Okan Tekin 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 (düzenlendi) Evde telefon şarjından enerji verdiğinizde durum nasıl ? ADaptörden şüphelendim yada pil amper değerleri düşük olabilir. Forumda Furkan Avcı ile aynı anda almıştık. Onun kamerasında bir sorun yok... Bende kendi kameramı söküp onun arabasına bağladım.. Orada da aynı durum oluştu... Pil 3.7 volt 150 miliamper değerinde... Orjinali 110 miliamperdi. Fakat o değerde bir pil bulamadım Eskişehir'de... 19 Şubat 2016 tarihinde Okan Tekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Şubat 2016 Yazar Paylaş 19 Şubat 2016 Forumda Furkan Avcı ile aynı anda almıştık. Onun kamerasında bir sorun yok... Bende kendi kameramı söküp onun arabasına bağladım.. Orada da aynı durum oluştu... Pil değeri 3.7 volt 150 miliamper değerinde... Evde telefon şarjından enerji verdiğinizde durum nasıl ? Yorum bağlantısı
Okan Tekin 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Evde telefon şarjından enerji verdiğinizde durum nasıl ? Açıkcası onu denemedim. Şirketteyim şuan deneyebilirim aslında hemen... Deneyip geliyorum Yorum bağlantısı
Okan Tekin 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Hocam şimdi denedim. Durum aynı... Kendi açılmıyor... Ben açma düğmesine basınca açılıyor... Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Şubat 2016 Yazar Paylaş 19 Şubat 2016 Hocam şimdi denedim. Durum aynı... Kendi açılmıyor... Ben açma düğmesine basınca açılıyor... Menüde kullandığınız ayarların videosunu çekebilirmisiniz. Birde default değerlere alın deneyin. Ayrıca aklıma gelen bir konu firmware update. Birde farklı bir pil ile denemekte lazım. Sonuçta pil değiştikten sonra olmuş bu olay. Buradan bir pil modeli bakmak laızm : https://www.pilburada.com/li-polymer-piller-319k.html?p=2&v=1&o=1 Yorum bağlantısı
Okan Tekin 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Tamam videoyu çekip gönderirim. Pil denediğim 2. pil. Sanırım bu yazılım ile alakalı... Ben bi yazılımı güncelleyeyim. Buraya yazarım. (yardımınız için şimdiden teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Okan Tekin 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Yazılım güncellemesi de bir işe yaramadı. Durum halen aynı... Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 Yazılım güncellemesi de bir işe yaramadı. Durum halen aynı... Menü videosu lütfen. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Şubat 2016 Yazar Paylaş 22 Şubat 2016 valla menülerde bu sorun ile ilgili bir şeyde bulamadım. İngilizce varsa burada bir konu açıp destek alınabilir : https://dashcamtalk.com/forum/forums/gt680w.142/ Bende kitlendim kaldım Yorum bağlantısı
Okan Tekin 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Tamam , yinede teşekkür ederim söylediğiniz foruma konu açtım.. Bakalım orada bir çözüm bulunursa burada da paylaşırım... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Acaba diyorum pile güç gelip gelmediğini anlamak için bir soket vardı da o mu temas etmiyor artık? Yorum bağlantısı
Recommended Posts