Akan Belen 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Acaba Webber'in bu yarışta neresine ne olacak? Merakla bekliyoruz valla.Hadi Maldonoda gibi olsa kesin birilerine vuracak derdik ama Webber'in ne yapacağı belli olmaz 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Merakla bekliyoruz valla.Hadi Maldonoda gibi olsa kesin birilerine vuracak derdik ama Webber'in ne yapacağı belli olmaz Onun anca kendine zararı var Kendi takımından darbe alıyor adam başkasından değil Eğer yağmur yağarsa, kaskından su kaçağı tespit edildiği için yarışı bırakabileceğini düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Onun anca kendine zararı var Kendi takımından darbe alıyor adam başkasından değil Eğer yağmur yağarsa, kaskından su kaçağı tespit edildiği için yarışı bırakabileceğini düşünüyorum Yağmur değil ama kum kaçabilir gibi geliyor bana Yorum bağlantısı
Semih İzgi 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Webber'in 200. yarışı bu.. Umarım zafer ile sonuçlanır. Karaktersiz Horner veya Helmut Webber'e pit emri verip geriye düşürmezse tabi. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Webber'in 200. yarışı bu.. Umarım zafer ile sonuçlanır. Karaktersiz Horner veya Helmut Webber'e pit emri verip geriye düşürmezse tabi. Açıkçası Webber ve Vettel'in yarışta peşpeşe olmalarını istiyorum.Aralarında herhangi bir araç olmadan.Eminim ciddi bir rekabet olacaktır.Seyri keyifli olabilir.Umarım bu şekilde bir start pozisyonu olur Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Hamilton aracı ile çok uyumlu bu sezon için iddialı olacaktır. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Hamilton aracı ile çok uyumlu bu sezon için iddialı olacaktır. Malezya'da erkenden lastiklerini bitirdi. Bakalım bu yarış ne yapacak. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Yarışı izleyemedim malesef. Neler oldu? Haberler neler? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2013 Yazar Paylaş 21 Nisan 2013 çok sıkıcı idi, yarıda izlemeyi kestim, dip gaz git, fren yap dön, dip gaz git fren yap dön, dip gaz gi....... rezil bir pist, her yeri açık, 10 şerit genişiliği var bazı yerlerde, etrafta yapay 30 mlik göl manzarası, ekskavatörler, traktörler.................. yarışın %63 ü tam gaz düz direksiyon ile sürüş.......... para var huzur var, böyle pistte yarış düzenleyenin keyfi yerinde olmalı 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 çok sıkıcı idi, yarıda izlemeyi kestim, dip gaz git, fren yap dön, dip gaz git fren yap dön, dip gaz gi....... rezil bir pist, her yeri açık, 10 şerit genişiliği var bazı yerlerde, etrafta yapay 30 mlik göl manzarası, ekskavatörler, traktörler.................. yarışın %63 ü tam gaz düz direksiyon ile sürüş.......... para var huzur var, böyle pistte yarış düzenleyenin keyfi yerinde olmalı Abi bi ara online stream'den açtım ve o sıra görüntü gelmemesine rağmen, 'button, next year, redbull' gibi kelimeleri aynı cümle içerisinde duydum kesik kesik. Bu konuda birşeyler duydun mu? başka magazin haberi varsa isteriz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2013 Yazar Paylaş 21 Nisan 2013 teknik adamım, magazine bakmam Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 teknik adamım, magazine bakmam Ozaman Ferrari'nin kers'ine ne oldu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2013 Yazar Paylaş 21 Nisan 2013 açık kaldı yarışı bitirdilerse hedefe ulaşmışlardır, ultra ötesi röno motoruna ulaşamadılar henüz 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Aynen çok sıkıcı bir yarıştı.Bir ara dalmışım bile.Pek keyif veren bir yarış olmadı.Son turlarda biraz geçiş oldu sayılır. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Aynen çok sıkıcı bir yarıştı.Bir ara dalmışım bile.Pek keyif veren bir yarış olmadı.Son turlarda biraz geçiş oldu sayılır. Abi Button'un Redbull'a geçmesinden bahsedildimi hiç? Haberler magazin haberleri sende var mı? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Abi Button'un Redbull'a geçmesinden bahsedildimi hiç? Haberler magazin haberleri sende var mı? İnternette bununla ilgili pek bir şey yok Semih. Bu soruyu twitter'dan Serhan Acar'a sormak lazım. Ben yazdım, cevap verirse paylaşırım. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 İnternette bununla ilgili pek bir şey yok Semih. Bu soruyu twitter'dan Serhan Acar'a sormak lazım. Ben yazdım, cevap verirse paylaşırım. Yabancı bir spor yayınında bahsi geçti abicim.. Malesef tam dinleyemedim o an dondu. . Sıradaki yarış taa 12 Mayıs'da. 3 hafta ara veriyorlar, gıcık kapıyorum Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Yabancı bir spor yayınında bahsi geçti abicim.. Malesef tam dinleyemedim o an dondu. . Sıradaki yarış taa 12 Mayıs'da. 3 hafta ara veriyorlar, gıcık kapıyorum Senin yazdığın gibi yazdım kendisine, "button, next year, redbull" diye 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 F1 in 2014 için halen daha ülkemize gelme ihtimali gibi duruyor. Ancak yazılanlara bakınca insan yazı diyor yahu.Bu kadar sıkıntı çıkarılmasını anlamıyorum. http://www.f1turkish.net/2013/04/vural-ak-ecclestone-ile-gorusmeler.html?spref=fb Yorum bağlantısı
Semih İzgi 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 (düzenlendi) F1 Monaco yarışına az bir vakit kaldı.. Webber iyi kalkıp sıkıntı yaşamazsa podyum alacaktır. Rosberg ve Hamilton yine lastik sorunu yaşayabilir.. Geçişin zor olduğu bu pistte Pitler ve lastik ömürleri son derece stratejik.. İzlemek için (cinsel içerikli reklam ve bannerlar içerebilir. Onun dışındaki küçük reklamları önce büyük çarpının üzerine gelip tıklamadan ;yeni gelecek olan küçük mavi çarpıdan kapatabilirsiniz. Reklamlara tıklamayın,yeni sekme açarsa seri bir şekilde kapatın ) http://www.viponline...eam-online.html 26 Mayıs 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Yağmur ihtimali var.Uzun süredir ilk defa sıralamalar da bu kadar çok tur gördük.Mercedeslerin önde olması işi karıştıracak biraz.LAstikleri çabuk harcıyorlar geçen yarışda ki gibi olursa bence keyifli bir yarış olabilir.Genelde geçiş çok olmuyor burada ama bu sene daha farklı olabilir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Yağmur ihtimali var.Uzun süredir ilk defa sıralamalar da bu kadar çok tur gördük.Mercedeslerin önde olması işi karıştıracak biraz.LAstikleri çabuk harcıyorlar geçen yarışda ki gibi olursa bence keyifli bir yarış olabilir.Genelde geçiş çok olmuyor burada ama bu sene daha farklı olabilir diye düşünüyorum. Ne vites oranı ne aerodinami.. Tek koz pit ve lastik. Bakalım neler olacak. Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Acaba diyorum Webber'in Vettel'in arkasında olması nasıl olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts