İçeriğe Yönlendir

Aliexpress Veya Ebay Ürün Tavsiyesi

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Kazım Yılmaz

Kulaklık ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim. Ben iki tane aldım yaklaşık 15 gün içinde ulaştı. Ürün kesinlikle orijinal. Mediamarkt'ta satılan ürünle fiilen karşılaştırdım.

http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Marshall-Major-With-Microphone-Remote-On-Ear-Pro-Stereo-DJ-Headphone-Black-white-color-available/1411636347.html

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Kulaklık ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim. Ben iki tane aldım yaklaşık 15 gün içinde ulaştı. Ürün kesinlikle orijinal. Mediamarkt'ta satılan ürünle fiilen karşılaştırdım.

http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Marshall-Major-With-Microphone-Remote-On-Ear-Pro-Stereo-DJ-Headphone-Black-white-color-available/1411636347.html

Bunun bu fiyata olma ihtimali bana gerçek gelmiyor. Çinden geliyor olması da destekliyor düşüncemi.

Orjinal olduğuna dair fiilen nasıl bir karşılaştırma yaptınız?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Orası çin orda herşey gerçeğimsi :) adamlar insanın bile çakmasını yapıyorlar artık birebir :D ama yani bu kulaklığı bu fiyata alabilmek bana çok mümkün gelmiyor.Bire bir dışını uydurmaları sorun değil.Önemli olan içindeki ses sağlayan donanımın kalitesi.Bunu test edebilmek lazm orjinal mi değil mi anlamak için.

Alıp onay verenler de zaten kargo ellerine geçtiğinde hemen bi yere baglayıp 2 sarkı dinleyip yorum yapanlardır.1 ay sonra bozuldugunda aa çakmaymış diyip dönüp yorum atma şansları yok :)

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz
(düzenlendi)

Mediamarkt'ta satılanda Çin'den geliyor. Sizin mantıkla o da sahte...

Mediamarkt' ta satılan ürünle yanyana koyup, ses kalitesini, malzeme kalitesini ve retail kutusunu karşılaştırdım. En ufak bir fark yok.

Orijinalliğinden emin olarak ürünü almak isterseniz Mediamarkt'ta aynı ürün 349 TL, onu tercih edebilirsiniz. 

g5y640.jpg

94EN9Z.jpg

qYRvmZ.jpg

Aliexpress'ten aldıklarım...

vERPjR.jpg

Bunun bu fiyata olma ihtimali bana gerçek gelmiyor. Çinden geliyor olması da destekliyor düşüncemi.

Orjinal olduğuna dair fiilen nasıl bir karşılaştırma yaptınız?

Ben kullanıyorum. 3 tane aldım toplamda, kesinlikle orijinal.

2000 order 1000+ positive feedback. Orjinal degilse de adamlar orjinalden iyi cakmis demektir. Dusunmeden siparis verilir :)

İlk çıktığında 200 liraydı. sonradan bir ithalatçı 150 liraya kadar düşürdü fiyatları. Şu anda Mediamarkt' ta 249 TL 'ye satıyorlar. 

350 kusur lira degil miydi bu ya?

tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mediamarkt'ta satılanda Çin'den geliyor. Sizin mantıkla o da sahte...

Mediamarkt' ta satılan ürünle yanyana koyup, ses kalitesini, malzeme kalitesini ve retail kutusunu karşılaştırdım. En ufak bir fark yok.

Orijinalliğinden emin olarak ürünü almak isterseniz Mediamarkt'ta aynı ürün 349 TL, onu tercih edebilirsiniz.

Aliexpress'ten aldıklarım...

İlk çıktığında 200 liraydı. sonradan bir ithalatçı 150 liraya kadar düşürdü fiyatları. Şu anda Mediamarkt' ta 249 TL 'ye satıyorlar.

Kutusuz olanlar biraz daha ucuz, tek farki kutusuz gelmesi degil mi? Ona gore alacagim. Mukemmel bir kulaklik d&r da test etmistim. Bu fiyata bedava valla tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Kutusuz 9 dolar daha ucuz.Ondan almak daha mantıklı gibi.32 dolar 

Ayrıca mobil uygulamadan alınca 0.5$ daha ucuzluyor bilginize :D

Kutusuzu nasıl paketliyorlar acaba.Riske edilecek bir ürün değil çünkü :( darbelerde etkilenecen bir ürün.Mobilden 40.50$

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Eğer ihtiyaç varsa tavsiye ederim kardeşim. Ben çok memnun kaldım. Birisini hanım kullanıyor, biri bende, diğerini de kayınbiradere hediye aldım. Herkes hayatından memnun :) Zaten satıcının yorumlarını okursanız ürün hakkında az çok fikir edinirsiniz.

Aslında kutusuz alırdım ama hediye aldığım için o yüzden kutulu tercih ettim.  

Sakın pazarlık etmeden almayın. Ben 2 şer dolar kırptım fiyattan... Adamın zaten indirimde olmaz demesini aldırmayın yüklenin :)

Kutusuz olanlar biraz daha ucuz, tek farki kutusuz gelmesi degil mi? Ona gore alacagim. Mukemmel bir kulaklik d&r da test etmistim. Bu fiyata bedava valla

Kutusuz 9 dolar daha ucuz.Ondan almak daha mantıklı gibi.32 dolar 

Ayrıca mobil uygulamadan alınca 0.5$ daha ucuzluyor bilginize :D

Kutusuzu nasıl paketliyorlar acaba.Riske edilecek bir ürün değil çünkü :( darbelerde etkilenecen bir ürün.Mobilden 40.50$

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Peki garanti durumu falan nasıl oluyor? Herhangi bir arıza durumunda birşey yapabiliyor muyuz faturayla falan? Bende kutulu 2 adet almayı düşünüyorum.2 adet sanırım gümrükten sıkıntısız geçer. Mobilden 1 adet seçiyorum 40.54$, 2 adet seçiyorum tanesi 39.32$ a düşüyor.Toplamda 78.64$. 

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Garanti yok. Şimdiye kadar AE'den aldığıdım hiç bir üründe garanti yoktu. Zaten global garantili ürünler ilginç bir şekilde Türkiye'de geçerli olmuyor.

Gümrükte sorun olmadı. 

Doğrudan satıcıyla iletişime geçip indirim talep et.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Tamam teşekkürler.Dedim ikincisini belki uygun fiyata satarım o yüzden fatura sorayım dedim 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bir sakıncasık yok tabikide. Birkaç değişk satıcıdan alım yaptım 5630-5730 smd led, DRY pcb film, UV floresan lamba, mini daire testere, mini mandren vs. İngilizcem de pek iyi degil zaman uzatmayı yapmasam sıkıntı olur mu kendileri uzatır mı? Süreyi. ben ürünleri teslim almak istiyorum da

Sonuç ne oldu?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Son 1 haftadır aliexpressden alışverişlerim ödemeden sonra iptal oluyor.

Önce 2 adet kulaklık sipariş verdim 80$.

Sonra 1 adet daha sipariş verdim 40$.

80$lık iptal oldu.40$'lık başarıyla gerçekleşti.

Sonra 2li siparişimi 1 1 ayrı ayrı verdim.40$ ve 40$ olarak.İkisi de iptal oldu.

Sonra 2 adev kart okuyuu sipariş verdim 0.7$.O da ödeme işleminden sonra iptal oldu.Bi daha sipariş verdim yine iptal oldu.

Bir haftadır uğraşıyorum gerildim iyice bu durumdan.Nedendir bu? Bankayı arıyorum bizim tarafta bi sıkıntı yok diyorlar.Kartta limit de var.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

rakamalrı aşırı dşüşk sahte satıcıdan sipariş açmışsınızdır

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

rakamalrı aşırı dşüşk sahte satıcıdan sipariş açmışsınızdır

Yok bilhassa en iyi satıcılardan alırım her zaman

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ipğtal gerekçesini yazarlar? genelde satıcı kaynaklı oluyor

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Kartım onaylanmıyormus.Ne alakaysa.10 dk içinde 2 alışveriş yaptım ilki kabul oldu ikincisi olmadı.Aynı kart :) kart onayı için nette araştırdım.kart ve kimlik fotolarını gonderince kartı onaylıyorlarmıs.Gonderdim bakalım ne zaman onaylanacak

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Bu aralar ptt kargo iyice cıvıttı.ptt kargo araçları seçim arabasına çevrilmiş geçen gün gördüm.tepesini kaplamayı unutmuşlar ve apartmandan bakınca tepesi ptt kargo yanları sçeim arabası.

Kargo geliyor teslimatçıya veriliyor fakat araç sayısı az oldugundan teslim edilemedi yazıp kafasına göre bi zamanda getiriyor.

Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bu aralar ptt kargo iyice cıvıttı.ptt kargo araçları seçim arabasına çevrilmiş geçen gün gördüm.tepesini kaplamayı unutmuşlar ve apartmandan bakınca tepesi ptt kargo yanları sçeim arabası.

Kargo geliyor teslimatçıya veriliyor fakat araç sayısı az oldugundan teslim edilemedi yazıp kafasına göre bi zamanda getiriyor.

Hadi canım [emoji33] Keşke fotoğrafını çekseydiniz...
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu yazı sisteme otomatik düşüyor bazen.. Yani şöyle söyleyim ürün postacıya zimmet edilyior ve o gün dağıtıma çıkması gerekiyor normalde ancak ertesi güne kalıyor çoğunlukla..Bu zaman zarfında da eğer teslim edildi bilgisi sisteme girilmezse otomatikman yerinde bulunamadı işleniyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Bu yazı sisteme otomatik düşüyor bazen.. Yani şöyle söyleyim ürün postacıya zimmet edilyior ve o gün dağıtıma çıkması gerekiyor normalde ancak ertesi güne kalıyor çoğunlukla..Bu zaman zarfında da eğer teslim edildi bilgisi sisteme girilmezse otomatikman yerinde bulunamadı işleniyor..

Aksini savunamam tabi ama geçen hafta kameram geldiğinde 30.04.2015'de dağıtıcıya verildi sabah 10 gibi.Oglen 1'de girip baktım ve teslim edilemedi yazıyor.Saatine de 16.30 yazılmış.Saat daha 13.00 iken 16.30 da teslim edilemedi yazıyor.

Aradım 444'lü numarayı.Ordaki temsilci kıvırdı da kıvırdı kapadım bende.

Ve bu ürün 07.05.2015'de geldi bana.tam 8 gün gezdirdiler ürünü araçta.1-2 gün neyse de 8 gün dolaştırmak nedir.Bir de üstüne ürün bozuk çıktı tam oldu  :icecream:

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Sistemde son zamanlarda abuk subuk şeyler yazıyor.. Sorun var.

Bu paketimi de kamyonda 1 hafta gezdirirlerse gelen elemanı fırçalarım artık. yurtdışından gelişi daha hızlı yahu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...