Tayfun Aydın 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Arkadaşlar merhabalar. Okuldan öğretmen bir arkadaşıma sıfır araç bakıyoruz. Özellikle Corolla bakıyoruz sıfır ancak Türkiye' de bulamıyoruz. İstanbul dan gidip alacağız sorun değil. Acaba çevrenizde satış temsilcisi tanıdığı, akrabası olan var mı? Bize bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Hyundai , Peugeot, Ford fark etmez. C segment arıyoruz... 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Tayfun Aydın yazdı: Arkadaşlar merhabalar. Okuldan öğretmen bir arkadaşıma sıfır araç bakıyoruz. Özellikle Corolla bakıyoruz sıfır ancak Türkiye' de bulamıyoruz. İstanbul dan gidip alacağız sorun değil. Acaba çevrenizde satış temsilcisi tanıdığı, akrabası olan var mı? Bize bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Hyundai , Peugeot, Ford fark etmez. C segment arıyoruz... Bilmediğimiz bişey söyle öğretmenim Bütün markalarda üst paket modeller hariç sıfır araba yok. Bende önce corolla almaya niyetlendim bayiler en erken şubat gibi teslim deyince vazgeçmiştim. Zaman varsa herhangi bir bayiden alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Soner Başöz 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Toyota almak isteyen bir arkadaşıma bayi şubat ayına kadar tedarik olmayacağını söylemiş sanırım chip tedarik sorunu nedeniyle araç bulunmuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Bir müşterim polo almış geçen ay.. Trafik sigortası bayiden alınacak zorunlu, Kasko bayiden alınacak zorunlu. En az 20,000 lira kredi kullanılacak zorunlu, cam filmi zorunlu, seramik kaplama yapılacak zorunlu. 6 6 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Soner Başöz yazdı: Toyota almak isteyen bir arkadaşıma bayi şubat ayına kadar tedarik olmayacağını söylemiş sanırım chip tedarik sorunu nedeniyle araç bulunmuyor. Corolla Türkiye’de hiçbir bayide yok. En son kalan araçlar Temmuz’da satın alındı. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir müşterim polo almış geçen ay.. Trafik sigortası bayiden alınacak zorunlu, Kasko bayiden alınacak zorunlu. En az 20,000 lira kredi kullanılacak zorunlu, cam filmi zorunlu, seramik kaplama yapılacak zorunlu. Çok büyük terbiyesizlik. Büyük konuşmayayım ama gider galeriye 10-20 lira fazla veririm daha iyi. 7 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir müşterim polo almış geçen ay.. Trafik sigortası bayiden alınacak zorunlu, Kasko bayiden alınacak zorunlu. En az 20,000 lira kredi kullanılacak zorunlu, cam filmi zorunlu, seramik kaplama yapılacak zorunlu. Abi bana da yaptılar aynısını işte. Kaskoyu senden yaptırıyim dedim 2 bin fazla söylediler. 3 bine yakın da kasko sigorta masrafı tutacak idi. 5 bin lira fazladan ödeyecek idim. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir müşterim polo almış geçen ay.. Trafik sigortası bayiden alınacak zorunlu, Kasko bayiden alınacak zorunlu. En az 20,000 lira kredi kullanılacak zorunlu, cam filmi zorunlu, seramik kaplama yapılacak zorunlu. Bunlarin hiç biri olmadan da 20 bin TL isteyebilirlerdi... Bunada şükür dicez artık... 3 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 (düzenlendi) Daha dün Ford'u aradım. Geçen sene sıfır aldığım bayide tanıdık vardı. Focus sordum tarih veremem en erken Aralık gibi dedi bir de kapora alır fiyatı sabitleyemem dedi. Ayrıca okuldan müdür yardımcımız Corolla bekliyor 2 aydır. 4. Kez ertelediler. Geçenlerde şehir dışına çıkarken denk geldi en az 15 tane tır hepsi beyaz Corolla yüklüydü 3 Kasım 2021 tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 yılsonunbekleyinkesindüşecek.... son 2 yılın piyasa repliği araç gelir bir şekilde öyle böyle gelir, ucuz pahalı gelir, elektriği bulma konusu açılmasın da, ona da şükür diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Erkut Uysal yazdı: Bunlarin hiç biri olmadan da 20 bin TL isteyebilirlerdi... Bunada şükür dicez artık... istemişler zaten. şöyle ki. Cam filmi ve seramik kaplama zorunlu. ücreti 10,000 lira. istemiyorum bunları diyince ise cevap. Siz bilirsin, sırada bekleyen bir çok müşteri var. 1 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: istemişler zaten. şöyle ki. Cam filmi ve seramik kaplama zorunlu. ücreti 10,000 lira. istemiyorum bunları diyince ise cevap. Siz bilirsin, sırada bekleyen bir çok müşteri var. Galeriye filo indirimli satarken de ekliyorsa eyvallah 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Kasım 2021 Yazar Paylaş 3 Kasım 2021 Bugün Tekirdağ Toyota ile konuştuk aralık sevkiyatında bir araç boşta ola bilir demiş ancak raporla alınacak araba ve raporun 3 haftası kaldı. Yani 25 Kasım son. Artık ne olsa razı pozisyonundalar.. İstanbul da dacia 1.0 motor var bir tane. Ciddi anlamda yok yok yok. Bayilerin depolarına devlet müfettiş gönderse neler olur merak ediyorum? Erdoğan Temur yazdı: Bilmediğimiz bişey söyle öğretmenim Bütün markalarda üst paket modeller hariç sıfır araba yok. Bende önce corolla almaya niyetlendim bayiler en erken şubat gibi teslim deyince vazgeçmiştim. Zaman varsa herhangi bir bayiden alabilirsiniz. Erdoğan hocam üst paket de yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Tayfun Aydın yazdı: Bayilerin depolarına devlet müfettiş gönderse neler olur merak ediyorum? yok olan stoğa kim ne diyecek? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 rapor ile sıfır araç olayı. Engelliye uygun da olması lazım. dacia dokker gibi şeyler yok mu Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Kasım 2021 Yazar Paylaş 3 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: yok olan stoğa kim ne diyecek? Hocam özellikle bazı markalar için pek öyle söylenmiyor. Dolar güncellenmesi daha anca yapılıyor hatta Ocak ayı için iyi şeyler söylenmiyor... Mehmet Göktürk yazdı: rapor ile sıfır araç olayı. Engelliye uygun da olması lazım. dacia dokker gibi şeyler yok mu Hocam Dacia duster 1.0 var ancak çok bir avantajı yok. O da satılmıştır belki 1 taneymiş. Motor 1.6 falan olursa baya avantajlı... Corolla için bir bayi 5 Kasım da yeni parti geliyor ve önceden kapora almıyoruz demiş. Sabah erken gelin olabilir demiş ama bakalım.. BİM kuyruğu bekliyorum şahsen Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 avantaj nedir? engelli binmeyecek mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Tayfun Aydın yazdı: özellikle bazı markalar için pek öyle söylenmiyor. hayatlarında tek araba faturası görmeden neler derler neler. Tayfun Aydın yazdı: hatta Ocak ayı için iyi şeyler söylenmiyor... ocaktakinde; otomotiv işi, okyanusta damla kadar önemsiz Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: istemişler zaten. şöyle ki. Cam filmi ve seramik kaplama zorunlu. ücreti 10,000 lira. istemiyorum bunları diyince ise cevap. Siz bilirsin, sırada bekleyen bir çok müşteri var. Yani demişler ki biz bu parayı sizden seve seve alırız... Sizden alamazsak bir sonrakinden daha çok severek alırız... Oda olmazsa, nasıl olsa yine zam gelicek, ondan sonrakinden daha şiddetli severek aliriz... İşin sonu "Sevemez kimse seniiiiii, benim sevdiğim kadar... " 5 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Vaktiniz yoksa galeriden alacaksınız. Vaktiniz varsa beklemeye ve gelecek zamlara razı olacaksınız. Paran ile rezil olmak böyle bişey heralde.. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir müşterim polo almış geçen ay.. Trafik sigortası bayiden alınacak zorunlu, Kasko bayiden alınacak zorunlu. En az 20,000 lira kredi kullanılacak zorunlu, cam filmi zorunlu, seramik kaplama yapılacak zorunlu. Geçen sene ofis arkadaşımın arkadaşına 30-35000 liralık donanım kilitlediler Toyotada. Dokunmatik ekran, çelik jant ile başlayan bir liste. İstersen al istersen alma. Sıra var nasıl olsa demişlerdi. Tayfun Aydın yazdı: Bugün Tekirdağ Toyota ile konuştuk aralık sevkiyatında bir araç boşta ola bilir demiş ancak raporla alınacak araba ve raporun 3 haftası kaldı. Yani 25 Kasım son. Artık ne olsa razı pozisyonundalar.. İstanbul da dacia 1.0 motor var bir tane. Ciddi anlamda yok yok yok. Bayilerin depolarına devlet müfettiş gönderse neler olur merak ediyorum? Erdoğan hocam üst paket de yok Peugeot bakılabilir. Ankaradan 208 buldular geçenlerde yanımda. Belki aradığınız segmentte bulunabilir. Citroen filan baktınız mı? Az satan markalara da bakılabilir. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Kasım 2021 Yazar Paylaş 3 Kasım 2021 Baha Kanberoğlu yazdı: Geçen sene ofis arkadaşımın arkadaşına 30-35000 liralık donanım kilitlediler Toyotada. Dokunmatik ekran, çelik jant ile başlayan bir liste. İstersen al istersen alma. Sıra var nasıl olsa demişlerdi. Peugeot bakılabilir. Ankaradan 208 buldular geçenlerde yanımda. Belki aradığınız segmentte bulunabilir. Citroen filan baktınız mı? Az satan markalara da bakılabilir. Baha hocam Suzuki'ye kadar sorduk ancak maalesef yok. Pek tabi yakın bayilere yöneldik İstanbul'a. Aydın, İzmir tarafına da baktık. Kayseri tarafını sorguladık ancak maalesef yok... Mehmet Göktürk yazdı: avantaj nedir? engelli binmeyecek mi? Hocam engelli binecek evet ancak motor küçüldükçe alınan araçtaki ÖTV olayı da küçülüyor ve fiyat avantajı durumu ortadan kalkıyor. Aracı 5 sene de satamayacağını düşünürsek istediği ve arzuladığı aracı istemesi de hakkı diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Tayfun Aydın yazdı: Baha hocam Suzuki'ye kadar sorduk ancak maalesef yok. Pek tabi yakın bayilere yöneldik İstanbul'a. Aydın, İzmir tarafına da baktık. Kayseri tarafını sorguladık ancak maalesef yok... Hocam engelli binecek evet ancak motor küçüldükçe alınan araçtaki ÖTV olayı da küçülüyor ve fiyat avantajı durumu ortadan kalkıyor. Aracı 5 sene de satamayacağını düşünürsek istediği ve arzuladığı aracı istemesi de hakkı diye düşünüyorum.. Aracı bulan arkadaşım “Ankaradan bulurum ben diye” aldı telefonu eline. Ankarada da buldu. Hatta 2 tane 208 arıyorlardı. 2 tane buldular. Ondan demiştim. Allah yardımcınız olsun. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 (düzenlendi) Toplumda birlik olacak, akıllı olacak toplum, bu muameleye verilecek cevap bellidir. almıyoruz NOKTA tanımıyoruz, yallah. bak nasıl çözülüyor, ama nerde öyle toplum.... 4 Kasım 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Halen devam ediyormu bilmiyorum, Egea Cross üretiminde maksimum seviyede . Birmot bayisine gidip fabrikadan şase numarası alrak araba satıyorlardı. Belki devam ediyor ise 2 hafta sonra arabanıza kavuşuyorsunuz . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts