İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Eren, bende ayni senin gibi dusunuyorum Samsung icin ama adamlar budefa hakikaten cag atlamislar S7 edge ile. Uzak ara son bahara kadar bu telefon rakipsiz... Bugun itibari ile en son teknolojiyi bir telefona sigdirmislar.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Dun aksam itibari ile Xiaomi Mi5'de tanitildi. Ilk kez bu firmanin telefonunu alabilirim...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Dun aksam itibari ile Xiaomi Mi5'de tanitildi. Ilk kez bu firmanin telefonunu alabilirim...

Gerçekten çok şık.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Cok iyi bencede
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Servet abi, klavyede mangaldan kalma yag izleri mi goruyorum ne? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aaaa... Fakir telefonu :D

Çukulat ı sindirdin galiba

Servet abi, klavyede mangaldan kalma yag izleri mi goruyorum ne? :)

Portifci klavyesi çaktırmasana
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Çukulat ı sindirdin galiba

Ne sandın? İki çukulata biat mı edeyim? 

Şimdi yeniden başlıyoruz: Yeni hedef, ocakbaşı+semaver.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Telefon tanitali daha 24 saat oldu ama altta linkte adamlar parcalamis bile. Resimlerden de goruldugu gibi adamlar telefonu dusunerek yapmis. Valla helal olsun cekik gozlulere.

http://www.gizmochina.com/2016/02/24/xiaomi-mi-5-teardown/

128 gb rom ve 4 gb ram'li versiyon cok cekti beni. Ustelik seramik kasa. Oh mis gibi.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ne sandın? İki çukulata biat mı edeyim?

Şimdi yeniden başlıyoruz: Yeni hedef, ocakbaşı+semaver.

Zıkkım kökü?
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Zıkkımın kendi o zaman.

Ulen hem fakir hem nankör.

Dedim sana. Yollama ben yerim hepsini dedim. Dinlemedin ki.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Kuru
(düzenlendi)

Konu başlığını "zıkkım ve kökü önerileri" olarak değiştirilmesini talep ediyorum... [emoji1]

Bu arada Casper M1 gerçekten göz dolduran bir yapısı ve oldukça tatmin edici donanım sahibi bir cihaz benim incelediğim kadarıyla...

tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zıkkımın kendi o zaman.

Ulen hem fakir hem nankör.

Dedim sana. Yollama ben yerim hepsini dedim. Dinlemedin ki.

İkna kabiliyetime her zaman güvenirim...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Konu başlığını "zıkkım ve kökü önerileri" olarak değiştirilmesini talep ediyorum... [emoji1]

Bu arada Casper M1 gerçekten göz dolduran bir yapısı ve oldukça tatmin edici donanım sahibi bir cihaz benim incelediğim kadarıyla...

Geçen gördüğüm telefon m1 ise.

Ara yüzü iOS benzeri.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Geçen gördüğüm telefon m1 ise.

Ara yüzü iOS benzeri.

Arayüz miui romdan alınmış gibi... Zaten uzak doğu telefonların misal lenovo meizu gibi arayüzleri ios a benziyor...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arayüz miui romdan alınmış gibi... Zaten uzak doğu telefonların misal lenovo meizu gibi arayüzleri ios a benziyor...

Aynen

Yorum bağlantısı

Arkadaş Lenovo Vibe P1 almış 2-3 hafta önce. Şarjı ve ekran kalitesi gerçekten çok iyi diyor. Dün biraz inceleme forstım oldu. Gerçekten hoş telefon. 1.200 Tl ye almış. Normal internet kullanımında (watsap, face) 3 tam gün gitmiş şarjı. Ek olarak yanında on/off bir tuş var. Off haline alınca sadece arama ve sms fonsiyonu aktif kalıyor. Diğer tüm uygulamalar ve veri kullanımları komple kapatılıyor. Bu hali ile en az 1 hafta gidebiliyormuş şarjı. Ayfonculara duyrulur.  ;)  :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Arkadaş Lenovo Vibe P1 almış 2-3 hafta önce. Şarjı ve ekran kalitesi gerçekten çok iyi diyor. Dün biraz inceleme forstım oldu. Gerçekten hoş telefon. 1.200 Tl ye almış. Normal internet kullanımında (watsap, face) 3 tam gün gitmiş şarjı. Ek olarak yanında on/off bir tuş var. Off haline alınca sadece arama ve sms fonsiyonu aktif kalıyor. Diğer tüm uygulamalar ve veri kullanımları komple kapatılıyor. Bu hali ile en az 1 hafta gidebiliyormuş şarjı. Ayfonculara duyrulur.  ;)  :)

Tasarımı sıradan olsada kullanılabilirliği çok yüksek bi cihaz. Şeytan dürtmüyor değil...

Rakibi Zenfone Max ı merak ediyorum.  Asus'un yazılım kanadı Lenovodan daha başarılı. Eminim pil ömrü daha uzun olacaktır. 

Yorum bağlantısı

Tasarımı sıradan olsada kullanılabilirliği çok yüksek bi cihaz. Şeytan dürtmüyor değil...

Rakibi Zenfone Max ı merak ediyorum.  Asus'un yazılım kanadı Lenovodan daha başarılı. Eminim pil ömrü daha uzun olacaktır. 

Zenfone 2 yi beklemekle geçti ömrüm. Tam çıktı, alıyorum derken, sağolsun forumdan çok temiz Zenfone 5 aldım. Max nezaman çıkar bakalım kısmet..  :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Zenfone 2 yi beklemekle geçti ömrüm. Tam çıktı, alıyorum derken, sağolsun forumdan çok temiz Zenfone 5 aldım. Max nezaman çıkar bakalım kısmet..  :)

İlk jenerasyon Zen ailesi piyasayı tersine çevirmişti. Zaten şuan onun kaymağını yiyorlar :)  Hakkını vermek lazım Zenfone 4 5 6 cihazlar çok başarılıydı.

Tasarım konusunda kısır olsalarda yazılım konusunda döktürüyorlar.

Buda benim yeni gözdem

http://www.elephonestore.com/elephone-p9000-deca-core-4g-phone.html

Yorum bağlantısı

Güzel alet. Ama benim alma kriterim Tr de satış, servis yedek parça hizmeti verebilen markalar öncelikli. Gelirse değerlendiririz..

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu aralar alınabilecek en uygun cihaz bence LG G3 32gb 3gb ram olan model. İndirim kuponları ve kart kampanyaları ile 1000 tl altına alınabiliyor. Cihazın en sevdiğim yanı aynı ekran boyutuna sahip cihazlardan daha küçük ve ele daha rahat oturuyor.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

taksitli olması sebebiyle vestel venusu tercih ettik .ilerleyen günlerde tecrübeleri yazarım.

Cihan Bey siz hangi Venüs ü aldınız?

Şu an v3'lerin 3 çeşidi var. 5040 modeli baz versiyonu, sar değeri çok düşük. İşlemci ve ram de düşük fiyat 800 civarı.

5070 ve 5570 ise birisi 5 inç diğeri 5,5 inç ekran ve güzel birer işlemci ram bileşimiyle 1000 lira hb'da satılıyor.

Venüs v3 5070 modeline kafayı fena taktım. 2200 liraya aldığım iphone 6 ile hemen hemen aynı özellikte. Ayrıca yerli üretim malı, 4,5g desteği de var. Diğeri gibi para doğrudan Amerikaya bir kısmı da Çin'e gitmiyor. Öyle telefonu çok yoran bir tip değilim ne dersiniz aldığıma çok üzülür müyüm?

http://www.hepsiburada.com/vestel-venus-v3-5070-p-TELCEPVESTV357-AB

Ayrıca bu telefonun forumumuzda ilgi görmemesi beni üzdü.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...