İçeriğe Yönlendir

Köy Okulu Yardım


Ahmet Özcan2

Recommended Posts

Ahmet Özcan2

Kilis in Kocabeyli ilkokulunda çalışıyorum. Tek sınıflı bir binada 4 şube aynı anda okutuyorum. Görev yerime geçen yıl geldim ve geldiğimde okul bitmiş bir haldeydi. Okulu modern bir yapıya kavuşturmak için çok uğraştım. Kendi cebimden boyattım. Ağaçlar diktim, özel okulların yardımıyla okuluma kitap kırtasiye yardımı aldım ayrıca okulu halıfleks döşettim. Özel güvenlik sitelerine mail atarak okuluma güvenlik kamerası taktırdım. Ortalama tüm düşüncelerimi gerçekleştirdim.Tek düşüncem ise okula klima sağlamak. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Evinizde ya da işyerinizde kullanmadığınız klimanızı bize gönderebilirsiniz çok faydalı olur. Deponuzda atıl olan araç burda çocukların hem ısınmasın hem de ortamın soğutulmasında çok faydalı olacaktır. Bu konuda bana destek olursanız çok sevinirim...yaptığım çalışmalara siteden göz atabilirisiniz http://kocabeyli.meb.k12.tr/

  • Beğen 22
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Linkteki slaytı sonuna kadar izledim. Çok büyük emek ve özveri harcamışsınız. Tebrikler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Kozan

Hocam emeğinize sağlık.Çok güzel olmuş ve olmaya da devam ediyor.

bende birleştirilmiş sınıflı bir köy okulunda tek öğretmenim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Keskin

Ah hocam!

Yaklaşık 2_3 ay önce depoyu boşalttık. Kullanımda olmayan klimaları firmamız hurdacıya yok pahasına vermişti.

Yinede kulağımız delik olsun. Belki yakalarım yine.

Kolay gelsin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hocam ellerinize, aklınıza, emeğinize sağlık.

 

Sizin gibi devlet işini, kendi işiymiş gibi yapan, olduğu yere daha fazlasını katmak için çabalayan öğretmenlerimiz çok az. Allah razı olsun.

Sağa sola haber bırakalım, İnşallah yardımımız dokunur.

  • Beğen 7
Yorum bağlantısı

Ali hocamizin okuluna FordClubTr Kütüphanesi kurdu bu forumun kıymetli insanlari. Eminim elinden gelen herkes yardım edecektir.

Yüreğinize sağlık hocam. Açtığı okula bakamayan (!) bir ülkede sizler ne güzel şeyler yapmışsınız

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ahmet Hocam, yaptığın çalışmalar harika olmuş. Emeklerine sağlık.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Hocam emeğine sağlık Allah razı olsun. İnşallah yardımı dokunacak kişiler çıkacaktır. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berk Karatan

Hocam elinize emeğinize ve yüreğinize sağlık bu ülkede sizin gibi öğretmenlerin olduğunu görmek çok güzel, çok çok tebrik ederim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman

hocam yüreğine sağlık. forum dan sana destek gelecektir inşallah. rabbim yar ve yardımcın olsun. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hocam ellerinize, aklınıza, emeğinize sağlık.

 

Sizin gibi devlet işini, kendi işiymiş gibi yapan, olduğu yere daha fazlasını katmak için çabalayan öğretmenlerimiz çok az. Allah razı olsun.

Sağa sola haber bırakalım, İnşallah yardımımız dokunur.

Az demek haksızlık olur.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Klimanın kargo ücreti çok tutmaz mı ya? :unsure2: Allah yardımcın olsun kardeşim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli
(düzenlendi)

Değerli genç meslektaşım.Yazdıklarınızı okurken bir anda Van Özalp ilçesi Aşağı Koçkıran köyündeki geçen 3 yılımı hatırladım.Yol yok,su yok,elektrik yok.Nahiyeden köye 8 saat yol yürüyerek gidiyordum.Hey gidi günler hey.Allah kolaylıklar versin meslektaşım,işiniz zor demeyeceğim çünkü benden şanslısın elektriğin bile var :) Bu arada unutmadan ben 5 sınıf bir arada okutuyordum..

tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Hocam elinize sağlık, çabalarınızdan dolayı sizi takdir ediyorum inşallah en kısa sürede isteğiniz yerine gelir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Sayın hocam elinize ve yüreğinize sağlık,sizi tebrik ediyorum.Sizin gibi mesleğine kendini maddi ve manevi adamış öğretmenler olduğu müddetçe vatanına ve ailesine faydalı nice öğrenciler yetişecektir.Bizde bir klima vardı çalışmıyordu yarın baktırayım eğer duruyorsa bir çözüm bulmaya çalışalım inşallah.Olmadı, bir velim var bu işlerle uğraşan ona ihale etmeye çalışayım  :) Haberleşmek dileğiyle...

  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bende 12000'lik var bir adet. Göndermek isterim ama kargo ücreti düşündürüyor beni Ahmet. Yarın kargoyla konuşayım, durumu anlatayım, ücretsiz gönderdiğimi söyleyeyim bakalım ne olacak. Belki yardımcı olurlar.

  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Burak ilgin

Üzerimize duseni imkanlar dahilinde yapalım. Murat abi eğer 12000 lik klima orada is görürse ve gondericekseniz form üyemiz olan ozer Kürkdiken Burak Kuru Yusuf Atmaca ve ben burak ilgin kargo ücretini ödemeye hazırız. Belki Isim olarak bilmesenizde bizi ankara ekibinin renkli kardeşler diye tanıdığı güzel insanlarız :)f2f69a8b6fb59d448c02310589146b4b.jpg

  • Beğen 14
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kilis in Kocabeyli ilkokulunda çalışıyorum. Tek sınıflı bir binada 4 şube aynı anda okutuyorum. Görev yerime geçen yıl geldim ve geldiğimde okul bitmiş bir haldeydi. Okulu modern bir yapıya kavuşturmak için çok uğraştım. Kendi cebimden boyattım. Ağaçlar diktim, özel okulların yardımıyla okuluma kitap kırtasiye yardımı aldım ayrıca okulu halıfleks döşettim. Özel güvenlik sitelerine mail atarak okuluma güvenlik kamerası taktırdım. Ortalama tüm düşüncülerimi gerçekleştirdim.Tek düşüncem ise okula klima saqlamak. Sizlerden bu konuada yardım istiyorum. Evinizde ya da işyeri,nizde kullanmadığınız klimanızı bize gönderebilirsiniz çok faydalı olur. Deponuzda atıl olan araç burda çocukların hem ısınmasın hem de ortamın soğutulmasında çok faydalı olacaktır. Bu konuda bana destek olursanız çok sevinirim...yaptığım çalışmalara siteden göz atabilirisiniz http://kocabeyli.meb.k12.tr/

 

Ahmet, 12000 BTU uygun mudur size?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hocam emeklerinize sağlık, sizler gibi öğretmenlerin aramızda olması bizler için gurur verici. 

yukarıda yazılan mesajları okudum, yardım için arkadaşlar seferber olmuşlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim,

fordclubtr her ihtimale karşı buna bir çözüm bulacaktır. ben derimki Kilisten uygun klima satan biriyle fiyat konuşulur, fiyat internet üzerinden de kontrol edilir, bir yardım konusu açılır isteyen istediği miktarı varsa okulun hesap numarası, buraya yatırılır. herkes yatırdığı miktarı yazar hesap tamamlanınca konu kapanır. tabi bu yasal değil, yardım toplamak için dünya kadar yazışması var. biz hocamızı tanıdığmız bildiğimiz için, çorbada bizimde tuzumuz olsun diye bir şeyler yapalım derim.

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

İdeal okul: http://kocabeyli.meb.k12.tr/

 

Derslik sayısı      : 1

Öğretmen sayısı : 1

Öğrenci sayısı    : 21

 

İngilizceci yoksa geliyorum Ahmet. :crazy:

 

Yalnız şu MEB'in salak tek şablon uygulamasına gıcık oluyorum. Kilis'teki ilkokulun sitesinde Sık Sorulan Sorulan bağlantısına tıklıyorum aptal aptal yerlere gidiyor. Propaganda da bir yere kadar olmalı.

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...