Guest Erkan Erdo?an 14 Ocak 2009 Paylaş 14 Ocak 2009 (düzenlendi) Geçici bir duman, hava soğuk duman o yüzden yoğundur, genelde sonrasında sıkıntı yaratmaz, poğaça neliydi İki patatesli bir peynirli bir de zeytinli... Ama sabah sabah iştah kalmayınca bende sadece zeytinli olanla yetinmek zorunda kaldım Gerisi iş arkadaşlarıma yaradı 14 Ocak 2009 tarihinde Erkan Erdo?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Erkan Erdo?an 14 Ocak 2009 Paylaş 14 Ocak 2009 (düzenlendi) Böyle giderse sizleri çıldırtacağım sanırım ama şimdi de yeni bir sorum olacak... Aracın çalışmasıyla beraber başlayan ve motoru kapattıktan kısa bir süre sonra yine devir yavaşlamasıyla sonlanan sinek vızıltısını andıran bir ses var. Ses sağ önden geliyor ve ben aracın içinden bu sesi hiç duymuyorum... Az önce arkadaşım yaklaşık 8-10 m mesafeden duyarak bana sordu bu ses normal mi diye... Kaputu açıp baktım ama birşey belli değil. Ama aynı zamanda bir başka şey dikkatimi çekti ki yine aynı yerde alüminyum ince iki boru geçiyor ve bunlardan birisine diklemesine saplanan buji büyüklüğünde birşey var. Bu parçayla borunun birleşim yeri sanki su kaynamış da kireç tortusu kalmış gibi görünüyor. Bahsedilen ses bu kısmın biraz daha altından içten bir yerden geliyor gibi ama her ikisi hakkında da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. NOT: Sayın Nuri Başer'in Focus seslerine dair başlığında şunlar var: -motor kısmı ön sağ far tarafından gelen ince elektrik motoru sesi: Elektro hidrolik direksiyon motoru -motor stop edildiğinde motor kısmından gelen inceden zırıltı: durmaya çalışan turbo mili Yalnız benim bahsettiğim çalışmayla beraber başlayan ses ve motorun duruşundan hemen sonra yavaşlayarak duran sesle aynı ses... Ayrıca bu sesin bu kadar yüksek olması normal mi, aracı hiç zorlayarak kullanmadım aldığımdan beri. Bu kadar dışarıdan dikkat çeken bir ses midir normalde de... Ayrıca şu borudaki kireç benzeri lekenin bununla hiçbir bağlantısı olmadığını düşünüyorum bu açıklamalardan sonra... 14 Ocak 2009 tarihinde Erkan Erdo?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 14 Aralık 2009 Paylaş 14 Aralık 2009 Aracın elektrik çarpması mı? Ben bu dertten muzdaribim. Sorun bendemi arabadami cozemedim. Oyle bir eletrik carpiyorki caat diye ses cikiyor. Hatta aksamlari cikan kivilcimi gorebiliyorum. Kapiyi tutmaya korkar oldum cunku elim gercekten aciyor Ne yapsam acaba fikri olan varmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 15 Aralık 2009 Paylaş 15 Aralık 2009 Arabadan önce yere dokun... O nasil olacak abi yahu Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 15 Aralık 2009 Paylaş 15 Aralık 2009 Bazen bende fiesta da yaşıyorum o olayı. korna değilde frene bastığımda kapı açık ve arka sis le beraber tavan da yanıyor ve arka silecek yavaş çalışıyor. bazen.. bu bazen olmasından dolayı bulamıyorum arızayı Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 15 Aralık 2009 Paylaş 15 Aralık 2009 Burda çok geyik vardı da, temizlemiştim birazını fazla temizlemişsiniz soru yok ortada... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2009 Paylaş 15 Aralık 2009 fazla temizlemişsiniz soru yok ortada... Yok bunu yapan ben değilim... Soruyu soran kişinin üyeliği silinmiş, dolayısı ile sorusu da silinmiş.. Aslında konunun komple silinmesi gerekirdi.. Ama bir dönem böyle bir hata oluştu... Sonuç; Düzelttim... Konuyu MTk'ya bağladım... Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 (düzenlendi) Arabadan önce yere dokun... O nasil olacak abi yahu Vücuttaki statik elektrik yükünü,elektriği iletmeyen bir yere dokunarak boşaltmak gerekir. 16 Aralık 2009 tarihinde Mehmet Bar?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 En garantisi çıplak ayakla araca binip ineceksin Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Bu kıvılcım yakıt alırken bir sakatlık çıkarmasında ( lpg olayları) Yorum bağlantısı
