Alper Aksakal 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Mühürlü Beşiktaş baskı appden hiç birşey olmaz abi hemen foto Paylaş Ozan'cım yok öyle bu güzel oluyo deyip kaçmak [emoji2][emoji2] App mühürlü polis apcalar çakmaz mı diyosun ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 hemen foto Paylaş Ozan'cım yok öyle bu güzel oluyo deyip kaçmak [emoji2][emoji2] App mühürlü polis apcalar çakmaz mı diyosun ? Bkz. Benim plakalar abartılı olmayacak abi kesik yazı stili vs, siyah cercevesi de duracak. Sadece puntolar daha kalin, mühürü de var. Cerceveyi söküp direk yapistiracaksin da mis gibi Çoğu yerde çifti artık 70-80 liralara kadar düştü mühürlülerin Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Bkz. Benim plakalar abartılı olmayacak abi kesik yazı stili vs, siyah cercevesi de duracak. Sadece puntolar daha kalin, mühürü de var. Cerceveyi söküp direk yapistiracaksin da mis gibi Çoğu yerde çifti artık 70-80 liralara kadar düştü mühürlülerin vallahi ben senin plakaları orjinal zannediyordum çok iyi o zaman bende böyle birşey yaptırayim Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 teşekkür ederim abi. Bizim kizana elimizden geldiğince bakıyoruz sağolsun o da bizi üzmüyor. Abi bu arada senden rica etsem bana orta kol dayamanin fotosunu çekip yollarmisin ? ankara bürokrat şehri abi rahat bırakmıyorlar insanları sürekli çevirme ,rutin kontrol. Sislerden ceza yemekten ben sıkıldım onlar yazmaktan sıkılmadılar [emoji4] Alper çeker çekmez gönderiyorum kolçak resimlerini.. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Alper 1 adet varmış çektiğim.. kafi abi teşekkür ederim. Armster çok güzel fakat çok pahalı gibi. Sen ne kadar aldın abi sorması ayıptır. Armster markadan başka önerebileceğin marka var mı ? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Alperim,ben 179 tl ye aldım,taksitle.Ben çok araştırdım fakat en sağlam ve orjinali bu marka... Yorum bağlantısı
Taner Erbay 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 diğer kolçaklara verilen 50 tl bile haramken armstere verilen 179 tl gayet normal diye düşünüyorum. iyi mal iyi para.. Ozanın plakaları göremedim bide ben bakayım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 arabanız çok güzel güle güle kullanın. 2011 fiesta için aracınızdaki jantlardan düşünüyordum . Hatta forumda bir konu açıp fikir aldım. Ancak jantın 4 X 108'i bulunmasına bulunuyor fakat ''et'' değerleri yüzünden takılamıyormuş. Acaba siz bu uygun jantı nerede buldunuz ya da hangi marka. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 arabanız çok güzel güle güle kullanın. 2011 fiesta için aracınızdaki jantlardan düşünüyordum . Hatta forumda bir konu açıp fikir aldım. Ancak jantın 4 X 108'i bulunmasına bulunuyor fakat ''et'' değerleri yüzünden takılamıyormuş. Acaba siz bu uygun jantı nerede buldunuz ya da hangi marka. teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun. Forumda konunuzu görmüştüm bende oradan aldığım fikir ile bu jantı araştırmaya başladım ve sonunda buldum. Dediğiniz gibi bu jantın et kalınlığı fiestalara uygun değil fakat bu jant benim çok hoşuma gittiği için jantcı arkadaşla, bu janti fiestaya nasıl olur hale getirebiliriz diye enine boyuna tartışma ve araştırma yaptık. Sonuç itibari ile tornada bu jantın göbeğini 3mm aldırma kararı aldık ve aldirttik şuan sorunsuz kullanıyorum. Et kalınlığı ise fordla aynı oldu. Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 Egr yi iptal etmek için şimdi bu hortumlardan hangisini körlemem gerekiyor ? Yorum bağlantısı
Mustafa Karabıyık 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun. Forumda konunuzu görmüştüm bende oradan aldığım fikir ile bu jantı araştırmaya başladım ve sonunda buldum. Dediğiniz gibi bu jantın et kalınlığı fiestalara uygun değil fakat bu jant benim çok hoşuma gittiği için jantcı arkadaşla, bu janti fiestaya nasıl olur hale getirebiliriz diye enine boyuna tartışma ve araştırma yaptık. Sonuç itibari ile tornada bu jantın göbeğini 3mm aldırma kararı aldık ve aldirttik şuan sorunsuz kullanıyorum. Et kalınlığı ise fordla aynı oldu. Valla çok güzel olmuş , ayrıca yaptığım photoshop çalışmasının böyle güzel bir modifikasyona fikir vermesi beni çok mutlu etti. Bende jantlardan ümidi kesip başka arayışlara geçmiştim. Bir şansımızı deneyelim bakalım aynı işlemi yapabileck biryer bulabilecekmiyim. 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 8 Haziran 2014 Yazar Paylaş 8 Haziran 2014 Valla çok güzel olmuş , ayrıca yaptığım photoshop çalışmasının böyle güzel bir modifikasyona fikir vermesi beni çok mutlu etti. Bende jantlardan ümidi kesip başka arayışlara geçmiştim. Bir şansımızı deneyelim bakalım aynı işlemi yapabileck biryer bulabilecekmiyim. Kesinlikle sizin fikriniz üzerine bu janti araştırdım ve aldım. Yolda benim arabayı gören opelci arkadaşlar çok ters bakıyorlar Bu arada işlemi yapacak işinin ehli tornaci bulun çok basit ama dikkat isteyen bir iş. Dediğim gibi 3 mm aldirmaniz kurtarıyor. asla da janta zarar verme gibi bir durum söz konusu değil. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Egr yi iptal etmek için şimdi bu hortumlardan hangisini körlemem gerekiyor ? Aküyü tutan civatanın yanındaki siyah 2 parça halinde sökülüyor zaten.Her iki ucuda körlüyosun Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 10 Haziran 2014 Yazar Paylaş 10 Haziran 2014 an itibari ile şehir içi ortalama yakıt tüketimim 4.3 Seviyorum seni afacanim 3 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 11 Haziran 2014 Yazar Paylaş 11 Haziran 2014 (düzenlendi) paşam yuvasında yıkandı, cilalandı istirahata çekildi. (Resimler çok kalitesiz) Biraz da 1991 model Mercedes Benz 200e ile vakit geçirip onunla ilgilenelim 11 Haziran 2014 tarihinde Alper Aksakal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Yunus Öksüz 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 maşallah camlar en acilinden bir film istiyor+app plaka 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 12 Haziran 2014 Yazar Paylaş 12 Haziran 2014 maşallah camlar en acilinden bir film istiyor+app plaka evet sırada yapılması gerekenler onlar doğru tespit Ama şuan için önceliğim ses yalıtımı önümüzdeki hafta sonu inşallah bu planımi gerçekleştircem 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 13 Haziran 2014 Yazar Paylaş 13 Haziran 2014 yine rahat duramadim. Internet üzerinden satin aldığım mugen tip cam rüzgarliklarim. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Alper hocam hayırlı olsun bende isterim. Tabi Uğur hocama da bir tane 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 13 Haziran 2014 Yazar Paylaş 13 Haziran 2014 Alper hocam hayırlı olsun bende isterim. Tabi Uğur hocama da bir tane Teşekkür ederim mehmet bey Canınız sağolsun nedemek [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Alper hocam hayırlı olsun bende isterim. Tabi Uğur hocama da bir tane Ben Alperden çookkk önce takmıştım zaten hehehehe 3 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 13 Haziran 2014 Yazar Paylaş 13 Haziran 2014 Ben Alperden çookkk önce takmıştım zaten hehehehebizler sizin hızınıza yetisemeyiz be abi Ses yalıtım malzemelerimi de aldım. Şimdi sıra bunları uygulamakta 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 13 Haziran 2014 Yazar Paylaş 13 Haziran 2014 mugen cam rüzgarliklarım da kullanıma hazır artık. 4 Yorum bağlantısı
Yunus Öksüz 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 hayranım şu senin jantlara ya kafayı kırdırıp 16 taktırcan bana sonunda o olcak 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts