İçeriğe Yönlendir

Kızlar Ve Evlilik Üzerine Güzel Bir Tespit

Misafir

Recommended Posts

İsa Acar

Çocuğum keşke köyde büyüse keşke onlar gibi yaşayıp büyüse.

Abi ben de çok istiyorum ama benim kastım küçük bir sahil kasabası, doğayla denizle iç içe  :yes:  Bu defa da hastane yok, okul giriyor işin içine  :unsure2:  işin içinden çık çıkabilirsen... :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Öğrenim ayrı, eğitim ayrı. Dikkat ederseniz okul-okuma-ilkokul gibi kelimeleri kullanmadım. İlkokul mezunu olup çok iyi eğitilmiş te olunabilir, üniversite okuyup eğitimden hiç nasiplenmemiş te olunabilir.   

Tamam işte yazar orada bamyanın suyu kaynayınca limonu vermezsen salyalanır demiş.. Biliyorsa eğitimli bilmiyorsa cahil.. :D Sefa, ben bamyadan nefret ederim bu arada orası ayrı.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi ben de çok istiyorum ama benim kastım küçük bir sahil kasabası, doğayla denizle iç içe :yes: Bu defa da hastane yok, okul giriyor işin içine :unsure2: işin içinden çık çıkabilirsen... :unsure2:

Çocukta varsa öğretmen ve aile ilgiliyse eğitimde sıkıntı olmaz.

Hanım köyde çalışırken benim merkezdeki öğrencilerinden daha hevesli ve başarılı öğrencileri vardı. Aynı sınavlarda hanımın öğrencileri benim okulun öğrencilerinden daha başarılıydı. Köy okulundan özel okula tam burslu Aldılar çocukları.

Bizlerde köyde okuduk. ( öğretmen olmam Kemal Gürüz yüzünden. Meslek lisesi kurbanı)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Neyse yaşı yaşıma uygun elinde mesleği olan bir hanım efendi ile evlenmek istiyorum. Görücü falan olmuş sorun gelir tanışırım :)

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Çocukta varsa öğretmen ve aile ilgiliyse eğitimde sıkıntı olmaz.

Hanım köyde çalışırken benim merkezdeki öğrencilerinden daha hevesli ve başarılı öğrencileri vardı. Aynı sınavlarda hanımın öğrencileri benim okulun öğrencilerinden daha başarılıydı. Köy okulundan özel okula tam burslu Aldılar çocukları.

Bizlerde köyde okuduk. ( öğretmen olmam Kemal Gürüz yüzünden. Meslek lisesi kurbanı)

Kesinlikle katılıyor ve savunuyorum çocukta varsa ve öğretmen ve ailenin ilgili davranması işine, orada okuyanlar insan değil mi? ama bi de hanıma kabüllendirebilmek lazım  :biggrin:  Başarıcam ama güveniyorum kendime... :angry:  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Neyse yaşı yaşıma uygun elinde mesleği olan bir hanım efendi ile evlenmek istiyorum. Görücü falan olmuş sorun değil gelir tanışırım :)

Edit:değil kelimesini ekledim...

İyi durumdasınız mert bey. İstediğiniz çok şey değil.

Abi ben de çok istiyorum ama benim kastım küçük bir sahil kasabası, doğayla denizle iç içe :yes: Bu defa da hastane yok, okul giriyor işin içine :unsure2: işin içinden çık çıkabilirsen... :unsure2:

İsa Bey, bende sizin gibi hayal ediyordum. Ne yapıp edip Çanakkale'de yaşamaya başladım. Küçük şirin irice bir tatil ilçesi gibi ama il. Tavsiye ederim.
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kesinlikle katılıyor ve savunuyorum çocukta varsa ve öğretmen ve ailenin ilgili davranması işine, orada okuyanlar insan değil mi? ama bi de hanıma kabüllendirebilmek lazım :biggrin: Başarıcam ama güveniyorum kendime... :angry::D

Şu anki okulun kenar mahallede. Aileler çok ilgili öğrenciler istekli. Okul teog ta il birincisi. Fen lisesinde tek bir sınıf bizim öğrencilerden (19 öğrenci) 3 büyük anadolu lisesinde de durum aynı. Veli profilimiz zayıf fakir ama öğrenciye ilgili.

İmkanlar çocuklarda başarıyı getirmez destek olur veya köstek olur. Bunun dengesini iyi ayarlamak şart.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar

İyi durumdasınız mert bey. İstediğiniz çok şey değil.

İsa Bey, bende sizin gibi hayal ediyordum. Ne yapıp edip Çanakkale'de yaşamaya başladım. Küçük şirin irice bir tatil ilçesi gibi ama il. Tavsiye ederim.

tek bir sorunum var o da havalimanında çalıştığım için tayin olacağım yerde havalimanı olmalı. Çanakkaleyi arkadaşlar önerdi, temiz ve güzel bir yer diye, ziyaret etmeyi düşünüyorum :)

Sabah saatlerınde bu konu (Temsili) :D :D

n2EmvM.jpg

puhahaha, çok iyi ya bu  :biggrin:  :bravo:  :biggrin:

"İmkanlar çocuklarda başarıyı getirmez destek olur veya köstek olur." tuttum bu lafı...  :) 

Yorum bağlantısı
Misafir

Neyse yaşı yaşıma uygun elinde mesleği olan bir hanım efendi ile evlenmek istiyorum. Görücü falan olmuş sorun değil gelir tanışırım :)

Yakma kendini Mert iyi düşün :D 

Yorum bağlantısı
Misafir

tek bir sorunum var o da havalimanında çalıştığım için tayin olacağım yerde havalimanı olmalı. Çanakkaleyi arkadaşlar önerdi, temiz ve güzel bir yer diye, ziyaret etmeyi düşünüyorum :)

puhahaha, çok iyi ya bu [emoji3] :bravo: [emoji3]

Bende öneriyorum. Hava limanı şehrin ortasında neredeyse. Otogar daha uzak
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Teşekkür ederim çok naziksiniz :)  Aslında üniversitede bir kere gelmiştim ama gezmeye vakit bulamadık, dağlarında koştuk geri döndük :D en önemlisi de şehitliği ziyaret edemediğim için kendimden utanmam bile gerekir...

Yorum bağlantısı
Misafir

Neyse yaşı yaşıma uygun elinde mesleği olan bir hanım efendi ile evlenmek istiyorum. Görücü falan olmuş sorun değil gelir tanışırım :)

Yalnız bu aşamadan sonrası artık tehlikeli sular. Nefes alsın yeter suları. Elinizi çabuk tutmakta fayda var. [emoji2] [emoji2]
Yorum bağlantısı
Misafir

Neyse yaşı yaşıma uygun elinde mesleği olan bir hanım efendi ile evlenmek istiyorum. Görücü falan olmuş sorun değil gelir tanışırım :)

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Yalnız bu aşamadan sonrası artık tehlikeli sular. Nefes alsın yeter suları. Elinizi çabuk tutmakta fayda var. [emoji2] [emoji2]

nefes alsın demişken  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli

Annelerimiz ilkokul mezunu bir çoğumuzun böyle.

Biz de sorun mu var?

Mehmet hocam mesajına katılıyorum...Maraşa da selamımı söylüyorum...

Yorum bağlantısı
Misafir

Mehmet hocam mesajına katılıyorum...Maraşa da selamımı söylüyorum...

+ Bende katılıyorum.  :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Annelerimiz ilkokul mezunu bir çoğumuzun böyle.

Biz de sorun mu var?

+1453

Ama bir problem var konu mizahta. Sefa hocama mizahi olarak mı yaklaşacağız yoksa ciddi olarak mı?

Mizahı olarak : :D :D

Ciddi olarak: Dedem ilkokul 2 terk babaannem ilkokul 4. Onların yetiştirdikleri çocuklara da yetiştirdikleri şekilede 40 tane eğitimlinin yöntemi kurban olsun

Dedemin kız kardeşi okumamış, eşi de muhtemelen ilkokul terk. 6 tane çocuğu var, Cumhuriyet başsavcısı da var öğretmende hemşirede, hepside pırlanta gibi insanlar. Yine kurban olsun onlara 40 tane eğitimlinin yetiştirme tarzı ;)

Not: Kişileri değil yöntemlerini kurban ettim, maraz çıkarmayın :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli
(düzenlendi)

Olsun Mükremin abi fikirlerinizi bekliyoruz.Tecrübe tecrübedir...

+1453 nedir? İstanbul un fethi mi ? :)

tarihinde Ahmet Kaleli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Olsun Mükremin abi fikirlerinizi bekliyoruz.Tecrübe tecrübedir...

+1453 nedir? İstanbul un fethi mi ? :)

Rastgele yazdım halbuki 1453 mü olmuş :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Osmanlı işi  :)

Bende sen yazıyorsun diye yazmıştın abi :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...