Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 İstanbulda özellikle bu işi çok sıkı takip ediyorlar. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Peki size bir soru o halde konu açılmış ama detaya girilmemiş,bende aslen Giresunluyum hemen hemen her sene Allah kısmet ettiğince memlekete giderim fındık,çay vs. için,diyelim bi araç alıcam fiyatı 15bin dolar olarak hesaplarsak tüm masraflar vs,detaylı olarak kaça patlar ve ne gibi işlemler yapmamız gerekir bu durumda ? + Artvin Arhavi de tanıdıklarda var onlarında bi faydası dokunur mu? Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Kesinlikle uzak durulması gereken olay!!!! Hopa Cumhuriyet savcısının haberi okuyun bencehttp://www.pazar53.com/gurcistandan-arac-getirenler-dikkat-29969h.htm 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Kesinlikle uzak durulması gereken olay!!!! Hopa Cumhuriyet savcısının haberi okuyun bence http://www.pazar53.com/gurcistandan-arac-getirenler-dikkat-29969h.htm Nokta. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Nokta. Furkan Araçları change etmek için geçebilirz bak onda sıkıntı yok. Tanıdık elemanda var AMG yapar geliriz 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Furkan Araçları change etmek için geçebilirz bak onda sıkıntı yok. Tanıdık elemanda var AMG yapar geliriz Bir C32 AMG motor şanzıman yerleştirsek ne de güzel olurdu 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Bir C32 AMG motor şanzıman yerleştirsek ne de güzel olurdu Onu sordum. Emniyetten izin alarak yapılabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Onu sordum. Emniyetten izin alarak yapılabiliyormuş. Maliyet ne olur acaba, satmaktan vazgeçerim C320 yi. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Maliyet ne olur acaba, satmaktan vazgeçerim C320 yi. aslında seninle yazın iki araç gidebiliriz. Eleman kalacak yeriniz bana ait misafir ederim gelenleri dedi. e270cdi tavan koltuklar göğüs zemin kapı döşemeleri dahil. hurdacıdaki fiyatı 500 dolar. söküp takması dahil size 3000 tl olur demişti (teyp v.s dahil içinde ne görürsen ) Resimleride bunlardı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Hepinize selamlar. Öncelikle Hopa'da ikamet etmemden ve bu tip ticari işlerle uğraşmamdan ötürü değerli forum büyüklerime, yaşıtlarıma, küçüklerime bu konuda yardımcı olmayı ve sizleri bilgilendirmeyi kendime vazife bilirim. İsterseniz kısa ve açık bir özet geçeyim ve sorularınızı teker teker cevaplayayım; 1-) Gürcistan'dan araç almak isteyen kişilerin, yerine getirmesi gereken bir çok prosedür var ve gerçekten çok yorucu bir çalışma istiyor 2-) Her önünüze gelenden araç temin etmek gibi bir lüksünüz olmasına rağmen, kurumsal olmayan firmalardan ve ya özel satış yapan bireysel işletmelerden mutlaka uzak durmanız gerekiyor. 3-) Hukuki sürecin nasıl işlendiğine dair çok yönlü bilgi birikimine sahip olmak için bilirkişiler ile uzun uzun diyalog halinde olmanız gerekiyor. 4-) Ödenmesi gereken vergiler, sigorta poliçeleri, ülkeler arası prosedür gereksinimlerini mutlaka bizzat yerinde görüp incelemeniz gerekiyor. 5-) Son olarak ; Asla ama asla tanımadığınız, samimi bulmadığınız, güvenemediğiniz kişi ve kurumlarla diyaloğunuzu uzatmamanız gerekiyor. Bu 5 madde tamamen özet içerir. Dediğim gibi sormak istediğiniz bütün soruları belge ve dökümanlarıyla birlikte teker teker size gönderebilirim. Cevaplarınızı bekler, hepinize teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar. Merhaba Sergen Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 aslında seninle yazın iki araç gidebiliriz. Eleman kalacak yeriniz bana ait misafir ederim gelenleri dedi. e270cdi tavan koltuklar göğüs zemin kapı döşemeleri dahil. hurdacıdaki fiyatı 500 dolar. söküp takması dahil size 3000 tl olur demişti (teyp v.s dahil içinde ne görürsen ) Resimleride bunlardı C32 AMG Motor + Şanzıman dönüşümü yapar mı soralım Bemin motor aynı silindir hacmi MTV de sorun olmaz sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Elektrikli motor almalı...Çarpılma sonra 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Kesinlikle uzak durulması gereken olay!!!! Hopa Cumhuriyet savcısının haberi okuyun bence http://www.pazar53.com/gurcistandan-arac-getirenler-dikkat-29969h.htm Teşekkürler paylaşım için. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Çarpılma sonraBeni kendinle karıştırma bebişş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Beni kendinle karıştırma bebişşBenim yaşam kaynağım alentrik Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Benim yaşam kaynağım alentrikÇayı alayim ben o zaman? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Benim yaşam kaynağım alentrikSana panel takalım. Çayı alayim ben o zaman?Çay kalmadı. İnanma, duygularınla oynatma 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 Biraz önce bir yakınımın arkadaşı (öğretmen) izmirden, Azerbaycandan 2009 model Mercedes E220 yi herşey dahil 50.000 liraya mal ettiğini anlattı. 2 sene Türkiye'de vergi ödenmeyeceğini, sigortayu TR de yaptırdığı, istenirse sigorta da yapıldığını anlattı. Tanıdık bir aracı ile oraya gidip aracı kendi üzerine aldığını, 2 yılda bir girdi çıktu yapmak gerektiğini, aracı sadece yabancıya satabileceğini ve birinci derece yakınlarından başka kimsenin aracı kullanamayacağını söyledi!!! Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Artvin ili arhavi ilçesinde yaşıyorum gürcistana 20 dk uzaklıktayım burada bu araba ticaretini yapanlar var yasal 2 yıl ancak ya yabancı devletten oturum almış olmanız gerekmekte ya da çifte vatandaş çok uygun fiyatlara oradan araç alabilirsiniz. öbür türlü getirme şansınız yok her türlü oyunlar senaryolar çevrilip araç sokuluyor bir çeşit lakin yasal olanı söylediğim iki yöntem başka bir çaresi yok. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Artvin ili arhavi ilçesinde yaşıyorum gürcistana 20 dk uzaklıktayım burada bu araba ticaretini yapanlar var yasal 2 yıl ancak ya yabancı devletten oturum almış olmanız gerekmekte ya da çifte vatandaş çok uygun fiyatlara oradan araç alabilirsiniz. öbür türlü getirme şansınız yok her türlü oyunlar senaryolar çevrilip araç sokuluyor bir çeşit lakin yasal olanı söylediğim iki yöntem başka bir çaresi yok. Adamla birebir konuştum. Oturma iznin var mı dedim yok dedi. Azerbaycanda oluyomuş, Gürcistan örneğini bende verdim, her ülkede farklıymış. Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Adamla birebir konuştum. Oturma iznin var mı dedim yok dedi. Azerbaycanda oluyomuş, Gürcistan örneğini bende verdim, her ülkede farklıymış. Genel olarak fikir almak öğrenmek isteyenlere seslendim bizim bazı türk dolandırıcılar orada şirket kurmuş bir çok vatandaşımızı kandırarak araç satıyor aylar sonra araçlar ellerinden alınıyor kimse düşmesin bu tuzağa Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Artvin ili arhavi ilçesinde yaşıyorum gürcistana 20 dk uzaklıktayım burada bu araba ticaretini yapanlar var yasal 2 yıl ancak ya yabancı devletten oturum almış olmanız gerekmekte ya da çifte vatandaş çok uygun fiyatlara oradan araç alabilirsiniz. öbür türlü getirme şansınız yok her türlü oyunlar senaryolar çevrilip araç sokuluyor bir çeşit lakin yasal olanı söylediğim iki yöntem başka bir çaresi yok.Cifte vatandas olunca da getirilmiyor diye biliyorum malesef. Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 Cifte vatandas olunca da getirilmiyor diye biliyorum malesef. Getiriliyor ancak çifte vatandaş olmak bi hayli zor o ülkede olunca getirebiliyorsun üstelik gereken şartlar yerine gelince (oturum almak, vs) iki yıl süreyle aracınızı kullanabiliyorsunuz Herhangi bir vergi sistemi bandrol, muayene vs yok. sadece kendiniz için gümrükte sigorta yapıyorsunuz hepsi bu. Bu ülkeye yakın biri olarak tavsiye edermiyim etmem. Araba dediğiniz bir çeşit sermayedir emeğinizi alınterinizi bırakıyorsunuz karşılığında acil durumda sıkışınca paraya çevirmek gerekebiliyor. o memlekette ne yazık ki adalet yok gitsen namert insanlar 20 bin liralık araca 10 bin lira değer biçerler. uğraş dur Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 (düzenlendi) Herkese merhaba arkadaşlar amcam 2 yıldır türkiyede kesin artık dönüş yaptı malum yurtdışındaki güçlü araçlara alışık olduğu için buradaki araçlardan istemiyor bir kaç model eledikten sonra Q7 kara kılındı kendisi kesin dönüş yaptığı için yurtdışından sıır bir Q7 alıp gelse nasıl bu durumdan faydalanmış olucak bir kaç bilgi edindim fakat hepsi çok eski bu konu hakkında bilgi olan var mı % kaç ötv ödemek zorunda kalıyor aracın almanya anahtar teslim fiyatı 56 bin euro türkiyede anahtar teslim fiyatı herşeyi ödenmiş 163 bin euro 12 Ağustos 2016 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts