Ali Cihangiroğlu 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 Tan otoysa yanlış yapmamışlardır, siz tekrar götürün bir baksınlar, nasılsa garantili... Yorum bağlantısı
Efe Özer 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 (düzenlendi) İşte sizden aracın normalının nasıl oldugunu ogrenıyım kı servıse surda surda sorun var dıyebıleyım.Yardımcı oldugunuz ıcın tesekkurler. Bu arada yapılan ıslemlerın ve eskı parcaların fotograflarını koyuyorum. 15 Şubat 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 (düzenlendi) Bir dakika, atlamışım... devir 30 derken, 3000 devirmi yani, 4. vites 3000 devirde 3 e geçmez, geçersede gaza abanman lazım ve hasar riskinde fazladır, böyle ise durum normal... 4 viteste mesela 2200 devirde falan 3 e geçer ama devri 2500 civarında tutmalısın, buna göre düşün... 16 Şubat 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Efe Özer 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Devir 2200 gıbı gıderken bır alt vıtese gecıyor.2500 ıse zorlanıyor.3000 de hıc gecmıyor.Ilk manuel dızel arabam.Bu nedenle anladıgım kadarıyla benzınlı gıbı olmuyor.Zaten devır 2000-3000 arası kullanıyorum.Ne bagırtıyorum nede bayıltıyorum.Anladıgım kadarıyla sanzımanda hıc bır sorun yok.Belkıde koruma amaclı gecmıyor.Ama su bırıncı vıtes meselesı hala kafamı kurcalıyor.Cunku servıse gırmeden once cok yavas hızlarda(10 km ıle gıderken) 2 den rahatlıkla 1 e gecen arac sımdı gecmıyor.Hafıf rampa olan yollarda trafıkde sıkısıksa cok sıkıntı verıyor bana.Yarın bır arayıp sorayım bakalım ne dıyecek.Konuyla alakasız ama sıze bırsey sormak ıstıyorum.Aracıma elımde bulunan ses sıstemını montajlayacam ama alternatorunun kac amper oldugunu bılmıyorum?Sız bılıyor musunuz?Arac comfort modelı.Abs de yokmus.( Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 (düzenlendi) Şimdi anladım, benzinli gibi değildir bu, vitesi şöyle yap, 2500 devirde bir üst vitese geç, geçtiğinde 2000 devrin altına düşmemiş olacaksın, 2500 devir üstünde mesela 4 ten 3 e zor alırısın, 4 te 3000 devirdeyken çok çok zor, hatta zarar verirsin, sakın zorlama, kullanım aralığın doğru, 2000-3000, benzinli gibi düşünme oranlar faklıdır, bozarsın şanzımanı, 1 vites normal aslında, zamanla biraz alışıp daha rahat geçecektir. Alternatör sanırım 90 lıkmış, en son serviste öyle demişlerdi, tam bakamadık ama, elektirikçinin dediğine göre böyle... 16 Şubat 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Efe Özer 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Cok tesekkur edıyorum hocam ıcım rahatladı sımdı.1. vites olayıda normal cıkarsa birazda estetık kısımlarıyla ılgılenebılırım.Mesela ustundekı kırık jant kapaklarını degıstırebılırım.)Yada pasta cıle ve boya koruma lazım.Arac metalık duman gırısı boyayı ıyı korumak lazım.) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Cok tesekkur edıyorum hocam ıcım rahatladı sımdı.1. vites olayıda normal cıkarsa birazda estetık kısımlarıyla ılgılenebılırım.Mesela ustundekı kırık jant kapaklarını degıstırebılırım.)Yada pasta cıle ve boya koruma lazım.Arac metalık duman gırısı boyayı ıyı korumak lazım.) Geçmiş olsun, 1. viteste bence normal, biraz kullan, yeni parçalar alışsın, zamanla biraz daha rahat 2 den 1 e geçecektir, tabi bu esnada gaza zaten basıyorsundur değilmi, zira devir denk gelmezse zor geçer Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 benim araçtada geçmiyor çok çok yavaşlamam lazım 1 için .. motor sogukken çok yavaşlarsamda zorlanıyor ısınınca daha rahat geçiyor .. tdci şanzımanının karakteristiği bu şekilde sanırım .. ben alıştım gerçi şanzımana sende alışırsın zamanla Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Benim araçta tamamen durmadan 1. vitese geçiyor ama durma noktasına baya yakın bir hızda yani kesinlikle durmam gerekmiyor.Ayrıca hava sıcaklığıda etkili olabiliyor.Şanzıman yağıda önemli arabayı ilk aldığımda bilmediğimden 80w-90 koydurmuştum baskı balata değişiminde baktım 1. Vitese geçiş zorlaştı soğuk havalarda iyice kemikleşti gidip mobilin 75w90 şanzıman yağını alıp değiştirdim baya fark etti.Onun haricinde belli bir hıza ulaştıktan sonra hız devir ne olursa olsun istediğim vitese takabiliyorum bu güne kadar 1. vites hariç hareket halindeyken geçmeyen vites olmadı devir ve hız farketmeksizin.Ayrıca fiestada bence vites oranlarını iyi ayarlıyamamışlar yada motor yetmiyor bazen 2 nın yemediği 1 in istediği yer oluyor ama araba hızdan dolayı 1 e geçmiyor bunu arabayı ilk aldığımda kendime çok sorun etmiştim ama zamanla alıştım.Kısacası şunu söyleyim eğer aracınız tamamen durmadan 1 e geçmiyorsa bence sorun var. Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 1 .vitese geçmen gerekirse önce vites kolunu boşa ikinci vitese oradan bire almanı öneririm. aracın bazen arada kalan hızlarında vites küçültmek istediğimde genelde olması gerken vitesin bir üstüne çekip ayak kavramadan kalkmadan (örnegin 5 ten 3 e düşmen gerekiyorsa boş 4- 3 şeklinde kullanmanı öneririm) Yorum bağlantısı
Mehmet Gürer 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 2006 fiesta sahibiydim bi dönem aynı kasa dediğiniz sıkıntıyı hiç yaşamadım vştes geçişlerinde.hatta arabayı sert kullanırım 5 ten 3e 3 ten 2 ye ani hareketlrrde çok atmışımdır hiç geçmeme problemi yaşamadım.yanloz şuan kullandığım araç baskı balatam ömrünü doldurdu vites düşürmelerinde problem yaşıyordum özellikle hareket anında sizin dediğşniz dur kalklarda durmadan 1 e takamıyordum aracım 99 modrl palio debriyajı manuel olduğu içşn elimle az kaldırdım sorun kalmadı.büyük ihtimalle sizinde baskı balata gözden kaçmış gibime geliyor Yorum bağlantısı
Efe Özer 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Yardımlarınız ıcın tesekkurler.Cevremde 40-50 yaslarında ellerınde bır cok araba gecmıs bır cok ınsan var.Hepsı eger 1. vıtes hızındaysan 1 e mutlaka gecer kesın sorun vardır dıyor.Buyuk ıhtımal sorun var bencede cunku onceden gecıyordu.Belkı baskı balatada sorun var bılmıyorum.Goturup tekrar baktıracam. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Bugn dikkat ettim yavasliyorum 18 km sürat ile 2. Vitese geçiyor, fakat motor soguksa biraz kemikli oluyor.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Bugün bende denedim, hız 25-30 civarı vites 2 de, 1 e hafif kemikli geçiyor, şanzıman ısındıktan sonra hafif gaz vererek sorunsuz geçiyor, 30 dan hızlıysanız zorluyor yalnız, zaten 30 1. vites için hızlı ve gereksiz oluyor, diğer viteslerde hız-devir durumuna göre sıkıntısız geçmekte.... Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Mesajda yannis yazmisim 1.vitese rahat geciyor , motor isininca 20 25 kmde 1. Vitese gecebiliyorum , diger viteslerde düşürme sikintisiz geciyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 Yardımlarınız ıcın tesekkurler.Cevremde 40-50 yaslarında ellerınde bır cok araba gecmıs bır cok ınsan var.Hepsı eger 1. vıtes hızındaysan 1 e mutlaka gecer kesın sorun vardır dıyor.Buyuk ıhtımal sorun var bencede cunku onceden gecıyordu.Belkı baskı balatada sorun var bılmıyorum.Goturup tekrar baktıracam. Cumartesi günü gidersen servise bende orada olabilirim.. 170 bin km. lik dizel fiesta tecrübem vardır.. Yorum bağlantısı
Efe Özer 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Aracı servıse goturdum usta ıle test surusu yaptık.Usta bır problem olmadıgı soyledı saatte 20-30 km ıle gıderken zorlaya zorlaya kac kere 1. vıtese taktı.Artık nasıl zorladıysa vıtes sımdı gecmeye basladı.Motor soguk ıken cok zor gecıyor ama ısınınca cok daha yumusak gecmeye basladı.Usta 2. vıtes dıslılerı yenı oldugu ıcın bıraz alısma surecı olacaktır dedı.Ayrıca usta sanzımadakı dıslılerın grup grup oldugunu soyledı ve 1.vıtes dıslılerıne hıc dokunmadıgını soyledı.Sadece ıkıncı vıtes dıslılerını sokmus.Eger bır problem olsaydı vıtes gecerken cartlardı dedı.Baskı balatada ıyı dedı.Yoksa araba kalkmazmıs.Dedıklerı ne kadar dogru bılmıyorum ama gecmeyen vıtesı zorlaya zorlaya gecırmeye basladı.Usta zorlaya zorlaya ya sanzımandakı 1.vıtes dıslılerını yedı yada 2. vıtes dıslılerını alıstırdı.Ayrıca sen bırsey olur dıye korkma yeterlı hıza dustukden sonra 2 den bıre cek gıtsın dedı.Surtsun bısey olmaz dedı.Acıkcası dedıklerı pek ınandırıcı gelmedı bana sız ne dersınız? Yorum bağlantısı
Efe Özer 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Abilerim arkadaslarım sorunum duzeldi.Demekkı ustanın dedıgı gıbı yenı dıslılerın bır alısma surecı varmıs.Suan motor sıcakken hıc surtme vs yapmadan gayet guzel gecıyor.30 km ıle gıderken bıle gecıyor.Sadece motor sogukken bırazcık surtme yapıyor okadar.Yardım eden herkese tesekkur ederım. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar internette biraz araştırdım.Foruma da baktım benzer konular var.Aynı değiller,o yüzden konu açma ihtiyacı hissettim.Havalar ısınınca 1.ve 2.viteste iki dakika gibi gidersem vites takılı kalıyor.Boşa almak için zorlanıyorum.Hatta bir taraflar kırılacak diye korkuyorum.Arabayı aldığım üç senedir bu böyle.Ustaya gösterdim,düşük viteste çok kullanma bu durum normaldir dedi.Bu konuda yol gösterip yardımcı olursanız sevinirim. 29 Mayıs 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 (düzenlendi) 1. Viteste 2 dakika gitmek baya bi yol yapmaz mı ? 29 Mayıs 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Benzer problemi ben de yaşıyorum. Aracımı hareket ettirdikten sonra şehir içi trafiğinde dur-kalklarda arabam 1. vitese de 2. vitese de zor geçiyor zaman zaman. Kırılacak diye korkuyorum aynı şekilde 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 1. Viteste 2 dakika gitmek baya bi yol yapazmi ? iki dakika diyerek abartmış olabilirim.Şehir içi trafiğinde normal sürede diyeyim.Biraz baktım da benim gibi sorun yaşayan çok var.Fistalara has bir durum mu bu? Sonunda büyük bir zararla kapatmayalım da... Benzer problemi ben de yaşıyorum. Aracımı hareket ettirdikten sonra şehir içi trafiğinde dur-kalklarda arabam 1. vitese de 2. vitese de zor geçiyor zaman zaman. Kırılacak diye korkuyorum aynı şekilde Benim vites geçişlerinde bir problemim yok.Ben vitesi yerinden çıkaramıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Bence anormal bi durum iyi bir ustaya baktırın derim yoksa ileride başınıza ileride yüksek masraflar acabilir . 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Benim vites geçişlerinde bir problemim yok.Ben vitesi yerinden çıkaramıyorum. Vitesi yerinden çıkaramıyorum derken ? Diyelim 1. vitestesiniz 2. vitese geçmek istiyorsunuz bu durumda harekette sıkıntı var değil mi . Ben mi yanlış anladım hocam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts