Erdem Dertsiz 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Ali Gök yazdı: @Erdem Dertsiz erdem bey sizden bir yorum bekliyioruz o zaman sağol ali abi teşekkürler arkadaşlar herkesi alıntılayarak teşekkür etmeye çalıştım. kaçırdığım varsa affola tekrar teşekkür ederim cümleten 2 ay varsa sıkıntı yok muayneye gitmeden uğrayın bir çay içelim Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Tam sevdiğim kombinasyon:)Enjektörleri elleme Ali abi PD motor bu, öyle hassas CR motorlarlara benzemez enjektör 10 numara yağ konulmadıysa 500-600 bin km lere kadar gıkını çıkarmaz:) Şanzıman desen hala en sağlam DSG lerden birisidir, yağlı tip gibisi yok...Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2020 Emre Öğüt yazdı: Tam sevdiğim kombinasyon:) Enjektörleri elleme Ali abi PD motor bu, öyle hassas CR motorlarlara benzemez enjektör 10 numara yağ konulmadıysa 500-600 bin km lere kadar gıkını çıkarmaz:) Şanzıman desen hala en sağlam DSG lerden birisidir, yağlı tip gibisi yok... Güle güle kullan. Sorunu yoksa kurcalama demişler aynı kafadayım? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Erdem Dertsiz yazdı: 2 ay varsa sıkıntı yok muayneye gitmeden uğrayın bir çay içelim Tamam anlaştık? 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Hayırlı olsun. Daha önce bu kasanın 1.4 tsi olanıyla uzun yol yapmıştım. Koltuklarının rahatlığını başka arabada bulamadım. Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Bu kasanın 1.8 tsi olanı vardı arkadaşımda, yazılım için bana verdi Maslak Paşaoğlu'na götürdüm. Delirmişti araba yazılım sonrasında ,zaptolmuyordu. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Cem Işık yazdı: Bu kasanın 1.8 tsi olanı vardı arkadaşımda, yazılım için bana verdi Maslak Paşaoğlu'na götürdüm. Delirmişti araba yazılım sonrasında ,zaptolmuyordu. 8 ay sakatlıktan sonra oyuna girmek için ısınan ronaldo gibi dellenmiştir o 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Ali Gök yazdı: 8 ay sakatlıktan sonra oyuna girmek için ısınan ronaldo gibi dellenmiştir o Orijinal ronaldo gibi girdiği ilk maçta tekrar sakatlanmasın da. (25 yaşındaki futbolcunun kötü talihi, 1999 Kasım ayında Lecce ile yapılan lig maçında aldığı darbe sonucu sağ dizindeki tendon bağlarının zedelenmesiyle başlamıştı. 30 Kasım 1999’da Paris’te ameliyat olan Ronaldo, tedaviler sonrasında 2000 Nisan ayında Lazio maçıyla sahalara dönmüş, ancak 6 dakika sonra yine sağ dizindeki tendon bağlarının kopması sonucu sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalmıştı.) ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Yazılım şart ise turbo revizyonu egr iptali şart oğlu şart [emoji23] Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 yazılım gitmeyen arabaya yapılır yahu boşverin yazılımı 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 yazılım gitmeyen arabaya yapılır yahu boşverin yazılımı Aklının ucunda kalsın [emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 bazı arabalarda olur şase yazınca üretim yeri donanımları vs gibi belli başlı bilgileri yazan siteleri olur markaya özel vw için böyle bir site bulunuyormu ? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 bazı arabalarda olur şase yazınca üretim yeri donanımları vs gibi belli başlı bilgileri yazan siteleri olur markaya özel vw için böyle bir site bulunuyormu ? Vw de donanım göremezsin anca etka ile. https://en.vindecoder.pl/ Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Ali Gök yazdı: yazılım gitmeyen arabaya yapılır yahu boşverin yazılımı Bomba atsaysın Ali, öyle ölmeyiz yahu 2 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Cem Işık yazdı: Bomba atsaysın Ali, öyle ölmeyiz yahu senin araba konu dışı cem abi üstüne alınma geçen gördüm hakkaten alev alev yanıyor maşallah Mert Yeldan yazdı: Vw de donanım göremezsin anca etka ile. https://en.vindecoder.pl/ baktım pek bilgi yokmuş . donanım bilgisi var kliması var flan yazıyor site kendini geliştirmesi lazım wolsfburg/ hannover yazan yer üretim yerlerimi Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Ali Gök yazdı: senin araba konu dışı cem abi üstüne alınma geçen gördüm hakkaten alev alev yanıyor maşallah baktım pek bilgi yokmuş . donanım bilgisi var kliması var flan yazıyor site kendini geliştirmesi lazım wolsfburg/ hannover yazan yer üretim yerlerimi Ücretli bir çok bilgi. Tadımlık biraz bilgi veriyor site. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 kriko setine baktım da şeyi göremedim şu bitane çeki kancasını takmak için arabaya vidalanan demir varya Tam adı nedir onun . nerden satın alacaz? Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Ali Gök yazdı: yazılım gitmeyen arabaya yapılır yahu boşverin yazılımı ya daha çok giderse 100-200 şöyle 9sn falan olsa ❤️ 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 Erdem Dertsiz yazdı: ya daha çok giderse 100-200 şöyle 9sn falan olsa ❤️ 1.3 opelden inip buna binince şuan tuhaf geliyor zaten :d ağır bakım kış lastiği + pasta cila kuaför işlerini sıralama ile yapmaya karar kıldım ilk kk kuvvet Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Ali Gök yazdı: 1.3 opelden inip buna binince şuan tuhaf geliyor zaten :d ağır bakım kış lastiği + pasta cila kuaför işlerini sıralama ile yapmaya karar kıldım ilk kk kuvvet 1.3 gerçekten gitmiyor ama ekonomi için yapmışlar adamlar gerçi hafta sonu 1.7 yazılımlı corsa buldum duman hariç güzeldi Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 opel ciddi ekonomik vergi sigorta vs çok düşük ama yakıt konusunda ekonomisi beni düşündürüyor şuan. yol pc üzerindeki fark sadece 1 litre merakla 2 depo bitirip ölçümlemeyi bekliyorum. ben en az 4 litre farkımız olacak die bilenmiştim çünkü Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 opel ciddi ekonomik vergi sigorta vs çok düşük ama yakıt konusunda ekonomisi beni düşündürüyor şuan. yol pc üzerindeki fark sadece 1 litre merakla 2 depo bitirip ölçümlemeyi bekliyorum. ben en az 4 litre farkımız olacak die bilenmiştim çünküBi Mersin yap gel. Daha başka marka gözün görmez. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2020 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Bi Mersin yap gel. Daha başka marka gözün görmez. sırf meraktan hafta sonu izmire gidecem gelecem son 2 dir mersine gidiyoruz hanıma yüzüm tutmadı 1 daha hadi topla çantayı tarsusa gidecez demeye ? 25 Ağustos 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2020 Paylaş 25 Ağustos 2020 Lastik havasını depo kapağında yazandan 2 psi fazla bas [emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts