Metin Akbal 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Arabanın iç konsolu ve gösterge aydınlatması tamamen mavi, sizin vites altı aydınlatmanıza bayıldım. Bende tam o tarz birşey istiyorum ama bizim arabaların torpidoları çok müsait değil bunu yapmaya. [emoji20]Ama senin arabanin dugmeler klima petekleri yol bilgisayari ibreler kirmizi Mavi siritir kirmizi olur. VW nin oem kapi kolu ledleri de kirmizi mesela. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Ama senin arabanin dugmeler klima petekleri yol bilgisayari ibreler kirmizi Mavi siritir kirmizi olur. VW nin oem kapi kolu ledleri de kirmizi mesela. Yani evet haklısınız kırmızı renk de çok var. rgbler maliyeti aşırı yükseltir değil mi bmwlerdeki gibi renk seçenekli yapsak ? TRY 93.54 35%OFF | Araba atmosfer işıklar EL Neon tel şerit ışık RGB çoklu modları App ses kontrolü oto İç dekoratif ortam Neon lamba https://s.click.aliexpress.com/e/_B1oiUu Bu mesela hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Yani evet haklısınız kırmızı renk de çok var. rgbler maliyeti aşırı yükseltir değil mi [emoji4] bmwlerdeki gibi renk seçenekli yapsak ? TRY 93.54 35%OFF | Araba atmosfer işıklar EL Neon tel şerit ışık RGB çoklu modları App ses kontrolü oto İç dekoratif ortam Neon lamba https://s.click.aliexpress.com/e/_B1oiUu Bu mesela hoşuma gitti. [emoji4]Valla ben evdeki ledleri degerlendirdim para vermedim Fayda maliyete bakarim. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Valla ben evdeki ledleri degerlendirdim para vermedim Fayda maliyete bakarim. Led yaparsam nokta nokta gözükür Evde birsürü beyaz ve amber led var Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Led yaparsam nokta nokta gözükür [emoji4] Evde birsürü beyaz ve amber led var [emoji4]yani konsola komple neon yapma kapi kolu, torpido kilidi alti vs. Senin arabanin on konsol fotosu atsana nereler uygundur.Neon yapacaksan Leon ve Golf teki gibi sadece kapilara yap. Oda kirmizi olsun. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: yani konsola komple neon yapma kapi kolu, torpido kilidi alti vs. Senin arabanin on konsol fotosu atsana nereler uygundur. Neon yapacaksan Leon ve Golf teki gibi sadece kapilara yap. Oda kirmizi olsun. Arka bölüme de istiyorum, aracın iç tarafına komple. Mesela kapı açma koluna, yerlere, bardaklıklara, orta konsolun altına gibi. Komple neon değil de bazı bölgelere ambians aydınlatma istiyorum, komple neon yapınca bu aksesuarcıların yaptığı minibüscü işi modifiyeye dönüyor. Ben orjinal durmasını istiyorum. 12 Mayıs 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Leon kapisi oem ledli Ayak aydinlatma falan yapabilirsin yine Astra forumunda yaptim [emoji16] Kapi kolu led, torpido kilit kapagina led, ayak aydinlatma, birde tavan ambiyans aydinlatma oluyor, tavan lambanida atar misin bi? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Leon kapisi oem ledli Ayak aydinlatma falan yapabilirsin yine Astra forumunda yaptim [emoji16] Kapi kolu led, torpido kilit kapagina led, ayak aydinlatma, birde tavan ambiyans aydinlatma oluyor, tavan lambanida atar misin bi?Tavan aydınlatmasına submarine light yapmak istiyorum, geri kalan yerlere ise ambians ışığı İndim arabanın fotoğraflarını çektim, bu attığım yerlerin hepsine ambians ışığı istiyorum Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Passat W8 ambiyans aydınlatması yapan vardı T5'e, çok hoş olmuştu. Kırmızı güzel olur benim ayak aydınlatmaları çakarlı mavi kör ediyor geceleri Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Passat W8 ambiyans aydınlatması yapan vardı T5'e, çok hoş olmuştu. Kırmızı güzel olur benim ayak aydınlatmaları çakarlı mavi kör ediyor geceleri [emoji4] Onları söksene abi gözüne yazık değilmi Kapı kenarlarındaki multivan yazılı ayak aydınlatmaların içlerinde 4 er tane ampül