Ali Gök 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 aaa gerçekmi yahu. bende ne zaman sise girse allah ne verdiyse yakardım hatta bu araba sadece sis ve park yanan modda var kısa far kapalıyken. önceki arabalarımda yanlış hatırlamıyorsam kısa kapalıyken sisde açılmıodu o zaman bunda sis çoğalırsa onu denemem lazım. gerçi led sis farı siste yolu göstermez tahminimce önce o ampüllerde kurtulmalıyım kaliteli bir halojen sis ampülü aliyim yinede tecrübenizi sorim sisde led mi halojen mi ? Emin Önal yazdı: Doğru. vagcom dan açılıyor. Benimkinde de var. Görsellik diyelim. heh aynı valla 1-1 aynı çalışyor muhtemelen aynı yazılım açılmış bizim arabalarda Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Sisli ve xenonsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle? Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Mehmet Yeter yazdı: Sisli ve xenonsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle? Xenon yok xenon yok kullanmioz onu sokecez hemen halojen candir? 2 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: Xenon yok xenon yok kullanmioz onu sokecez hemen halojen candir? Bana yolla abi astranin sislere takayim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Emin Önal yazdı: Doğru. vagcom dan açılıyor. Benimkinde de var. Görsellik diyelim. Bol bol elektrik tüketimi Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ekim 2020 Yazar Paylaş 13 Ekim 2020 (düzenlendi) Zafer Bakar yazdı: Bana yolla abi astranin sislere takayim olmaaz led işi sakat kör ediyor yahu ben bi ara bakmıştımda bulamamıştım cosmo farı al zafer orjinal mercekli xenon 13 Ekim 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: aaa gerçekmi yahu. bende ne zaman sise girse allah ne verdiyse yakardım hatta bu araba sadece sis ve park yanan modda var kısa far kapalıyken. önceki arabalarımda yanlış hatırlamıyorsam kısa kapalıyken sisde açılmıodu o zaman bunda sis çoğalırsa onu denemem lazım. gerçi led sis farı siste yolu göstermez tahminimce önce o ampüllerde kurtulmalıyım kaliteli bir halojen sis ampülü aliyim yinede tecrübenizi sorim sisde led mi halojen mi ? heh aynı valla 1-1 aynı çalışyor muhtemelen aynı yazılım açılmış bizim arabalarda Sisli havada uzun kör eder. wag larda park+sis çalışır. Kaliteli Halojen en iyisi. Siste de kısada da uzunda da. Ali Darbaz yazdı: Bol bol elektrik tüketimi En son tasarruf yapacağım yer araçtaki elektrik tüketimim olur herhalde Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: olmaaz led işi sakat kör ediyor yahu ben bi ara bakmıştımda bulamamıştım cosmo farı al zafer orjinal mercekli xenon Arıyorum abi bütçe el verdikçe beyinsiz çiftine 1800 diyorlar çok yüksek düşerse alacağım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 bi led hazır mercek alınır yarı parasına nefi s de olur montaj ile 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Bir tavsiye, bir çok araçta sis farı universal. Clio4'lerin led sis farını alarak çalıştırabilirsiniz. https://www.akbayrenault.com/urun/renault-captur-clio-iv-sis-fari-ledli-261507170r Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 arabaya kış lastiği aldıydım 2. el vazgeçtim takmadım 2020 üretimi goeadyer ug8 aldım 11 kasım kampanyasından onları taktım. arabanın dünyası değişti petlasın kuru zeminde abs devreye soktuğu yerde bugün ıslak zeminde araba daha kolay durdu abs de devreye girmeden ilk işim şu petlaslarıda çöpe atmak olacak yazın almayın aldırmayın resmen. ug8 i sevdim. bir müsait anda rot balans ayarıda yaptırrım yenim lastik düzgün alışsın 4 tane 2020 üretimi goeadyer ug8 1660 TL ye alındı 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Bol bol elektrik tüketimi Oksijen tüketmeye devam etmek için bazen elektrik tüketmek lazım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Ali Gök yazdı: arabaya kış lastiği aldıydım 2. el vazgeçtim takmadım 2020 üretimi goeadyer ug8 aldım 11 kasım kampanyasından onları taktım. arabanın dünyası değişti petlasın kuru zeminde abs devreye soktuğu yerde bugün ıslak zeminde araba daha kolay durdu abs de devreye girmeden ilk işim şu petlaslarıda çöpe atmak olacak yazın almayın aldırmayın resmen. ug8 i sevdim. bir müsait anda rot balans ayarıda yaptırrım yenim lastik düzgün alışsın 4 tane 2020 üretimi goeadyer ug8 1660 TL ye alındı Fiyat çok iyi değil mi? Ölçü neydi? Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Fiyat çok iyi değil mi? Ölçü neydi? 205 55 16 aldim bence iyi fiyat Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Gri hayırlı uğurlu olsun Ali Bey, Allah kaza bela vermesin, lastikleri güle güle kullanın bi dönem Focus'ta vardı yumuşak güzel lastik ama Continental PremiumContact'lardan daha memnunuz tavsiye ederdim 205 55 16 bizim ölçüde aynı, balon yapıyor falan diyorlardı ama çok şükür baya çukurda görse şimdilik bişey olmadı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Seninde 215 55 16 idi demi. Ug8 var mı hala 2020 de ug9 çıkmıştı. Bende senin tarifi eski dediğin arkadaştan alma ug8 leri taktım. 2016 modelmis meğer lastik sana 13 mi dediydik ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Seninde 215 55 16 idi demi. Ug8 var mı hala 2020 de ug9 çıkmıştı. Bende senin tarifi eski dediğin arkadaştan alma ug8 leri taktım. 2016 modelmis meğer lastik sana 13 mi dediydik ? 215 di 205 aldim 2020 uretimi ug8 benm aldigim demek belli bir haftaya kadar cikti o lastigin yilini hatirlamiyorumda ug8 9 dan daha iyi dediydin aklimda yer etmis? Bahadır Taşpolat yazdı: Gri hayırlı uğurlu olsun Ali Bey, Allah kaza bela vermesin, lastikleri güle güle kullanın bi dönem Focus'ta vardı yumuşak güzel lastik ama Continental PremiumContact'lardan daha memnunuz tavsiye ederdim 205 55 16 bizim ölçüde aynı, balon yapıyor falan diyorlardı ama çok şükür baya çukurda görse şimdilik bişey olmadı Tesekkurler sagolun conti ler asiri pahaliydi fakir lastiklerinin icinden az isimlisini sectik biz? Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Kasım 2020 Yazar Paylaş 20 Kasım 2020 boschun şu en pahalı modeli neydi adınıda unuttum ondan silecek taktırdım. hakkaten iyiymiş ha daha silerken cam kuruyor resmen Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 İyi siliyor da ne kadar dayanacak o önemli. Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Kasım 2020 Yazar Paylaş 20 Kasım 2020 valla hiç fikrim yok kullanıp görecez eğer 2 sene dayanırsa paraya değdi derim 1 sene dayanırsa ucuzunu alırım pahalı derim ama silme kapasitesi ucuz sileceklerle alakası yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Kasım 2020 Paylaş 20 Kasım 2020 Ali Gök yazdı: valla hiç fikrim yok kullanıp görecez eğer 2 sene dayanırsa paraya değdi derim 1 sene dayanırsa ucuzunu alırım pahalı derim ama silme kapasitesi ucuz sileceklerle alakası yok ön camı kil ile temizle sileceklerin ömrü uzasın 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Kasım 2020 Yazar Paylaş 20 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: bir süre inatla bosch aeotwin silecek takıntım vardı ben dahil çevremde herkes 1 seneden falza gitmiyor dediğimizden beri inwells almaya başladık pejo içinde silbak aldım önler 40 tl şu an oldukça memnunum ölçüler 75 ve 65 cm oldukça büyükler valla bilmiyorum bakacaz işte ne gidecek. ama çok güzel siliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts