uğur can sezer 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Arkadaşlar bir sorum olacak yarın aracımı ustaeller'e götürmeyi düşünüyorum ama yerini tam olarak yazabilir misiniz, bir de zahmet olmazsa randevu usulü ile mi çalışıyorlar? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Arkadaşlar bir sorum olacak yarın aracımı ustaeller'e götürmeyi düşünüyorum ama yerini tam olarak yazabilir misiniz, bir de zahmet olmazsa randevu usulü ile mi çalışıyorlar? Tüm bilgiler burada mevcut. Telefonla randevu almak iyi olur. İşleriniz daha planlı yürür. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174471-izmir-ustaeller-servis/ 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 (düzenlendi) Yazın kısmet genel bakıma geleceğim Sabri abi. 90 bine yaklaşıyor. Triger, baskı balata, alt takım kontrolü olacak inşallah.. +dpf 2 Mayıs 2016 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 5000 km gider denilen balatalar ile izmire gelmeyi bekliyorum Yazın uğrayacağım inşallah. Yaz olmadan izmir e gelmek nasip oldu ama bugün ugrayamadim. Yarın gitsem fren balata ve hidroligi ve direksiyon hidroligi değişimi yetişir mi acaba. Yorum bağlantısı
Yunus Abdullah Yaman 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Merhabalar ; Bu forumdaki ilk iletimi bu başlık altında yapmak istedim. Mayıs'ın son günlerinde aracımla ailemle birlikteyken yolda kaldım. Bu anlamda ilk tecrübemdi ve sanırım pek de iyi bir sınav veremedim kendi adıma. Aracımı aldığımdan bu yana bakımlarını sanayide bir ustaya yaptırıyordum. Bakım zamanı da gelmişti ancak bir türlü usta ile mutabık kalamadık zamanlama konusunda.Ancak durup dururken aracı stop ettiren ve "Motor sistemleri Arızası" ledini yakan, bir de üstüne aracı çalıştırmayan bir arızayla ilk kez karşılaşıyordum. "Motor sistemleri Arızası" ledi söndüğü için ilk refleks marşa basmayı denemiştim. Çalışmayınca, geçen hafta değiştirdiğim aküden kaynaklıdır diye oto-elektrikçiden yardım alabilirim dedim ama arkadaş kara kanatlara yüklü kara haberlerle geldi. Trigeri kopardığımı ve 6000-7000 'le sıyrılabilirsem kendimi şanslı hissetmem gerektiğini söyledi. Vardır bunda da bir hayır dedik ama bu iş artık sanayi ustasını aşmıştı. Bu forumdan haberdar olmadığım için "Ustaeller"'den de haberim yoktu. Bir iki başarısız denemenin ardından aracı bir yetkili servis (ismini vermiyeyim)'e çektirdim. 2. günün sonunda aradım. Tesisat kopuğuymuş ucuz atlatmışız. V kayışı ve alternatör kayışı kopmuş. Bakımlarla birlikte 1000 tl'ye yakın bir faturayla ayrıldım yetkili servis'den ancak trigger setinin değişim zamanı gelmişti. Onun için randevu alıp gelin dedi yetkili servis. Aynı korkuyu bir kez daha yaşayamazdım. Araştırmaya başladım ve her araç sahibinin geldiği yol ayrımına geldim. "Yetkili Servis mi ? Özel Servis mi ? Sanayi ustası mı ?" İlk bir kaç gün kafa karışıklığımı katmerleyen türlü yorumlarla karşılaştım. Bizim memlekette herkesin herşeyle kötü bir deneyimi olmuştur. En basitinden en kompleks olanına kadar. Filanca markayı alma ,fişmanca servise gitme gibi herkesin bir fikri olunca kafa karışıklığı da katmerleniyor haliyle. En sonunda bu forum aracılığıyla Salih Usta'yla tanıştım. Görüştük akşama bırak yarın öğlen al dedi. Arada biraz muhabbet ettik, deneyimlerini paylaştı , sorularıma sabırlı bir biçimde cevap verdi. Ertesi akşam da gidip aracı aldım. Krank Pule'sini değiştirmek durumunda kalmışlardı. Krank kasnağı dağılmak üzereydi ve korktuğum şeyin başıma gelme ihtimalini yetkili servis atlamıştı. (Daha da korkuç olan atlamamış olma ihtimalleri. Neyse günahı vebalı boyunlarına bilemedim niyetlerini ama müşteri memnuniyeti için arayan arkadaşa pek anlayamasa da durumu ilettim.) Aracı yürür hale getirmişler ancak aslında arızayı gidermemişler. Salih Ustam alternatifli bir fiyat aralığı vermişti. İşte "sadece" trigger seti değişimi şu kadar, devirdaim pompası da değişmesi gerekirse şu kadar gibi. Sekreteryada ödeme için beklerken içerden Salih Ustam arayıp forum indirimi de yaptırdı (O gerçekmiş yani) Kendilerine bu iletim aracılığı ile teşekkür ediyorum. İleriki zamanlarda da mümkün olduğunca birlikte çalışırız umarım. 12 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Ustasından başkasına elletmemek lazım, arabayı Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Tanımam, etmem. Hiç sevmem. Sevenle de işim olmaz. O derece yani... 1 Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 İzmir'deki arkadaşlar çok şanslı, nasipli. Bindiğin arabanın bulunduğun ilde harbi ustası yoksa o araba seni çileden çıkarır. Geçmiş olsun. UstaEller'in ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Yazin gelmeyi dusundugum servis.bakalim hala ayniahlak ve anlayistalar mi diye merak ediyorum dogrusu.sagoldun aydindaki ustalar,usta deyince uc kagitci,musteriyi nerden carpsak diyen tipler aklima geliyor.bir de anlamiyorsan soyle kardesim ama yok ben bilirim havasindalar.arizami internetten bulup bunu yapin diyorum yok boyle bisey. Bakalim sabri bey ve ekibi nasipse geldigimde gorecegiz ins...umarim kalite bozulmamistir. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Yazin gelmeyi dusundugum servis.bakalim hala ayniahlak ve anlayistalar mi diye merak ediyorum dogrusu.sagoldun aydindaki ustalar,usta deyince uc kagitci,musteriyi nerden carpsak diyen tipler aklima geliyor.bir de anlamiyorsan soyle kardesim ama yok ben bilirim havasindalar.arizami internetten bulup bunu yapin diyorum yok boyle bisey. Bakalim sabri bey ve ekibi nasipse geldigimde gorecegiz ins...umarim kalite bozulmamistir. Eyvah, eyvah yine denetleme var.. 7 Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Eyvah, eyvah yine denetleme var.. Olduğu kadar ustam. Sıkma kendini... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Eyvah, eyvah yine denetleme var.. Aman abi tırnak kontrolünü eksik etme. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Eyvah, eyvah yine denetleme var.. Ustalarım benim arabayı iyi denetlemiş. Maşallah. Kedi gibi mırıldanıyor artık. Denetlerse ustaeller denetler. Varsa hatamız cezamızı keser. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Bi ara ben de bakacam şu Ustaeller'in dadına. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Bi ara ben de bakacam şu Ustaeller'in dadına. Sabri abinin kek'i muhteşem 2 Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Eyvah, eyvah yine denetleme var.. Sabri abi kusura bakma sana değil lafım sayfalarca olumlu yorum aldığına göre işini doğru yapanlardansın belli.Fakat ben ne kadar çürük elma varsa hepsini buldum.şimdi bir hasta hatalığını internetten bulup doktora şu ilaçları yaz dese doktor ne der? benimki aynı o hesap aracın arızasını kendim buluyorum ustaya(!) şunları yap diyorum. İnşallah tanışmak mümkün olur. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma... 2 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Sabri abi kusura bakma sana değil lafım sayfalarca olumlu yorum aldığına göre işini doğru yapanlardansın belli.Fakat ben ne kadar çürük elma varsa hepsini buldum.şimdi bir hasta hatalığını internetten bulup doktora şu ilaçları yaz dese doktor ne der? benimki aynı o hesap aracın arızasını kendim buluyorum ustaya(!) şunları yap diyorum. İnşallah tanışmak mümkün olur. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma... Kardeşim bilen bilir ben şakayı pek severim siz geldiğinizde yinede bizim mesleğimizi ustalığımızı test edin ancaaak: ahlak filan deyince uslup pek hoş olmamış 6 Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Sabri Abi rüyamda seni gördüm Dükkan dar geliyor diyip şöyle daha hallice bir mekan kiralamışsın taşınmadan önce bana gösteriyordun. Hem burası otobana daha yakın yaşlandım artık trafik çekemem artık diyordun :D 2 Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Sabri usta sanirim yanlis anlasildim.ahlak meselesini buradaki bazi ustalar icin soyledim.sizi ve ekibinizi bilmiyorum ki birsey soyleyeyim. Bu kadar tavsiyeye bisey demem yanlis olur.yani basimdan gecenleri anlatsam belki hak verirsiniz. Tekrar kusura bakmayin nasip olursa 1..2 ay icinde gelirim.hakkiyla calisan dogru durust ustalara emekcilere selam olsun.Allah isinizi rast getirsin... 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Sabri Abi rüyamda seni gördüm Dükkan dar geliyor diyip şöyle daha hallice bir mekan kiralamışsın taşınmadan önce bana gösteriyordun. Hem burası otobana daha yakın yaşlandım artık trafik çekemem artık diyordun :D sahurda çok mu yedin? 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 sahurda çok mu yedin? Bu aralar hep çok yiyorum. 107kilo oldum 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Sabri usta sanirim yanlis anlasildim.ahlak meselesini buradaki bazi ustalar icin soyledim.sizi ve ekibinizi bilmiyorum ki birsey soyleyeyim. Bu kadar tavsiyeye bisey demem yanlis olur.yani basimdan gecenleri anlatsam belki hak verirsiniz. Tekrar kusura bakmayin nasip olursa 1..2 ay icinde gelirim.hakkiyla calisan dogru durust ustalara emekcilere selam olsun.Allah isinizi rast getirsin... Burada olan usta sayısı bir elin parmağını geçmez, olanlarda kendi reklamlarını yapmayan düzgün insanlar. Siz heralde başka yerle karıştırdınız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts