İçeriğe Yönlendir

Aliexpress Veya Ebay Ürün Tavsiyesi

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Misafir

ekmek çıktı :D

veri hızı güzel , kalitesi güzel , burda satılan kingtonlardan daha kaliteli diyebilirim  :good1:

o mesajı bulamadım abi ;)

Hemen link alalım :D

Yorum bağlantısı
Misafir

aslında uyuşmazlık açtım, aynı gün kargo dağıtımda görünüyordu, geldi diye uyuşmazlığı kaldırdım, süre dolduğundan otomotikman ödeme onaylandı.keşke bekleseydim. neyse sağlık olsun, bu bize ders oldu.

Abi 2 çeşit led aldım 10'ar 10'ar toplam 20 adet.. Tek kargoyla yollamıştı.  Daha dün geldi. İçini açtım bir baktım tek çeşit 10 tanesi var. Ben unuttum tabi 20 tane aldığımı. Az kalsın onay veriyordum.. Sonradan aklım yerine geldi ayrı ayrı ödediğimi hatırladım.  Bugün Dispute açtım. Özür diledi. İade edecek paramı. Hatta faaliyet kontrolü yapıp onay vermeliyiz..

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Ürün sayfa linkini de verebilirmisiniz?

Hemen link alalım :D

ürün bitmiş maalesef :) link yok 

Yorum bağlantısı
Misafir

ürün bitmiş maalesef :) link yok 

Satıcının mağazayı paylaş oda işimizi görür..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Neden abi onlara da mail atabilirsin.. İlgileniyorlar. hatta o zaman satıcı anında sana geri dönüş yapıyor..

Ayhan mail attım, kadın geriye dönmemişti, bugün mail atmış, 1 adet daha yollamış, özür diliyor, geri bildirimi düzeltmemi istedi, çok zararları oluyormuş, takip numarasından baktım, 28 inde yollamış, kıyamadım tekrar düzelttim. :) inşallah doğru ürün yollamıştır.

Abi 2 çeşit led aldım 10'ar 10'ar toplam 20 adet.. Tek kargoyla yollamıştı.  Daha dün geldi. İçini açtım bir baktım tek çeşit 10 tanesi var. Ben unuttum tabi 20 tane aldığımı. Az kalsın onay veriyordum.. Sonradan aklım yerine geldi ayrı ayrı ödediğimi hatırladım.  Bugün Dispute açtım. Özür diledi. İade edecek paramı. Hatta faaliyet kontrolü yapıp onay vermeliyiz..

adamların yüzde 90 ı dürüst arkadaş, bunu anladım, yada tutturabilisek diye düşündükleri de aklıma gelmiyor değil. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Lokman Abim ile paylaşmıştım, bu satıcıdan uzak durun, ürünün ne halde olduğuna dair mesaj ve fotoğraf attım, şimdi tutmuş bana paketini soruyor, sanki ben ürettim bunu. Sinirle birlikte paketi çöpe attığımı söyledim bakalım ne cevap verecek.

http://tr.aliexpress.com/item/2pcs-1156-Ba15S-7-5W-Auto-Car-LED-Light-Tail-Brake-Headlight-Fog-Turn-Signal-Bulb/527690956.html?recommendVersion=1

Mustafa zayıf bunlar.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Ebay den bu ürünü aldım fakat alalı 40 45 gün olmasına rağmen gelmedi. Satıcı ile iletişime geçtiğimde tabiri caizse yalvardı kötü yorum yapmamam ve ürünün ulaşmadığını belirtmemem için hemen tekrar gönderiyorum dedi, fakat yeni gönderdiğine takip numarası vermedi.

http://www.ebay.com/itm/111249310757

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Ebay den bu ürünü aldım fakat alalı 40 45 gün olmasına rağmen gelmedi. Satıcı ile iletişime geçtiğimde tabiri caizse yalvardı kötü yorum yapmamam ve ürünün ulaşmadığını belirtmemem için hemen tekrar gönderiyorum dedi, fakat yeni gönderdiğine takip numarası vermedi.

http://www.ebay.com/itm/111249310757

Bugün gelmeyen ürün geldi fakat ilk satın aldığım mı geldi yoksa kayboldu diye yolladığı 2. ürün mü geldi bilmiyorum sonuçta geldi :)

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Çıkış tarihine bak anlarsın :-)

Yazmıyordu baktım ama

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ali Karakaya

Mondeo Mk2 ayak aydınlatması mavi bende; onu beyaza çevirmek için dipsiz ampül dediklerinden lazım galiba. Beyaz ledli bişey takabilir miyim?

Pek de anlamıyorum ne alabilirim. Tavsiyeniz nedir?

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Mondeo Mk2 ayak aydınlatması mavi bende; onu beyaza çevirmek için dipsiz ampül dediklerinden lazım galiba. Beyaz ledli bişey takabilir miyim? Pek de anlamıyorum ne alabilirim. Tavsiyeniz nedir?

Mehmet Ali,  Beyaz T10 led gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. onu alıyorsun, mavileri çıkarıp bunları takıyorsun. Ben o mavileri beyaz diye aldım aslında :D mavi çıktı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bugün gelmeyen ürün geldi fakat ilk satın aldığım mı geldi yoksa kayboldu diye yolladığı 2. ürün mü geldi bilmiyorum sonuçta geldi :)

İlk mesaj tarihinde istediyseniz iki günde gelemeyeceğine göre ilk gönderilen gelmiştir.. İşinize yarıyorsa mail adresi isteyip ikincinin parasını da ödeyebilirsiniz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Ertan Abi, Lokman Abinin önerdiği T10 led vardı, onlardan alıyorum o zaman, en beyazından :)

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

İlk mesaj tarihinde istediyseniz iki günde gelemeyeceğine göre ilk gönderilen gelmiştir.. İşinize yarıyorsa mail adresi isteyip ikincinin parasını da ödeyebilirsiniz..

İkinci gönderimi yaptıktan 20 gün sonra falan geldi ürün. Bakalım 1 tane daha gelirse ödemesini yaparım ama sanmıyorum geleceğini.

Yorum bağlantısı
Rahmi topal

arkadaşlar ebay dan sipariş ettiğim far yıkama robotu geldi ürün passatın far yıkaması mondeo nun far yıkaması ile birebir aynı montajını yapmadım ama %90 olacak gibi olmama ihtimalı çok düşük bir ihtimal resimleri atıyorum montajını da yapınca ayrıca resimleri atarım AAny3z.jpgaod1X7.jpgrg6J6V.jpg

http://www.ebay.com/itm/181385420538?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITadres bu 19 ocakta siapriş etmiştim..

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

arkadaşlar ebay dan sipariş ettiğim far yıkama robotu geldi ürün passatın far yıkaması mondeo nun far yıkaması ile birebir aynı montajını yapmadım ama %90 olacak gibi olmama ihtimalı çok düşük bir ihtimal resimleri atıyorum montajını da yapınca ayrıca resimleri atarım 

http://www.ebay.com/itm/181385420538?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITadres bu 19 ocakta siapriş etmiştim..

Kapağın takılacağı tırnaklar farklı görünüyor, varsa kapaklarını da alsaydınız bence..

Yorum bağlantısı
Rahmi topal

Serkan bey onları almayı düşünmedim değil ama olmaz ise masraf fazla olmasın diye bu şekilde aldım türkiyede var 15-20 tl civarı kapakların birini burdan alacağım uyarsa diğeriyle birlikte onuda sipariş edeceğim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...