İçeriğe Yönlendir

Aliexpress Veya Ebay Ürün Tavsiyesi

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Gözlük kabından aldım [emoji51] [emoji48]

Hayırlı olsun. 

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

focus için gözlük kabı, gezinirken gördüm, Türkiyede kaç para bilmiyorum

http://www.aliexpress.com/item/On-board-vehicle-frames-Glasses-Case-for-2005-2009-Ford-Focus-2-Focus-Mk2/2038900826.html

arayıpta bulunmayacak kablo adaptör, mondeo için ebaydan 50 tl. ye getirtmiştim. bu soketle normal teyp takılabilir araçlara, kesme biçme olmadan.

http://www.aliexpress.com/item/12-023-ISO-Radio-Plug-for-Ford-Focus-Fiesta-Fusion-Mondeo-C-Max-Transit-Kuga-Lead/32254588281.html

Bu gozluk kabi icin 2005 2009 focus 2 icin yaziyor fovus 2.5 a olmuyor mu acaba ?
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Özge

Pendik te oturuyorum 51 gün oldu aliexpress ten aldığım ürünler gelmedi satıcıya mail attım çin den çıkış yapmış posta sirketine basvurun cevabı geldi. Ptt adrese getiriyor mu yoksa postaneye gidip sorsam mı bilgisi olan varmı?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Pendik te oturuyorum 51 gün oldu aliexpress ten aldığım ürünler gelmedi satıcıya mail attım çin den çıkış yapmış posta sirketine basvurun cevabı geldi. Ptt adrese getiriyor mu yoksa postaneye gidip sorsam mı bilgisi olan varmı?

Takip numarası vermedimi size?

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Bir iki siparişimin 3 ay sonra geldiği oldu :) Takip numarası varsa takibe devam edin derim... Zaten bir süre daha elinize ulaşmazsa dispute açarsınız.

Yorum bağlantısı
Ahmet Özge

Tesekkurler diger siteden bakayım bi. ptt den daha önce baktım bisey gorunmuyodu

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

ben baktım PTT de görünüyor ;)

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yolda daha, sen göremiyormusun?

barkot numarasını doğru giriyorsundur inşallah.

RF011337125CN

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benim bir çok kargom gelmedi. Hepsine open dispute açtım.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sizinki yürümüyor mola vermiş :)

takipli postalarda hiç sorun yaşamadım hocam.

Yorum bağlantısı
Ahmet Özge

Tesekkurler. Beklemeye dewam

Teslim olmayan Bir ürünle ilgili mail geldi tam anlamadı siparis verdiginizde geriye sayan bi zaman sayaci var onun bitmesine 4 gün kalmıs uyarıyor müşteri koruması galiba. 4 gun sonra ne olacak acaba siparişim iptal mi olacak ki? Zamanı artırayım dedim 2 gun artırabiliyorsunuz galiba

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

dispute açın zaman kalmamış, açmazsanız malı almış oluyorsunuz, otomotikmen satıcıya para ödeniyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

sizinki yürümüyor mola vermiş :)

takipli postalarda hiç sorun yaşamadım hocam.

Abi takipli değil. Türkiye sonrası yok.

Teslim olmayan Bir ürünle ilgili mail geldi tam anlamadı siparis verdiginizde geriye sayan bi zaman sayaci var onun bitmesine 4 gün kalmıs uyarıyor müşteri koruması galiba. 4 gun sonra ne olacak acaba siparişim iptal mi olacak ki? Zamanı artırayım dedim 2 gun artırabiliyorsunuz galiba

Open dispute kullanın.
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Çok nadirende olsa bazen bu miktarda gecikmeler olabiliyor, sizin sipariş verdiğiniz tarih Çin'deki bahar bayramına denk geliyor. Bu sebeple posta kaynaklı bir gecikme olma ihtimali yüksek, zaten takip bilgilerinde de o şekilde gözüküyor. 90 günde gelen siparişlerim oldu...

Eğer biraz daha sabredebilecekseniz süreyi uzatın. "Yok arkadaş bekleyemem" diyorsanız basın dispute'ye iade işlemlerini başlatın.

Ama dispute işleminde satıcı escalate dispute yaparasa büyük ihtimalle Aliexpress kargo takip bilgilerinde kargonun gönderildiği bilgisine istinaden teslim süresini uzatacaktır. Aliexpress, counterfeit product (sahte ürün) haricindeki dispute taleplerini genelde biraz ilave süre vererek çözmeye çalışıyor.

Ben, satıcıyla irtibata geçip süreyi biraz daha (10 gün kadar) uzatmanızı tavsiye ederim.

Paylaşmanızın bir mahsuru yoksa aldığınız ürün neydi acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Özge

Bir sakıncasık yok tabikide. Birkaç değişk satıcıdan alım yaptım 5630-5730 smd led, DRY pcb film, UV floresan lamba, mini daire testere, mini mandren vs. İngilizcem de pek iyi degil zaman uzatmayı yapmasam sıkıntı olur mu kendileri uzatır mı? Süreyi. ben ürünleri teslim almak istiyorum da

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Satıcının taahüt ettiği süre içinde ürünün elinize ulaşmadığını belirttikten sonra iyi niyet göstererek teslim süresini satıcının lehine uzatmak istediğinizi belirtmeniz daha uygun olur. Çünkü belirtilen süre içinde ürünün elinize ulaşmaması satıcının problemi.

Bunu sipariş yaptığınız her satıcı ile tek tek yapmanız gerekecek.

Özelden size ingilizce bir mesaj gönderdim. Bakabilir misiniz?

Bir sakıncasık yok tabikide. Birkaç değişk satıcıdan alım yaptım 5630-5730 smd led, DRY pcb film, UV floresan lamba, mini daire testere, mini mandren vs. İngilizcem de pek iyi degil zaman uzatmayı yapmasam sıkıntı olur mu kendileri uzatır mı? Süreyi. ben ürünleri teslim almak istiyorum da

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...