı da HTC topiği yapalım:)) Zafer'in materyaller bizim konuyu ezdi. Ödüllerimiz, ilklerden oluşan tarihimiz derken, yakında bize yol gözükecek gibi. Mehmet(Mert), Mehmet(Kaya) Bey, Rıdvan Bey, alıştırıyorlar bizi yavaş yavaş, hani meşhur şu sıcak su kurbağası gibi olacağız diyorum. Tatlı dilli Zafer ve ekipler amiri Ahmet bizi yavaş yavaş asimile edecekler.

Sonra bir Afrika Atasözü geldi aklıma(biraz değiştirdim tabi); "onlar bu sayfaya geldiğinde ellerinde HTC vardı; bizim elimizde ise sayfanın tapusu. Bize Android kardeşliği aşıladıklarında ise, onların elinde sayfamızın tapusu; bizim elimizde HTC bulunuyordu."

Tehlikeyi farkında mısınız? :)

Saygılarımla.

Not: Orjinal hali: onlar afrika'ya geldiğinde ellerinde incil vardı; bizim elimizde ise topraklarımızın tapusu. bize sözde bağımsızlık verdiklerinde ise, onların elinde arazilerimizin tapusu; bizim elimizde incil bulunuyordu."

Yorum bağlantısı
Misafir
  Zafer Ayvacı yazdı:

:D :D İlahi Evren Bey abicim :p Çok hoş yazmışsın.

Bizim konumuz var, siz farketmemişsiniz. Daha da bu başlığa yazmam, nereye yazsam kovuluyorum zaten :p

Buyrun : http://www.fordclubt...i-genel-baslik/

Devşirme başlık ama olsun :p

Zafercim yaz da, seninki yazıyı aşmış :D Biraz gülelim diye yazdım sakın alınganlık yapıp gitme.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Evren İskent yazdı:

Zafercim yaz da, seninki yazıyı aşmış :D Biraz gülelim diye yazdım sakın alınganlık yapıp gitme.

Ama sataşma vardı :p cevap verilmeliydi. Tamam madem ısrar ediyorsun yazarım :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Evren Bey, burası Zafer'siz olmaz. O olsunki bizim telefonun değerini daha iyi anlıyoruz :) Aslında o farkında olmadan bizim telefonuda tanıtıyor :D

Ama tekrar söylüyorum Zafer sensiz olmaz burası :)

Mehmet Mert Erdogan yazdı:
Snake 97'yi indirin matketten.Windows mobile ve iosta parali bizde bedava :D

Çok dandik karpuz simgesi olan fruit diye bir oyun var.Kılıçla meyve kesme Ipade yüklemek istedim 0,99$ görünce hadi ya dedim ve arkasından kesinlikle android dedim. Beleş hava beleş su beleş ağaya herşey beleş. Heleki S2 cilere asphalt 6 bilem beleş.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Mehmet Kaya yazdı:

Evren Bey, burası Zafer'siz olmaz. O olsunki bizim telefonun değerini daha iyi anlıyoruz :) Aslında o farkında olmadan bizim telefonuda tanıtıyor :D

Ama tekrar söylüyorum Zafer sensiz olmaz burası :)

Çok dandik karpuz simgesi olan fruit diye bir oyun var.Kılıçla meyve kesme Ipade yüklemek istedim 0,99$ görünce hadi ya dedim ve arkasından kesinlikle android dedim. Beleş hava beleş su beleş ağaya herşey beleş. Heleki S2 cilere asphalt 6 bilem beleş.

Eyvallah hocam :) Dediğin gibi olsun :)

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
  Zafer Ayvacı yazdı:

Eyvallah hocam :) Dediğin gibi olsun :)

HTC başlığında kendi kendine yazıp durmaktansa Samsungcularla iki laf atmak daha iyi değil mi :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ona kendi kendine yazıp durmak değil de "alışılmışın dışında duran, radikal ve aykırı tavır" diyelim :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Ahmet Kıyak yazdı:

Tavrını sevsinler senin. :tongue:

hTC'leri çift çift alırken iyiydi ama :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Ahmet Kıyak yazdı:

Devamını görmedin iletinin herhalde. :)

İvit. Çok hızlı ileti yazdığım için, daha sen yazmadan cevap veriyorum. Düşün o derece hızlıyım :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Zafer dün akşamki yayını telefondan izlemek istedim izleyemedim. Arkada tarafta görüntü dönüyor ancak önde bir yazı . Bu ne ile alakalı olabilr?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Mehmet Kaya yazdı:
Zafer dün akşamki yayını telefondan izlemek istedim izleyemedim. Arkada tarafta görüntü dönüyor ancak önde bir yazı . Bu ne ile alakalı olabilr?

Önde bir yazı derken hocam. ben izliyorum. Ne yazısı var?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arada android iyice gelişti, baksanıza süper diye hava atılan ios androdan çok daha sorunlu, uygulamalarıda daha çok çöküyor, andro geleceğin sistemi, apple ise hala aynı ama süslü birazcıkta bir önceki modelinden hızlı oyun aletleri üretsin bakalım :D

http://www.gsmarena.com/ios_apps_crash_more_often_than_android_apps_study_shows-news-3769.php

gsmarena_003.gif

gsmarena_004.gif

gsmarena_001.gif

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Elindeki S2 nin kıymetini bilip S3 alacağım diye masrafa girmesinler, S2 zaten süper, rakiplerinin hali ortada, görüp te rahatlasınlar diye yazdım :p:seytan:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Biz zaten değerini biliyoduk ama anlaşılan Samsung'da biliyormuş. Nefesler tutulmuş S3 beklenirken, Samsung S2 Plus modelinin piyasaya sunulacağı düşüncesi hakim olmuş. Daha önce yazmıştım; S3 Iphone'un önünden çıkacak ilk model olacaktı diye fakat Samsung da sanırım Iphone5'i görmeden hareket etmek istemiyor.

