İçeriğe Yönlendir

Çamaşırı Delen Çamaşır Makinesi - Olmaz Olsun. Ne Yapmalı?

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Ersen Tapan
Ersen Tapan yazdı:

Bugün yarından ucuz demiş tibetli.

Doğan Arşiray yazdı:

19600 TL oldu?!

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Doğan Arşiray

altus 10 kg ile sorunu çözdüm. 6 taksit. görünüş biraz fazla beyaz ama fonksiyonlar gayet yeterli. buharlı yıkama da var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Doğan Arşiray

4 sene sonunda yetkili servise tambur ve lastiği değiştirttik mecburen. 22 bin tl ödedim... koreden getirdiler paraçaları.  kaçış yoktu yani. bünye bunu tadacaktı eninde sonunda.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bir sürü ikinci el beyaz eşyam koltuklarım filan oldu. şimdi bir ev alıp içine bunları koymak lazım.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Doğan Arşiray yazdı:

bir sürü ikinci el beyaz eşyam koltuklarım filan oldu. şimdi bir ev alıp içine bunları koymak lazım.

Ben geçenlerde 13-14 yıllık çamaşır makinesinin rulmanını değiştim, sonra başka biyeri bozuldu, yenisini aldım, gelen servise alın götürün para istemem dedim, kurtuldum, tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Doğan Arşiray yazdı:

4 sene sonunda yetkili servise tambur ve lastiği değiştirttik mecburen. 22 bin tl ödedim... koreden getirdiler paraçaları.  kaçış yoktu yani. bünye bunu tadacaktı eninde sonunda.

Altus'un parçaları Kore'den geldi?

Doğan Arşiray yazdı:

Fırsattan istifade ikinciye evlenebilirsin. Hani eşyalar ziyan olmasın o açıdan. Hazır o kadar eşya varken. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

LG nin parçaları geldi.  "Fırsattan istifade ikinciye evlenebilirsin."  harika bir fikir.

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Doğan Arşiray yazdı:

LG nin parçaları geldi.  "Fırsattan istifade ikinciye evlenebilirsin."  harika bir fikir.

Abi ben köye ev yaptırıyordum. Kullanılmayan depoda bekleyen eşyaları oraya götürürüm diyordum. Bu seçenek niye benim aklıma gelmedi😊😊

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Hüseyin Sönmez yazdı:

Altus'un parçaları Kore'den geldi?

Kore halk pazarı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...