İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Evren Erakçora

başlamıcam şu lanete tekrardan diyordum FM 2012 yi yükledim ve tekrar başladım.Sınavlar bir bitsin BEŞİKTAŞIMI şampiyonlar ligi şampiyonu yapacağım inşallah :bravo:

Gs yi şampiyon yaptım, sonraki sezon bir iki keze yenildik diye kovdular.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Gs yi şampiyon yaptım, sonraki sezon bir iki keze yenildik diye kovdular.

Bir zamanlar çook oynardım. Cm02-03, Cm5 ve fm 2007-2008 oynamıştım. Yenilmekten bıkmıştım bana 2 fare, bir klavye ve bir de monitöre mal oldu :kafa: . Artık hiç bir kuvvet bana championship / football manager oynatamaz.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

battlefield 3 üde çok kısa yapmışlar arkadaş. 6 saatte bitti :unsure2::rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Skyrim'de biraz ilerledim. İşte karakterim ve hanım sultan Oyunda evlenip yuva kurabiliyorsunuz ciddi ciddi... :)

tesv2012011912034240.jpg

tesv2012011912040147.jpg

tesv2012011912074199.jpg

tesv2012011912084333.jpg

tesv2012011912111087.jpg

tesv2012011912115915.jpg

tesv2012011912181541.jpg

tesv2012011912181357.jpg

tesv2012011912190692.jpg

tesv2012011912200854.jpg

tesv2012011912210879.jpg

tesv2012011912252816.jpg

tesv2012011912260042.jpg

tesv2012011912260779.jpg

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Skyrim de ingilizce olmayınca olmuyor gibi geldi bana.Anlamadıktan sonra bu tarz oyunlar çok keyif alamıyor insan en azından ben :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Skyrim de ingilizce olmayınca olmuyor gibi geldi bana.Anlamadıktan sonra bu tarz oyunlar çok keyif alamıyor insan en azından ben :D

Malesef öyle abi. Oyun görevlerde çok yardımcı olmuyor, birtane katilin veya hırsızın bilgisini almak için tüm kasaba ile sohbet etmek gerekebiliyor. Altyazıyı açıp pür dikkat konuşmaları takip ederek ilerliyorum :D. Yine de oyun tadından yenmez,şunu bir türk ekibi baştan sona Türkçe yapsa(ki aylar alır) harika olurdu.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Skyrim'de biraz ilerledim. İşte karakterim ve hanım sultan Oyunda evlenip yuva kurabiliyorsunuz ciddi ciddi... :)

tesv2012011912260042.jpg

Böyle bir hanım sultan da bizler bulalım Semih :D

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Böyle bir hanım sultan da bizler bulalım Semih :D

Sorma ya bi şuna bak birde şimdiki 'tiki' popüler kültür nesile. Eşim diye söylemiyorum,nezaman eve gelsem güler yüzle karşılar,yemek hazırdır. Aynı zamanda tezgahtarlık da yapıyor, silah ve tekstil ürünleri satıyor. Hatta ben görev başında ele geçirdiğim ganimetleri ona verip sattırıyorum. Komik ama gerçek, oyun bu konuyu çok güzel işlemiş :) ( evlendikden sonra verdiğim altın yüzüğüde satmasaydı iyiydi :D )

dipnot: Adnan abi 'gereksiz alıntı yapmayın' diye not düşmeden fotoğraf alıntılarını kaldır Çağlarım :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

dipnot: Adnan abi 'gereksiz alıntı yapmayın' diye not düşmeden fotoğraf alıntılarını kaldır Çağlarım :)

Artık çok geç... :vampir:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Oldukça popüler oldu muhtemelen ilerde de olsa türkçe yama yaparlar buna

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Semihle benim görüntü arasındaki kalite farkını bilmiyorum hissedebildiniz mi? 4 sene önce alınan bir karta göre oldukça iyi. Akan abi Türkçe yamaları hiç sevmiyorum. Ses de olsa ne ise....

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Semihle benim görüntü arasındaki kalite farkını bilmiyorum hissedebildiniz mi? 4 sene önce alınan bir karta göre oldukça iyi. Akan abi Türkçe yamaları hiç sevmiyorum. Ses de olsa ne ise....

Fark var ama hangisi iyi. :) senin çözünürlük daha düşük abicim, ama efektler açık gibi duruyor. Sen kart ne abi. ne kullanıyorsun. :) Level kaç oldun? :) ben 33 ü geçtim.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Fark var ama hangisi iyi. :) senin çözünürlük daha düşük abicim, ama efektler açık gibi duruyor. Sen kart ne abi. ne kullanıyorsun. :) Level kaç oldun? :) ben 33 ü geçtim.

Çözünürlüğüm 1440 x 900 o boyutta koyamadığım için ufalttım. İstersen o boyda da koyarım. Evet tüm efektler açık. Kart 8800 gts 320bit 640mb. Lvl 15im.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Çözünürlüğüm 1440 x 900 o boyutta koyamadığım için ufalttım. İstersen o boyda da koyarım. Evet tüm efektler açık. Kart 8800 gts 320bit 640mb. Lvl 15im.

320 bit mi. Titreyerek okudum :D.maşallah diyorum abi, benim kartım radeon 4650. 128bit gddr3 tip 1gb, çekirdeği 600 hafızası 800mhz miydi neydi. Çözünürlüğüm 1366x768 16:9 oluyor sanırım. Benim işlemcim(turionx2 zm85) zayıf oldugundan oyunlarda kaliteyi çok zorlayamıyorum :(

Bu arada Armağan abi, skyrim online diye birkaç başlık görmüştüm, cooparative mod felan da yazıyordu. Sınavlar yüzünden vakit ayırıpda inceleyemedim,bir bilgin,bir fikrin var mı? Birlikte birkaç kabile doğrayabiliriz.. :)

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

320 bit mi. Titreyerek okudum :D.maşallah diyorum abi, benim kartım radeon 4650. 128bit gddr3 tip 1gb, çekirdeği 600 hafızası 800mhz miydi neydi. Çözünürlüğüm 1366x768 16:9 oluyor sanırım. Benim işlemcim(turionx2 zm85) zayıf oldugundan oyunlarda kaliteyi çok zorlayamıyorum :(

Bu arada Armağan abi, skyrim online diye birkaç başlık görmüştüm, cooparative mod felan da yazıyordu. Sınavlar yüzünden vakit ayırıpda inceleyemedim,bir bilgin,bir fikrin var mı? Birlikte birkaç kabile doğrayabiliriz.. :)

Evet çok marjinal bir kartım vardır. :D

Online oyun oynamıyorum. Çünkü online oyun deyince aklıma chat, muhabbet, hile, karakter kasma ve para geliyor. Tiksinç (Türkçeyi katletmek olmuyor bu kelime)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Semih İzgi

Vaşşşş diyorum :shok:

Bi 10 kere dinledim sanırım, tüylerim ürperiyor. Kendimi ait oldugum yerdeymiş gibi hissediyorum. :unsure:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Çıktı mı çıktı mı ?....

Daha tarihi bile açıklanmadı. Ama para biriktirmeye başlıyorum. Bulursam Collectors edition, limited edition hangisini bulursam direk satın alacağım. Bilgisayarım açsın açmasın.. :) Bunun için G27 alınır valla abi. O aracın uzaklarda vites düşürme sesleri varya... off of.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Daha tarihi bile açıklanmadı. Ama para biriktirmeye başlıyorum. Bulursam Collectors edition, limited edition hangisini bulursam direk satın alacağım. Bilgisayarım açsın açmasın.. :) Bunun için G27 alınır valla abi. O aracın uzaklarda vites düşürme sesleri varya... off of.

Vallahi ben bile büyük beklenti için girdim, demo, oyun içi videosu falan da mı yok? DFGT bile kaç para olmuş, G27 hepten uçmuştur.

Yorum bağlantısı

Yeğenim PS3'te Modern Warfare 2 oynuyor online olarak. PS3'ü zaten ona aldım ben beceremiyorum fakat izlemesi bile zevkli bu oyunun. Burda da konusu geçmişti Havx2'nin. Ps3 olanının fiyatı düşmedi bir türlü. Uçak similasyonuları, helikopter similasyonlarını eskiden çok severdik. PS3'te daha önce similasyon görmediğim için çok cesaret edemedim. Bizim çocukluğumuzda 37 ekran tv'de Amiga'da test drive oynarken aldığım zevki düşününce, büyük ekran led tv'de , PS3'le, ev sineması eşliğinde, bu derece gerçekçi oyunların herhalde başından kalkamazım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...