Şu anda piyasa biraz sıkıştı. Modeller giderek birbirine benziyor, tasarım yapılacak, tarz yaratacak model için telefon kasaları üzerinde yeterince yer yok. Bu yüzden tek seçenek teknolojik donanım ve performansı bir arada taşıyacak modeller. Asıl problem ise, edinilmiş teknoloji ve birikimin ne kadarını yeni modelde kullanmak doğru olur? Bunun için en güçlü ve kendine güvenen rakibi beklemek en doğrusu. Bugüne kdar Iphone bu konuda başı çekti. Korkusuz ve rakipsizdi. Rakipleri basmalı ekranlı modellerinde daha hassasiyet sorununu çözemezken, IOS ile kullanıcılarına; üfleterek mum söndürecek hassas ekranlarla bambaşka bir dünya sunuyordu. Fakat şimdi rakipler ciddi bir tehdit. Bir de google desteği ile birçok markaya verilen sınırsız bir işletim sistemi. Bunlar yüzünden 4s gibi bir ara modelle Apple rakiplerine filini yedirdi ve Şah çekmek için bekliyordu. Eğer S2 Plus modeli çıkarsa Apple fili yedirdiği ile kalacak gibi. Uzun süre model çıkaramama gibi bir durum olamaz ve de tek rakip Samsung değil. HTC, SE ve hatta Motorola bile Android ile hayat buldu ve sürekli daha gelişmiş ama piyasaya henüz damga vuramamış modellerle geliyorlar. Muhakak ki, HTC'de bir gün all in one bir model ile hakimiyet sağlayacağı özgün bir modelle gelecek. Evo 3d başarılı bir çalışmaydı fakat S2'den pahalı çıkış fiyatı ile varlık gösteremedi. S2 ise beklentilerin çok altında bir fiyatla piyasaya çıkınca tüm rakipler bozuldu. ÜStelik Turkcell'in operatör kampanyasında dahi fiyatı uçmadı. S2 şimdilik öyle bir model ki; kullanan başka markaya gitse dahi geri geliyor. İhtiyaçları fazlasıyla karşılıyor olması ilk defa yeni modele karşı ilgiyi sadece beklenti düzeyinde tutuyor. Yani ilk seri piyasaya çıkıp, satılıncaya kadar herkes temkinli. Başka markalarda ise aradığını bulamıyor buz yüzden I9100 kullanıcısı.

Ben değiştirmiyorum çünki;

• Hızlı
  • Stabil
  • İnce
  • Hafif
  • Sağlam
  • Estetik
  • Sar değeri çok düşük
  • Kaliteli
  • Destek sınırsız
  • Kullanıcısı çok, geribildirim almak çok hızlı ve kolay bu yüzden
  • Samsung Global'in modeli sürekli güncel tutmak adına geliştirme ve müdahaleleri süreklilik arzediyor
  • Hem iş hem de eğlence telefonu olarak kullanılabilirliği

Değişirse;

• Daha iyisi olduğu için değil, yeniye ilgiden olur
  • 2G ve 3g santralleri arasında çok sık şebeke değiştirdiği için aramaların ilk iki saniyesi içersinde ahize sesinin kaybolması yüzünden olur
  • Manuel menü tuşunun içindeki film tabakasının kaymasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm sesten olur
  • Çok daha canlı ve parlak bir OLED ekranlı model çıkarsa olur
  • Şarj tutmamaya başlarsa ve batarya fiyatı can yakarsa olur
  • Pek sanmıyorum ama elden düşüp ekranın kırılması ile olur
  • Samsung'un bu modele sağladığı Android güncelleme desteğini durdurması ile olur,

Yukarda bazı ihtimaller ve sırf bahane olsun diye yazılan nedenler haricinde bu telefonun eksiği bulunmadığı için S2 hala gözde ve tüm bileşenlerin bu kadar iyi kalibre edildiği başka bir model yok. Yani tek başına ekranı, hoparlörleri, yazılımı daha iyi olan modeller var fakat konu optimum bileşenlere geldiğinde rakip tanımayan bir model.

Benim konu başlığına uygun olarak, uzunun da uzun dönem testi için düşüncelerim bunlar.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Zafer Ayvacı yazdı:

Önde bir yazı derken hocam. ben izliyorum. Ne yazısı var?

This channel is not live. Only live streams and mobile compatible video clips appear on mobile devices.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Mehmet Kaya yazdı:

This channel is not live. Only live streams and mobile compatible video clips appear on mobile devices.

Ben çok rahat izliyorum hocam. Yayın canlı da olsa bant da olsa. Sadece mobil uyumlu videolar demiş ama bende öyle bir ayrım yok. Tarayıcıdan olabilir mi hocam? Farklı bir tarayıcı denesen Dolphin HD gibi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Zafer Ayvacı yazdı:

Ben çok rahat izliyorum hocam. Yayın canlı da olsa bant da olsa. Sadece mobil uyumlu videolar demiş ama bende öyle bir ayrım yok. Tarayıcıdan olabilir mi hocam? Farklı bir tarayıcı denesen Dolphin HD gibi.

Dolphin opera ve kendi tarayıcısında da aynı hatayı verdi.

Mehmet Mert Erdogan yazdı:

Evren abi sana bir kose acalim sen her konuda yaz bizde okuyalim :) Akici oluyor yazilar sıkılmadan okuyorum vallahi :)

Kesinlikle katılıyorum on numara bir açıklama.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Mehmet Kaya yazdı:

Dolphin opera ve kendi tarayıcısında da aynı hatayı verdi.

E o zaman zamzung tırt :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...