var ön kapıdakilerin 2 şer tanesi patlamış yanmıyordu, yanmayanları hep çıkardım yenisi takacağım aynı renk 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Passat W8 ambiyans aydınlatması yapan vardı T5'e, çok hoş olmuştu. Kırmızı güzel olur benim ayak aydınlatmaları çakarlı mavi kör ediyor geceleri [emoji4] Aynen bende onu diyecektim W8 Dome Light 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Onları söksene abi gözüne yazık değilmi Tavandaki aydınlatmaya da eklemişti iyice mahvediyordu kendi kendine gitti tavandaki, beyaz lede çevireceğim yakında Metin Akbal yazdı: Aynen bende onu diyecektim W8 Dome Light Videoyu da ekleyeyim o zaman 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Yusuf Berke yazdı: Tavandaki aydınlatmaya da eklemişti iyice mahvediyordu kendi kendine gitti tavandaki, beyaz lede çevireceğim yakında Videoyu da ekleyeyim o zaman Aradığım tam bu işte submarine diye geçiyormuş 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Aliexpresste W8 tavan lambası var istersen Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Aliexpresste W8 tavan lambası var istersen Yuvaya tam otururmu ki, direk tak çalıştır şeklinde mi yoksa soketlerde oynama yapılıyormu Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Yuvaya tam otururmu ki, direk tak çalıştır şeklinde mi yoksa soketlerde oynama yapılıyormu T5’lerin tavan lambası benim araçla aynı sanırım. Zaten başka kasada W8 yok Yerine tam oturur ama soketler uymaz. Ambiyans aydınlatması için tesisat gerekir. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Mustafa Arıkan yazdı: T5’lerin tavan lambası benim araçla aynı sanırım. Zaten başka kasada W8 yok Yerine tam oturur ama soketler uymaz. Ambiyans aydınlatması için tesisat gerekir. Abi bir taşta iki kuş, arabanın düğme ile açılıp kapanan ışıklarına rgb kumandalı led taktım, hem 16 renk ayrı ayrı yanıyor hemde kendi submarine light'ımı yaptım kırmızı moda alıp ışığı en kısık hale getirince aynı w8 gibi oluyor videosunu çektim kanalıma yüklüyorum, video yüklenince konuya yazacağım Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 İftardan sonra canım sıkıldı eski arabadan çıkarttığım rgb kumandalı park ampüllerini alıp iç aydınlatmaya taktım, çok güzel oldu, 16 farklı rengi var ışığı kısıp azaltabiliyorsunuz, kırmızı mod da en kısık şekilde iken submarine light modunda birşey oluyor. Değişik modları var polis çakarı, hızlı renk değişimleri gibi. Videosunu çektim izleyebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Senin tavan lamban farklı W8 tavan lambası uymaz zaten. Bu sanırım B6 Passatlarla filan aynı tavan aydınlatması Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Senin tavan lamban farklı W8 tavan lambası uymaz zaten. Bu sanırım B6 Passatlarla filan aynı tavan aydınlatması İki işlemide bedavaya hallettim abi, iyi oldu. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2020 Kapı önlerindeki multivan yazılı ışıkların bazı ampülleri sönmüştü arabayı aldığımda, bana bu ampüllerden 5 tane lazım.Üzerinde e1 2a n4s2,3 yazıyor. İnternette bulamadım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Kapı önlerindeki multivan yazılı ışıkların bazı ampülleri sönmüştü arabayı aldığımda, bana bu ampüllerden 5 tane lazım. Üzerinde e1 2a n4s2,3 yazıyor. İnternette bulamadım. Şu olsa gerek. Ölçüleri linkte var bi kontrol et. https://m.n11.com/bosch-12v-dipsiz-ampul-t5-12w-P425127314?gclid=EAIaIQobChMIjd3tlvKx6QIVy4KyCh3GlgeWEAkYAyABEgJ9rPD_BwE&gclsrc=aw.ds Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Şu olsa gerek. Ölçüleri linkte var bi kontrol et. https://m.n11.com/bosch-12v-dipsiz-ampul-t5-12w-P425127314?gclid=EAIaIQobChMIjd3tlvKx6QIVy4KyCh3GlgeWEAkYAyABEgJ9rPD_BwE&gclsrc=aw.ds Metre arabada kalmış abi yarın bi bakayım teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts