Sami Demirpaz 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Peki bu firmanin kalan ballari ne oldu bileniniz varmi ? Uzerindeki etiketler degisti bildigimiz markalarin etiketleri konuldu ve tekrar piyasaya suruldu.. 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 bazen yürürken kendimden şüpheleniyorum bu ayak benim mi diye 1 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 (düzenlendi) Sağlık düşmanları.. 14 Nisan 2012 tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 açıklayanları bende tebrik ediyorum, ancak aklıma şuda geliyor, yarın isim değiştirip başka isim altında piyasaya yine girecekler, bunlara yasak gelmesi lazım diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 İşimin en kötü tarafı makina onarımında imalat kısımlarına girmek gıda fabrikalarında. Bazı ürünlerde içim kalkıyor resmen. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Ya yazık bu adamlara para hırsı her sektörde çoğalıyor ya bari gıda sektöründe olmasaydı. Büyük firmaların ürünlerini tercih ediyordum Apikoğluda böyle yaptıysa, en iyisimi herkes kendi hayvanını yetiştirsin. Apartmanlarda kuzu tavuk sesleri yaşasın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Bi Apikoğlunu tanıyorum ondan da vaz geçtim şuanda. Apikoğlu'na anlamsız bi güvenimiz vardı Apikoğlu yıllar önce ben çocukken eşek eti karıştırdı diye dedikodusu vardı. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Apikoğlu yıllar önce ben çocukken eşek eti karıştırdı diye dedikodusu vardı. Dedikodu değilmiş demek ki Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Dedikodu değilmiş demek ki Kesinlikle sucuk-salam-sosis yenmemesi gereken şeyler. Yine hazır kavurma vs. Peynirde felan da ucuza bakmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Et ve süt ürünlerini mümkün olduğunca en kaliteli almaya çalışıyorum.Hastalık riski çok yüksek çünkü. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Peynir dediğin köyden gelir. Hadımköy olmasın da 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Hadımköy olmasın da Tesadüfe bak Dancake, Kahvecioğlu gibi firmalarda o tarafta Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Ben beyaz peynir yemem ama evdekiler istiyor.. bilindik markalar almaya çalışıyorum... Ürgüp'ün bir köyünden toplu alırız peyniri, tuzlar, suyunu sıkar, çömleklere basar, köydeki ambarımıza koyar, yeni sezonuna kadar onu tüketiriz.. Sütü, yanımızda çalışan birisi köyden kendi ineklerinden getiriyor.. yumurta yine aynı şekilde, irili ufaklı bazen de kirli ama orjinal köy yumurtası geliyor.. ekmeği pideciden alırım, ben genelde somun ekmeği yemem.. pide yerim.. bal başak bir köylü arkadaşımdan... Elma kendi köyümüzden, patates kendi köyümüzden... sucuğu genelde kendimiz yapmaya çalışıyoruz, salam sosis pek tüketmeyiz.. Eti kendi müşterimden kasaptan alırım ki, bu güne kadar bırak hastayı, yaşlı bir inek kestiğini bile gören olmamıştır... Tavuk almıyorum yemiyorum.. Balığı sezonunda deniz balığı yerim... Domates kendi bahçemden.. Karpuzu yetiştiremiyorum... Ona da düşüneceğim bir şey 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 İşimin en kötü tarafı makina onarımında imalat kısımlarına girmek gıda fabrikalarında. Bazı ürünlerde içim kalkıyor resmen. Enerji santrali veya kazan sattığımız yerleri düşününce; ne çikolata yiyebilirsin ne de kola içebilirsin. Salça, makarna, bulgur vs vs avrupada olsa hijyenik şartlardan kilit vurulur. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Sizin gibileri böyükşehirlerde de görmek isteriz. Emminin ambarını ihbar ederim ben, küplerde mal var diye, sonra fifti fifti paylaşırız. Yarıldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Emmi, tayinim Emmişehir'e çıkarsa ben de bunlardan yararlanabilecek miyim? En kralını bulurum sana bunların... Hatta gel, benim bağlara bakamıyorum, bak gör, üzümünü ye meyvasını ye, domatesini patatesini ek.. Sizin gibileri böyükşehirlerde de görmek isteriz. Anladım ki bana göre değil oralar Yarıldım Boşa yarılma.. O ambar, bildiğin depo değil... köyde.. kayadan oyma, yaz kış 14 derece.. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Yahu.... neyse... Allah müstehaklarını versin... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Daha iyi ya, mağarada saklıyorlar deriz. Daha inandırıcı. Mağarada küpte beyaz bir şeyler var. Hehe.. onun peynir olduğunu herkes bilir Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 ekmeği pazardan köylülerden alırız, çok güzel olur. yumurtayı pazardan köylülerden alırız. salam ve sosis yemeyiz, sucuğu kendimiz yaparız. portakallar köyceğizden kayınpeder gönderir. peyniri belli markalar alırız bal Köyceğiz'den gelir zeytin yağı edremit güre den alırız ferhatoğlu yağları çok iyidir. süt, çalıştığım kasabadan bir köylüden alırım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Boşa yarılma.. O ambar, bildiğin depo değil... köyde.. kayadan oyma, yaz kış 14 derece.. Senin ambar dediğin yerler burada milyon tl 'ye satılıyor. Biz ne yapalım, Gebze'de vardıda bizmi yapmadık, o kadar geldik hani yımırtalar ? 1 Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 paylaşım iyi olmuş.. bu açıklanan yakalanan kişiler..yakalanmayanların sayısı çok daha fazladır bundan kesinlikle şüphem yok... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Tayinin buraya çıkmazsa nasıl bir hal içinde olacaksın onu merak ettim şimdi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Ürgüp'ün bir köyünden toplu alırız peyniri, tuzlar, suyunu sıkar, çömleklere basar, köydeki ambarımıza koyar, yeni sezonuna kadar onu tüketiriz.. Çömlek peyniriiii Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2012 Paylaş 13 Nisan 2012 Çömlek peyniriiii Hah işte o ama kendimiz yaparız... Yorum bağlantısı
Recommended Posts