Uğur Samyeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Benim bildiğim,triger 90.000 de değişiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 yıl olarak 5 yıl geçmediyse gerek yok bence 90.000 km de değişiyor bildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 5 yıl / 90.000 km.Hangisi önce gelirse Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 1,5 Yıl var daha 80 bini bekleyeyim o zaman. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Detaylı bilgi var burada http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249620-triger-kay%C4%B1%C5%9F%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Fimi/ Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Serdar bey teşekkür ederim, benim asıl sorum acaba henüz erken mi olur, yoksa değiştirsem mi diye kararsız kaldım , forumdan öğrenmiştim 90 bin veya 5 yıl olduğunu.. Bu konuda fikirlerinize ihtiyaç duydum.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 aracım 50.000 de ve 2009 model.servise sordum 6. yılda değiştir dedi. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 aracım 50.000 de ve 2009 model.servise sordum 6. yılda değiştir dedi. Sizin yıl olarak dolmuş şahsen ben olsam başka bir servisi tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Sizin yıl olarak dolmuş şahsen ben olsam başka bir servisi tercih ederdim. Yaşadığım yerde tek servis var. Haklısınız aslında ama bunun için ş.dışına yada özel servise gitmem gerekecek.Başka türlü bakımlar için yetkili servis takıntım yoktur ama trigeri asla başka yerde değiştirmeyi düşünmem ( Bandırma koşulları yüzünden) Güvendiğim usta yok. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 (düzenlendi) Yaşadığım yerde tek servis var. Haklısınız aslında ama bunun için ş.dışına yada özel servise gitmem gerekecek.Başka türlü bakımlar için yetkili servis takıntım yoktur ama trigeri asla başka yerde değiştirmeyi düşünmem ( Bandırma koşulları yüzünden) Güvendiğim usta yok. Yaşadığım yer trafiksiz, aşırı dur kalk yok. Durum böyle olmasına rağmen insan yine şüpheleniyor, Bandırma trafiğini ve yoğunluğunu bilmiyorum fakat triger hassas konu. Allah korusun.. bu yüzden kafam karıştı henüz erken mi , yoksa değiştireyim mi fikir almak istedim forum büyüklerimizden. Tecrübeli abilerimiz mevcut. Bence sizde ihmal etmeyin 5 yıl denmiş ise değiştirin.. 15 Nisan 2014 tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Yaşadığım yer trafiksiz, aşırı dur kalk yok. Durum böyle olmasına rağmen insan yine şüpheleniyor, Bandırma trafiğini ve yoğunluğunu bilmiyorum fakat triger hassas konu. Allah korusun.. bu yüzden kafam karıştı henüz erken mi , yoksa değiştireyim mi fikir almak istedim forum büyüklerimizden. Tecrübeli abilerimiz mevcut. Bence sizde ihmal etmeyin 5 yıl denmiş ise değiştirin.. Sizin hem yıl hem km dolmamış. Bence kafanız rahat olsun.Bende sanırım 6. yılı beklemeyceğim yaza girmeden değiştireceğim. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Sizin hem yıl hem km dolmamış. Bence kafanız rahat olsun.Bende sanırım 6. yılı beklemeyceğim yaza girmeden değiştireceğim. Inşallah hakkınızda ve hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.. Allah hepimizin önce canını sonra malını korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Inşallah hakkınızda ve hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.. Allah hepimizin önce canını sonra malını korusun. Amin Yorum bağlantısı
Hami Erışık 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Yaşadığım yerde tek servis var. Haklısınız aslında ama bunun için ş.dışına yada özel servise gitmem gerekecek.Başka türlü bakımlar için yetkili servis takıntım yoktur ama trigeri asla başka yerde değiştirmeyi düşünmem ( Bandırma koşulları yüzünden) Güvendiğim usta yok. Nacizane tavsiyem ve kendi karaım ; Çok çok iyi ve tanıdık usta olmadıkça triger,i özel servis veya öylesine biryerde degişmem,,degiştirmeyin. Bana bacanagımdan tavsiye buydu,yetkili serviste degiştim,iki yıl garantide vermişti Bana akıl veren bacanak merdiven altı tabir edilen yerde yaptırdı,,Adam ayarı tutturamadı ozamanın parasıyla 3.800 tl,ye motoru yeniden yaptırmıştı. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Nacizane tavsiyem ve kendi karaım ; Çok çok iyi ve tanıdık usta olmadıkça triger,i özel servis veya öylesine biryerde degişmem,,degiştirmeyin. Bana bacanagımdan tavsiye buydu,yetkili serviste degiştim,iki yıl garantide vermişti Bana akıl veren bacanak merdiven altı tabir edilen yerde yaptırdı,,Adam ayarı tutturamadı ozamanın parasıyla 3.800 tl,ye motoru yeniden yaptırmıştı. Aynı sebepten bende dışarda değiştirmeyi düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Eren aradaki fiyat farkıyla Sabri ustama 5 kere gider gelirsin be canım... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Merhabalar bugün araç faturalarını kontrol ederken bizim trigerin 55.000 Kilometreyi doldurmuş olduğunu gördüm ve kararsız kaldım acaba henüz erken mi , yoksa değiştirsem mi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Saygılarımla, Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Kadir bey konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Kadir bey konunuz birleştirilmiştir. Mehmet Abi teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Gökhan Bulgurlu 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Geçenlerde triger ve kayışları değiştirmek için sürekli gittiğim ustama gittim.Ben başında bekleyemedim aracı bıraktım. Geldiğimde tüm işler bitmişti. Neler yaptınız diye sorunca sadece triger değişimi yaptık dedi. V kayışını neden değiştirmediniz deyince iyice inceledim hiç bişeyi yoktu ondan değiştirmedik dedi. Araç şuan 89 bin km de 2004 model. v kayışı değişimini yaptırıyım mı tekrar gidip? Yada kopsa herhangi bir soruna yol açar mı? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Geçenlerde triger ve kayışları değiştirmek için sürekli gittiğim ustama gittim.Ben başında bekleyemedim aracı bıraktım. Geldiğimde tüm işler bitmişti. Neler yaptınız diye sorunca sadece triger değişimi yaptık dedi. V kayışını neden değiştirmediniz deyince iyice inceledim hiç bişeyi yoktu ondan değiştirmedik dedi. Araç şuan 89 bin km de 2004 model. v kayışı değişimini yaptırıyım mı tekrar gidip? Yada kopsa herhangi bir soruna yol açar mı? 90 bin bakımda usta madem trigeri değiştirdi keşke v kayışıda değiştirseymiş sonuçta aracın km'si belli ama çalışma saatini unutmayalım bence,devir daimi değiştirdimi peki usta? en garantisi bu parçaların yenisiyle değişmesi.ilerde sorun çıkma ihtimali mutlak var.. Yorum bağlantısı
Gökhan Bulgurlu 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 90 bin bakımda usta madem trigeri değiştirdi keşke v kayışıda değiştirseymiş sonuçta aracın km'si belli ama çalışma saatini unutmayalım bence,devir daimi değiştirdimi peki usta? en garantisi bu parçaların yenisiyle değişmesi.ilerde sorun çıkma ihtimali mutlak var.. Devirdaim de değişmedi.V kayışını değiştiririm sorun değil.Fakat devirdaim değişimi de baya işçilik gerektiren bir iş diye biliyorum triger değişimi kadar işçilik alınıyor diye duymuştum.Eğer öyleyse ona şuan için yapacak birşey yok.Devirdaim arızası olduğunu var sayarsak nasıl anlayabilirim? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Devirdaim de değişmedi.V kayışını değiştiririm sorun değil.Fakat devirdaim değişimi de baya işçilik gerektiren bir iş diye biliyorum triger değişimi kadar işçilik alınıyor diye duymuştum.Eğer öyleyse ona şuan için yapacak birşey yok.Devirdaim arızası olduğunu var sayarsak nasıl anlayabilirim? devirdaim dediğimiz motorun içindeki suyun dolaşımını sağlayan parça.ee bozulunca siz düşünün olacakları.triger set v kayış devir daim için ödeyeceğiniz işcilik maximum 150 tl ben 100e yaptırdım.hepsi komple parça+işcilik 400-500e patlar size özel serviste yetkili serviste 1000-1500 tl arası maliyeti...siz sürekli gittiğiniz usta dışında başka ustalardan da bence fikir alın faydalı olacaktır.. Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Geçen Hafta değiştirdim.Aracım 2009 model ve 52 binde ama 5 yıl dolduğu için işlem yaptırdım. Triger seti: 127,12+kdv Devirdaim Set: 156,00+kdv Devirdaim Conta: 21,19+kdv Antifiriz 2 lt: 19,78+kdv İşçilik : 100,00+kdv Osram sis 2 adet 33,90+kdv Toplam 540,43 kdv dahil ve 5 taksit Yorum bağlantısı
Sedat Varlık 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Focus 1.6 tdci de triger zincir mi kayış mı? Arabadan arabaya fark ediyosa nasıl anlarız? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Focus 1.6 tdci de triger zincir mi kayış mı? Arabadan arabaya fark ediyosa nasıl anlarız? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts