İçeriğe Yönlendir

Samsung Galaxy S2 Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Misafir

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Çok kullanışlı Evren abi. Geçen Ahmet abiyle kurcalarken farkettik, ben de çok ihtiyaç duymadığım için klavye giriş ayarlarına bakmamıştım. İz klavyesi adıyla mevcut. Markette uygulamasını görmüştüm ama indirmemiştim. Türkçe desteğiyle harika çalışıyor hTC iz klavyesi. Çok uzun ve karışık kelimeler de denedim sonuç başarılı.

Özellikle klavyede hızlı yazanlar için çok büyük kolaylık.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Denemek lazım o zaman.

Abi tablette daha başarılı sonuç verecektir bence. Örneğin, "yazabilirsiniz" kelimesini denesenize :) Etkilenmemek elde değil.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Allem ettim kallem ettim S2'yi peder beyden koparamadım. Symbian ^3 lü C7'ye talip olduk otomatik olarak :) 5800xm'den sonra büyük bir adım ama yine de gönüller S2'de :)

C7'yi babam Amerika'dan almıştı,dil paketi içeriğinde Türkçe yoktu. Bende ara programlar aracılığı ile Türkçe Anna yazılım kurdum. Birde sertifika sıkıntısı çıkmasın diye hackledim. Şuan iyiyiz. Symbian ^3 kullanıcılarına her türlü yardımcı olurum :) yılların symbiancısı olarak

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kaynak yok, ben yeterince kaynıyorum bu konuya Semih :p

Aç bir konu tanıt Symbian'ı. Ona da bir isim buluruz elbet :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ağlama len. Tamam. Sen de yaz arada. Samsunk hayranı olarak mazur görelim seni :D

Çıldırr :exc1:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Çok sevinme tekrar kovarım haaa :p

:hahahoho: :hahahoho: Bakıyorum da anında sahiplendin konuyu. Bu konunun da ne çok sahibi çıktı arkadaş. Bi kovuyonuz sonra geri çağırıyonuz, bak giderim daha da gelmem! :tehdidikest:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Sizlere bir sorum var, babam s2 için saati gösteren ekran koruyucu arıyor. Örneğin benim telefon tuşlar kilitlenip bekleme moduna geçtiğinde şöyle bir ekran görüntüsüne geçiyor. Babamda sadece saati göstersin istiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve c7'mden bir görüntü :)

scr000002di.jpgscr000005n.jpg

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Semih arka plan resmini boş bir resim koyarsın boş resimde sadece saati gösterir.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Semih arka plan resmini boş bir resim koyarsın boş resimde sadece saati gösterir.

Mehmet abi yanlış anladınız sanırım. Jaguar ekran koruyucusu benim telefonuma ait.(nokia C7). Babamın telefonu için ise saat gösteren bir ekran koruyucusu bulamıyoruz, boş resimli saati babamın telefonu için arıyoruz (S2)

Yorum bağlantısı

Böyle bir program var. Cevapsız aramaları vs. de gösteriyor. Fakat stabil çalışmıyor. Ben kurup kaldırdım. Şarj durumları zaten netameli olan büyük telefonlarda bu tip uygulamalar gereksiz tüketime neden oluyor. Babanızın bu durumda yapması gereken, Kapama tuşuna 1 sn basarak kilit ekranını devreye sokmak. Şimdilik en güvenilir yöntem bu.

C7'de güzel telefondur. Amoled ekran kullandığı için video/film izlemek zevklidir. İnternet bağlantı hızı son derece yüksetir. Estetik olarak da Nokia'nın en başarılı modellerinden. Ancak 680mhz hızındaki işlemcisi en zayıf yanıdır. 1gb'lık rom sayesinde, N8'deki sorunlar aşıldı. Symbian stabilitesi en iyi olan telefonlardan ancak Symbian devri de zaten bu modelle son buldu gibi. Oyun oynama gibi bir alışkanlık yoksa, symbianın şimdilere göre basit olan uygulamalarını rahatlıkla uyum sağlar. S2'de yavaş yavaş gündemden düşme noktasına gelecektir. Bu nedenle S2'yi kaptırdığınıza çok üzülmeyin.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Sürekli aralıksız olarak saatmi gözüksün istiyorsun? yada bırakalım babaya direkt olmuyor telefonları değitirelim de :p

Aynen,sürekli olarak saat ve detaylar görünsün istiyordu(c7'sinden alışkanlık) Her defasında diyorum o samsung sana yaramaz,bildiğin telefondan şaşma diye ama beni dinlemiyor :) Belki zamanla bıkar vazgeçer.

Zaten C7'yi Türkçeye çevirip sonrasında yazılımı kırmam çok ilgisini çekti, kıskandırmak için türkçe t9 kullanıp duruyorum :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Böyle bir program var. Cevapsız aramaları vs. de gösteriyor. Fakat stabil çalışmıyor. Ben kurup kaldırdım. Şarj durumları zaten netameli olan büyük telefonlarda bu tip uygulamalar gereksiz tüketime neden oluyor. Babanızın bu durumda yapması gereken, Kapama tuşuna 1 sn basarak kilit ekranını devreye sokmak. Şimdilik en güvenilir yöntem bu.

Evren abicim programın adını veya linkini verebilirsen,kendisi deneyip bir görsün.Ben üstüme düşeni yapayım yani :) Bencede eksra tüketim demek,benim C7'mde jaguar temalı bekleme saati yaklaşık %8-10 arttırıyor tüketimi.

C7'de güzel telefondur. Amoled ekran kullandığı için video/film izlemek zevklidir. İnternet bağlantı hızı son derece yüksetir. Estetik olarak da Nokia'nın en başarılı modellerinden. Ancak 680mhz hızındaki işlemcisi en zayıf yanıdır. 1gb'lık rom sayesinde, N8'deki sorunlar aşıldı. Symbian stabilitesi en iyi olan telefonlardan ancak Symbian devri de zaten bu modelle son buldu gibi. Oyun oynama gibi bir alışkanlık yoksa, symbianın şimdilere göre basit olan uygulamalarını rahatlıkla uyum sağlar. S2'de yavaş yavaş gündemden düşme noktasına gelecektir. Bu nedenle S2'yi kaptırdığınıza çok üzülmeyin.

Saygılarımla.

C7 gerçekten şık, öyle kimseninde pek kullandıgı bir model değil bu yönden seviyorum. :) kullanışlı ve dengeli. Anna ile biraz daha realist bir makine oldu. Bu hafta çıkacak olan BELLE'yi heves ve heyecan ile bekliyorum. Oyun olarak S2 kadar yüksek çözünürlük olmasada 3D oyunları 25-40 fps ile çalıştırıyor. Yani canım sıkıldığında oyun içinde kullanabileceğim durumda. Değerli yorumların için teşekkürler abicim

Yorum bağlantısı

Abicim teşekkür ederim destek ve yardım için :good1:

Galaxy kardeşliği böylebir şey Semih:)) S2 alana destek bizden. Rica ederim.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Haber bekliyorum Zafer. ;)

3D hariç video/resim tat vermiyor artıkın. :beee:

Iyy... Bırak bırak hiç yükleme :p Çizgi film var bol bol :p

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yüklemeyin ya bir kere onu Samsung yapmış Evren abi makale yazıcaktır bu laflar üstüne gayet anlaşılır bir dille :p,hani nerede hTc'nin böyle programları?nerde Evren abi? Nerde bu devlet?...

İstanbuldaydım bugün, az önce geldim:)) 3Boyutun ticari başarısına biraz bakalım mı? Şu anda piyasada 2 model var. Biri LG Optimus P920, diğeri ise forumdaş telefonumuz Evo 3d. İki modelde ses getirmedi. İlk neden; yüsek fiyatları, ikinci neden maliyetlerin yükselmesini önlemek için donanımın sınırlandırılması. Fiyatlar dştüğünde ise donanım seviyesi daha yüksek modeller önlerini kapattı. Elimde satış adetlerine dair bir veri olmadığı için teknik konuşamam fakat bir S2, bir Iphone4 kadar yankı bulmadılar. 3d bir satış stratejisi fakat geleceğin formatı henüz değil. EN azından şu haliyle değil. Şu anda mevcut TV'ler gözlükle, bir adet fotoğraf makinesi fuji ve 2 adet cep telefonu ki üzerinde konuşuyoruz 3d'yi sunuyor. Ancak bu 3d özellikle küçük ekranda sadece derinlik hissi uyandırıyor. 3b'un algısını bozan şey sizin kendinizi dışarda hissetmenizdir. Mesela sinemada dışarda hissetmezsiniz, çünkü perde çok büyüktür ve çerçeve yoktur. Tv'de de aynı sorun aşılamadığı için ekranı büyütmekten(zaten vardı da fiyatını düşürmekten) başka çare kalmadı.

Sonuç olarak 4" ekranın da 46" ekranın da 3b efekti kısa bir süre için ya da hiç deneyimlememiş kullanıcı için cazip olur. Bir de dünya sağlık örgütünün 3b televizyonların kullanım klavuzlarına koydukları uyarılarda; en fazla 1 saat kullanılabilir. Daha uzun kullanılacaksa 15dk gözleri dinlendirmek gerekir aksi taktirde sağlığı bozar, Allah korusun epilepsiye yol açar gibi ifadeleri zaten bilinçli tüketiciyi 3d'yi hakkıyla kullanamayacağı konusunda yeterinbce endişeye sevketti. Ben de 3d Tv'yi üst seri olması ve panelinin daha kaliteli olması nedeni ile tercih ettim. Toplam 3b kullanımım 1,5 senede 30dk civarıdır.

Buraya nerden gelmiştik? Hatırladım 3b video yoksa hiç indirmeyelim Mb'ler boşa gider gibi bizim I9100'lere yine bizim konumuzda müdahale olduğu için)) Bizim yüksek kontrastımız ve geniş izleme açımız bu videolar için biçilmiş kaftan. ÜStelik dışarda aydınlık ortamda bile kalitesi bozulmadan.

Bu arada 4 ediyor, biz bu 3d piyasadan kalkmadan, detaylı bir tanıtım ve kullanıcı yorumları istiyoruz ama hala daha göremedik. Ahmet zaman yok diyor ama ilk talep ettiğim tarihte mesaj sayısı 3.500'dü yanlış hatırlamıyorsam :biggrin: 3.000 mesajdır bekliyorum ama yok. Zafer zaten olayın hala reklam boyutundan, kullanıcı boyutuna geçmedi. HTC'nin her modeline hakim fakat bilgiyi kendine saklıyor. Şikayet ediyorum :tongue:

Sizlere doyum olmaz bu konuda, yoksa 21 sayfayı deviremezdik galiba :bravo:

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

C7de 15dk oyun açayım,anında fırın gibi oluyor. Olsa fan açacak... :D

Galaxy s2 adı çıkmış. Adın çıkacağına canın çıksın demişler :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...