Metin Akbal 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 tiguanda falken takılı. kar performansını tam detay bilemem ama yağmur ses vs iyi gibi. adı biraz çin işi gibi dursa da japon firması ve dunlop ile beraber yerli üretim. İsteyen rus malı nokian alabilir.Nokian Finlandiya diye biliriz? Yorum bağlantısı
Saygin Sefa 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: tiguanda falken takılı. kar performansını tam detay bilemem ama yağmur ses vs iyi gibi. adı biraz çin işi gibi dursa da japon firması ve dunlop ile beraber yerli üretim. İsteyen rus malı nokian alabilir. Nokian Finlandiya diye biliriz? Finlandiya markası ama rusya ve finlandiyada var fabrikası Yorum bağlantısı
Emre Demir 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 ilk 1 sezon hepsi aşağı yukarı aynı , süre artınca kalite ortaya çıkıyor , lassa,gody,michelin,petlas ,barum kullandım ilk sezon hiç fark yok . Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Alptuğ Özcan yazdı: Snoways 3 snoways 4 den daha mı iyi? kesinlikle evet. 4 berbat kayıyor ıslak zeminde. 1 Yorum bağlantısı
Saygin Sefa 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Bridgestone LM005 alacağım sanırım. İsfanbulda küçükçekmece de bir bayide buldum 450 ₺ 5 taksit vade farksız. 20 kasımda taktıracağım lastik ayırttım. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Eğer kışlık lastik alınacaksa o lastik NOKİAN olmalıdır. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Aplus marka bir lastik Çin malı ama çok çok iyi bir performansı vardı , yere bastığı sürece giremediğim , gidemediğim yer yoktu biraz ağır bir lastikti ama 4 sene kullandım en son arabanın üzerinde gitti.Burada biraz destek almam gerekti ama buradan da çıktı [emoji23] tekerler yarısının üzerinde kar vardı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 sailun da öyle. çin malı dememek lazım. önemli olan materyal ve üretim metodları. yerlileri görüyoruz, dökülüyorlar. keşke olmasa bu şekilde. yerli ucuz da değil işin tuhafı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Cin malı falan diyoruz ama tüketim mevzusu da var. O yüzden markalar arasında değişkenlik gösteriyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: kesinlikle evet. 4 berbat kayıyor ıslak zeminde. 4 taktım ben arabaya ama ıslak zeminde öyle bir kayma görmedim. inşallah da görmeyiz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: tiguanda falken takılı. kar performansını tam detay bilemem ama yağmur ses vs iyi gibi. adı biraz çin işi gibi dursa da japon firması ve dunlop ile beraber yerli üretim. İsteyen rus malı nokian alabilir. Nokian Finlandiya diye biliriz? Lastiğin üzerinde rusya yazıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Lastiğin üzerinde rusya yazıyor.Marka Finlandiya ya ait.https://www.nokiantyres.com.tr/sirket/hakkimizda/ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Marka Finlandiya ya ait. https://www.nokiantyres.com.tr/sirket/hakkimizda/ lastiğin üzerinde made in rusya yazıyor dedim ben marka ile ilgili konuşmadım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 lastiğin üzerinde made in rusya yazıyor dedim ben marka ile ilgili konuşmadım.Hocam yukarıdaki mesajınızda Rus üretimi demediniz Rus malı dediniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: lastiğin üzerinde made in rusya yazıyor dedim ben marka ile ilgili konuşmadım. Hocam yukarıdaki mesajınızda Rus üretimi demediniz Rus malı dediniz. rus üretimi ve rus malı aynı şeydir benim bildiğim. Ne dediğimin zaten farkındayım ajitasyon yapıyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Ben olaya şöyle bakarım. Marka sana ait değilse üretim isterse sana ait olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Türk Malı Nike O zaman Türk malı Bridgestone alabilirsin Yahut japon malı Falken Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 lastikte mamde in rusya konusu ayrı bir kategori, resmen yan sanayi gibi oluyor, merkası ne olursa olsun. mişlenler vardır rus malı olanlar %35 ucuzdur mesela, ancak mişlen kalitesi ile de alaksı yok 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Goodyear UG8 kullanıyorum Bitlisteyim çok memnunum ? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Bu sene kış lastiği almasam mı diyorum ben de ilk defa, bir yere gittiğimiz yok zaten. 245-40-18 1.000 TL'den başlıyor tanesi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Bu sene kış lastiği almasam mı diyorum ben de ilk defa, bir yere gittiğimiz yok zaten. 245-40-18 1.000 TL'den başlıyor tanesi.Kaçmak yok alacaksın senin makine ile bi Uludağ yapmamız lazım Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Fatih Keskin yazdı: Kaçmak yok alacaksın senin makine ile bi Uludağ yapmamız lazım Bu ay Golf'ü aldık, bi de Audi'yi kaportaya bıraktık, kış lastiğini yaza ancak alırım gibi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Fatih Keskin yazdı: Kaçmak yok alacaksın senin makine ile bi Uludağ yapmamız lazım kuatroya kış lastiği mi lazım olurmuş? Yorum bağlantısı
Recommended Posts