Mehmet Kaya 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Yağ termostat parça no varmı kimse de acabaSabri babaya Ulaş. Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Sabri babaya Ulaş.Mesaj yazayım ona ben o zaman 1 Yorum bağlantısı
Yavuz Kara2 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Yağ termostat parça no varmı kimse de acaba akan bey bu konunun içinde orjinal parça numarası var.ben resmini koymuştum 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 akan bey bu konunun içinde orjinal parça numarası var.ben resmini koymuştumHimmmm gözden kaçırdım o zaman ben bakayım yeniden.Sizin aldığınız zaman fiyat ne civarkardaydi acaba Yorum bağlantısı
Yavuz Kara2 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 akan bey 7. sayfaya bakın lütfen devirdaim üzerinde takılı oldugu yer ve yag termostatının fotoları mevcut ben yüklemiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Orhan 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 motor ısınmama sorunu bende de mevcut. son 3 ayda 2 defa termostat değiştirdim sorun hala devam ediyor. Ustalara yağ termostatına baklamalarını söylememe ve yerini göstermeme rağmen ısrarla bu araçta yağ termostatı yok diyorlar. gösterdiğim parçanın da ne işe yaradığını bilmeselerde kolay kolay bozulmayacağını söylüyorlar. Açıkçası uğraşmaktan bıktım aracı devirli kullanıyorum sorun yok Yorum bağlantısı
Suat Set 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 2.0 tdci da sorun yoksa bile yokuş aşağı vs. hararet biraz düşüyorÇağlar bey benim tdci 2.0 mk4 uzun yolda 70 ten yukarı çıkmıyor hararet hep ilk çeyrekte. Ne yapmalıyım. Şehiriçinde hararet ortada. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Yağ termostatı var ve bozuluyor. Ben 3 su termostatından sonra, yağ termostatını değiştirdim ve ısınmaya başladı. Benimki bozuk çıktı, şekil olarak da belli idi bozukluğu. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Hararet ortaya yaklaşırken benimki ısıtmaya başlıyor. Daha erken ısıtması mı gerekiyor? Kaç km gidince sıcak hava vermesi normal, ya da km dışında hararet nerede olmalı? Yorum bağlantısı
Serdar Kazancı2006 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Benim benzinli mondeoda aynı problem oluştu Öncelik yağ termostadını mı değiştirelim. Parçayı nereden temin edebilirim. Resimde görüldüğü üzere 50 km yol gitmeme rağmen rampa aşağı giderken hararet dibe vurdu.kalorifer kendini ısıtıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Benim benzinli mondeoda aynı problem oluştu Öncelik yağ termostadını mı değiştirelim. Parçayı nereden temin edebilirim. Resimde görüldüğü üzere 50 km yol gitmeme rağmen rampa aşağı giderken hararet dibe vurdu.kalorifer kendini ısıtıyor Önce ucuz olan termostattan başlayın derim. Düzelmez ise yağ soğutucusuna yönelirsiniz. Yorum bağlantısı
Serdar Kazancı2006 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 www.otoikiler.com.tr Fiyat listesinde komple termostat 250 ve 500 tl 2 fiyat bulunmakta Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Benim benzinli mondeoda aynı problem oluştu Öncelik yağ termostadını mı değiştirelim. Parçayı nereden temin edebilirim. Resimde görüldüğü üzere 50 km yol gitmeme rağmen rampa aşağı giderken hararet dibe vurdu.kalorifer kendini ısıtıyor Motor suyu termostatı değiştirin çözülür. Kesinlikle serviste değiştirin. Serviste 350 falan ama garantili. Uzun ömürlü. Ben 3-4 kez değiştirdim. Birinde termostatı açmadı ve nerdeyse motor yiyordum. Şükür ford üstkapak contası Çelik. Şimdi olsa serviste değiştiririm. Mondeo da şarj dinamosu termostat devir daim mümkünse orjinal mümkünse serviste değiştirin. Yorum bağlantısı
Serdar Kazancı2006 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 http://www.otoikiler.com.tr/index.asp 280 TL orjinal termostadı aldık. 50 TL de işçiliğe verdik. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Kazancı2006 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 BilginizeAnkara ford başer termostat için 440 TL +130 TL işçilik istedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Düzeldi mi. ? Benzinli ile dizelin karakterleri farklı... Benzinlilerde su termostatı genelde sorun çıkarıyor... ve bilgi için yazıyorum.. Yan sanayiler genelde kısa sürede bozuluyor... Ben AS 220 için iki defa yan sanayiden sonra orjinal takıp huzura ermiştim.. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Kazancı2006 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 (düzenlendi) Düzeldi Mehmet beyşuan için sıkıntı yok 24 Aralık 2015 tarihinde Serdar Kazancı2006 tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Arkadaşlar bu sabah benimde gözlemlediğim birşey oldu, araba normal giderken hararet hiç yükselmedi, sabahleyin otobanda 100 km civarı gidiyordum, sonra biraz hızımı yükselttim hafif oynadı hararet ibresi. Hızımı düşürdüğüm vakit yine hafif bi düşme oldu. Sonra sağa çektim durdum, yaklaşık 1 dakikada yükseliverdi 90 a geldi, bekledim gaz verdim ne düşme oldu ne yükselme ortada sabit kaldı. Sonra tekrar yola çıktım bu kes yine düştü ama çok değil, yani 70 in altına inmedi. Hiç böyle birşey yoktu, geçenlerde radyatörüm delinmişti değiştirdim, mis gibi su ve antifiriz koydurdum ama ondan sonra bugün böyle birşey ile karşılatım, bu şeklide kullansam sorun olur mu? Ayrıca bu şekilde olmasını sebebi nedir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Arkadaşlar bu sabah benimde gözlemlediğim birşey oldu, araba normal giderken hararet hiç yükselmedi, sabahleyin otobanda 100 km civarı gidiyordum, sonra biraz hızımı yükselttim hafif oynadı hararet ibresi. Hızımı düşürdüğüm vakit yine hafif bi düşme oldu. Sonra sağa çektim durdum, yaklaşık 1 dakikada yükseliverdi 90 a geldi, bekledim gaz verdim ne düşme oldu ne yükselme ortada sabit kaldı. Sonra tekrar yola çıktım bu kes yine düştü ama çok değil, yani 70 in altına inmedi. Hiç böyle birşey yoktu, geçenlerde radyatörüm delinmişti değiştirdim, mis gibi su ve antifiriz koydurdum ama ondan sonra bugün böyle birşey ile karşılatım, bu şeklide kullansam sorun olur mu? Ayrıca bu şekilde olmasını sebebi nedir? Sizin de termostatınız bozulmuş. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Kazancı2006 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Geçmiş olsun serdar bey Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Kemal Mert 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Sizin de termostatınız bozulmuş. Bu şekilde kullanmamda sakınca var mı Sani Bey? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Bu şekilde kullanmamda sakınca var mı Sani Bey?Soguk motordaki asinmalar, isinamayan kalorifer, yuksek yakit maliyetleri... Tercih sizin. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 1.0 ecoboost benzinli 2013 model arabamda 2 hafta evvel termostat değişimi yapıldı Ankara Başer ford da. Meğer 1 yıldan fazladır biryerlerimiz bu arabalar böyle diyenler yüzünden donuyormuş. Her gittiğimde sorun yok bunlar böyle diyenlere sevgilerimi iletiyorum. Arızayı da 1 seferde tespit eden Ankara Başer Ford servisine Başteknisyen Hasan Abiye ve Servis danışmanı Gökhan Bey e çok çok teşekkür ediyorum. Arabayı deri eldiven kolsuz montla kullanmaktan kurtuldum. 5 dk çekmeden hatta rampa inerken hararet 90 diyor artık. Yorum bağlantısı
Murat Birinci 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 serkan bey parça budur orjinal parça kodu XS7Q6L635-AE dir inanın ben çok ugraştım sizide ugraşirken görüyorum üzülüyorum.isterseniz ben alıp göndereyim parçayı ciddiyim.ne kaybedersiniz ki..... Merhaba Yavuz Bey, Bu parçayı nereden temin edebilirim? Benim araçta dizel. şase numarasına göre getiriliyor demişsiniz. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts