İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Murat Sürmeli

Murat bey kaca aldiniz bu kamerayi. Benim gs1000  goruntusu dah iyi gibi sanki. 29 dolar benimki.

Sizin kameranın görüntüleri hava kapalı diye mi bilmiyorum ama bana daha iyi gelmedi :)

Ama 29 dolara göre oldukça tatminkar.  :good1:

Yorum bağlantısı

Sizin kameranın görüntüleri hava kapalı diye mi bilmiyorum ama bana daha iyi gelmedi :)

Ama 29 dolara göre oldukça tatminkar.  :good1:

Siz kaca aldiniz. Benimki cok iyi bence. Camdaki rezistanslardan oturu sanki biraz netlesme sorunu var ama daha iyi aslinda, birde aktarirken daha kotu cikiyor. Sizin on iyi de arka sanki farkli gibi. On arka ayni kamera mi. Ikiside ayni fiyatli mi?

Yukarida yaziyomus :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Dere
Murat Dere

Bes para etmez.

Benim aldigimdan alin, 28,90 dolar. Cok iyi bence f/p olarak.

Bu kasalara karşı kötü düşünceler oluştu. Aslında orijinali gerçekten 720p ve görüntüsü de güzel Necati. Türkiye'de orijinaline rastlamadım ama ben bir kaç tane sattım. İkinci kullandığım kamera idi bunlar. İyi diye bir kaç tane daha aldım ama maalesef sahte çıktı. Onları da ucuza, "görüntü olsun yeter" diyene verdim. :)

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bu kasalara karşı kötü düşünceler oluştu. Aslında orijinali gerçekten 720p ve görüntüsü de güzel Necati. Türkiye'de orijinaline rastlamadım ama ben bir kaç tane sattım. İkinci kullandığım kamera idi bunlar. İyi diye bir kaç tane daha aldım ama maalesef sahte çıktı. Onları da ucuza, "görüntü olsun yeter" diyene verdim. :)

Bende ''görüntü olsun yeter'' diyenlerdenim  :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Serdar, seni Lokman abiyle tanıştırayım janim. :D Alt katta oturuyor, bak: __

v

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Serdar, seni Lokman abiyle tanıştırayım janim. :D Alt katta oturuyor, bak: __

v

Bugün 2 adet Nikon alarak kamera ihtiyacını hallettikte bunları cama tutturmak için olan aparatı nerde bulabiliriz Sayın Dere. :p

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İşte problem orada, görüntü var ama yok gibi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benim kameranin goruntusu cok cok iyi bence. Fiyatina gore de iyi. Fiyatida az degil aslinda gps yok. Yukaridaki Tr de satilanlarin ilanlarda gordugum goruntusu cok kotuydu. Kullanilmaz bence. Benim aldigimdan alin pisman olmazsiniz. Ama kargo takip icin 1,2 dolar fazla verin benim gibi beklemeyin gelir mi gelmez mi diye.

Bugün 2 adet Nikon alarak kamera ihtiyacını hallettikte bunları cama tutturmak için olan aparatı nerde bulabiliriz Sayın Dere. :p

Nikon arac kamerasi mi mert.

tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Yakında 6 kameralı araç dvr'ları yaparlar. :) Benim aklıma geldiyse kesin yapmışlardır. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Bağlantı noktasının resmini çek, gönder bakalım çocuk. :p

Yakında 6 kameralı araç dvr'ları yaparlar. :) Benim aklıma geldiyse kesin yapmışlardır. :)

Ah Yasir'im ah, parçalar durupduru öyle. :(

H264 olmadığı için görüntüsünün çok iyi olmadığını düşünmekteyim. İncelemem lazım. Gidim bakim bi...

Tahmin ettiğim gibi; bizimkilerin yanında bunun görüntüsü göz yaşları içinde kalır:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Tamer Geveci
Olgu Erhan
Tamer Geveci

Kesin ama kesin pilsiz kapasitörlü alın :

http://m.ebay.com/itm/281348015029?_mwBanner=1

Aliexpress sitesinde kapasitörlü satan satıcı varsa oda olur. Ama size önerdiğim satıcı g1w yi satan en prestijli efsane satıcıdır.

Siz diyoranız doğrudur Olgu bey . Aküye zarar vermemesi için mi kapasitörlü tavsiye ediyorsunuz?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
A.Rahim Filizel

Arkadaşlar önerebileceğiniz bi ürün varmı maksimum 150 tl bütçem var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...