Firuz Şahin 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Mümkünse arabanın dışında kapıya ellemeden inmeye çalışıyorum kapıyı kapartırken candan iterek kapıyorum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 sanki kışın daha çok oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Daha çok yünlü giysiler giyildiği içindir... Pamuklu giysiler yapmıyor bunu... Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 bende de bazen oluyor.dikkat ettim özellikle asabi olduğumda daha çok çarpıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 Bugunde baya bi carpildim. Isim geregi cok binip iniyorum arabadan. Arabadan her inisimde carpiyor. Ayagimla kapatiyorum artik, artislik falan yapiyorum zannediyorlardir herhalde Sanirim stres, giyilen ayakabi ve kiyafetlerle alakali. En azinda arabanin saglam oldugunu dusunuyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 (düzenlendi) statik elektriğin varabileceği nokta: bu da cep telefonu: bu da ikisi birden: 19 Aralık 2009 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 Icim rahatladi bu videolardan sonra Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 Arabadan inerken yere basmadan önce kaportadan tutarsan üzerindeki statik enerji boşalmış olur sende kapıyı rahat kapatırsın.Ben inerken kapı direğine tutunarak iniyorum millet yaşlandın sen diyor. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 19 Aralık 2009 Paylaş 19 Aralık 2009 iş çıkışı aldığım bir arkadaş var ve her defasında inerken çarpılıyor(bazen ben de ) "oğlum bu araba bana kafayı takmış diyor".anlaşılan onunla benzinliğe gitmemek lazım.ve iyi ki ülkemizde pompacılar var.bu işler olurken biz genelde kart çektiriyor oluyoruz Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 Icim rahatladi bu videolardan sonra ehehehehehe... Yorum bağlantısı
Guest Serdar Kaya 20 Aralık 2009 Paylaş 20 Aralık 2009 (düzenlendi) Ben de bu problemden çok muzdariptim. Geçen ay eskidiği ve hoş görünmediği için paspaslarımı değiştirdim, önceden naylon paspas vardı şimdi halı gibi olanlardan kullanıyorum. Başlığı görünce aklımda geldi, paspas değişiminden beri elektrik çarpması problemim azaldı, hatta bitti. Normalde yünlü giymeye başladığım için bu aralar artması bile gerekirdi, ama son bir kaç haftadır çarpıldığımı hiç hatırlamıyorum. Hiç hesapta yokken çarpılma meselesine de bir çözüm buldum galiba 20 Aralık 2009 tarihinde Serdar Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bektaş Aslantaş 6 Ocak 2012 Paylaş 6 Ocak 2012 Araçtan her inişimde kontağı kapatıp inmek için kapıyı açıyorum. Kapatmak için üst kısmından tuttuğum an, lastik kısmı olmasına rağmen, bir elektrik çarpması oluyor. Artık sinirlerim bozulmaya başladı. Kapıyı tutamama, önce bir yoklayıp sonra kapatma tiki baş gösterdi. Her seferinde değil ama üç kere iniyorsam bir kere kesin elektrik çarpıyor. Aklıma elektrik kaçağı falan mı var diye geliyor? Yada ben aşırı derecede elektrik yüklüyüm. Arabadan soğudum yeminle. Bilenler bilir "Pavlov'un köpeği" vardır aynı onun gibi oldum yardııııımmm!!! Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ocak 2012 Paylaş 6 Ocak 2012 Çıplak ayakla toprağa basmak lazım, arabanın suçu yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts