Metin Akbal 2 Haziran 2025 Paylaş 2 Haziran 2025 Değerli forumdaşlar YEDAM dan destek alabilirsiniz. Numarası 115 idi ilk degerlendirme telefon üzerinden yapılıp sonra sizi en yakın YEDAM a yönlendiriyor. Herhangi bir kayıt vs yok. E nabizda herhangi birşey görünmüyor. Gizlilik esaslı çalışılıyor. Daha önce birakabildiyseniz tekrar bırakabilirsiniz. Bu güç sizde var. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 13:11 Paylaş Cuma 13:11 Lokanta ve kafelerin açık alanlarında da sigara içilmeyecekmiş. 1.1.2040’da komple sigara satışı yasaklanacakmış 2 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 13:18 Paylaş Cuma 13:18 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lokanta ve kafelerin açık alanlarında da sigara içilmeyecekmiş. 1.1.2040’da komple sigara satışı yasaklanacakmış Zeki murende bizi görecek mi? 2040. Cuma 13:21 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 13:50 Paylaş Cuma 13:50 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lokanta ve kafelerin açık alanlarında da sigara içilmeyecekmiş. 1.1.2040’da komple sigara satışı yasaklanacakmış Ben yeni başlayacaktım yaw 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 14:23 Paylaş Cuma 14:23 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lokanta ve kafelerin açık alanlarında da sigara içilmeyecekmiş. 1.1.2040’da komple sigara satışı yasaklanacakmış geçiş garantili yollar 2063 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 14:32 Paylaş Cuma 14:32 Çağlar Bayur yazdı: geçiş garantili yollar 2063 İyi az kalmış, 77 yaşından sonra beleş olacak 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 14:40 Paylaş Cuma 14:40 Emre Şimşek yazdı: İyi az kalmış, 77 yaşından sonra beleş olacak 2062 de de bakım hakkı satılır, halledrissss 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 14:43 Paylaş Cuma 14:43 Evet çok rahatsız ediciydi iyi olmuş. 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Cuma 14:59 Yazar Paylaş Cuma 14:59 Zaman ne çabuk geçmiş neredeyse 4 yıl olmuş sigarayı bırakalı 4 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 16:44 Paylaş Cuma 16:44 Benim bile 32 sene olmuş bırakalı. Vay be 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Geçen sene Nisanda bırakmıştım, bu ay yine başladım genelde önceki bıraktıklarımda en az 2 yıl içmezdim. bu seferki kısa sürdü. bir sebep değil ancak ben sigarasız yapamıyorum. Sigaradan nefret ediyorum ama sigara içmezsem bir şeyler yiyorum. Her seferinde kilo ve bağlı sağlık sorunları sebebiyle geri başlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Onur Demir yazdı: Geçen sene Nisanda bırakmıştım, bu ay yine başladım genelde önceki bıraktıklarımda en az 2 yıl içmezdim. bu seferki kısa sürdü. bir sebep değil ancak ben sigarasız yapamıyorum. Sigaradan nefret ediyorum ama sigara içmezsem bir şeyler yiyorum. Her seferinde kilo ve bağlı sağlık sorunları sebebiyle geri başlıyorum. Bir şeyler yemeyi spor yaparak zararsız hale getirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts