Mahmut Akbulut 12 Ağustos 2012 Paylaş 12 Ağustos 2012 Aydınlatması oldukça iyi,eline sağlık Onur iyi günlerde kullan kardeşim Yorum bağlantısı
Onur Koç 12 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2012 Teşekkür ederim abi dediğin gibi 3w lık mükemmel aydınlatma sağladı.Tekrardan k.bakmayın.Biraz geç oldu.İyi forumlar dilerim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Güzel olmuş. Emeklere sağlık. Elektriği nereden aldınız? Yorum bağlantısı
Onur Koç 14 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2012 Güzel olmuş. Emeklere sağlık. Elektriği nereden aldınız?K.bakmayın geç cevap veriyorum.Hemen cevap vereyim.Ledin - ucunu kapı swichine bağladım.Ledin + ucunu ise alarma sabit +12v veren roleden gelen kabloya bağladım. Yorum bağlantısı
Onur Koç 27 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2012 İyi günler.Merak ettiğim ve aklıma takılan bir soru oldu.Hemen sormak istiyorum lafı uzatmadan tek bir kablomuz var.Örn sabit + 12v bunu bir soket gibi birşeye girip 3 çıkış veya 4 çıkış vb çıkışlar elde edebilir miyiz? Çıkışlarada yeterli fuse yani direncleri koyarsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Yani ustalar kesip biçiyor aracın kablolarını bare aküden tek kablo çekip ondan alsak nasıl olur? Kontaktan almamız gerekenlerede öyle yapsak diye düşündüm.Yardım edebilecek böyle bir aparat bilen var mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Her ne kadar bana gereksiz bir özellik gibi gelse de Güzel bir çalışma. Sanki 3W biraz fazla gelmiş gibi, 1W daha iyi olabilir miydi ? Yorum bağlantısı
Onur Koç 28 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2012 Her ne kadar bana gereksiz bir özellik gibi gelse de Güzel bir çalışma. Sanki 3W biraz fazla gelmiş gibi, 1W daha iyi olabilir miydi ?Evet 3 w biraz fazla gibi ama 1 w ta az gelebilir.Fazla olsun az olmasın birde sorduğum soru hakkında bilginiz var mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 İyi günler.Merak ettiğim ve aklıma takılan bir soru oldu.Hemen sormak istiyorum lafı uzatmadan tek bir kablomuz var.Örn sabit + 12v bunu bir soket gibi birşeye girip 3 çıkış veya 4 çıkış vb çıkışlar elde edebilir miyiz? Çıkışlarada yeterli fuse yani direncleri koyarsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Yani ustalar kesip biçiyor aracın kablolarını bare aküden tek kablo çekip ondan alsak nasıl olur? Kontaktan almamız gerekenlerede öyle yapsak diye düşündüm.Yardım edebilecek böyle bir aparat bilen var mi?Bu tip klemenslerden kullanabilirsin,bir kutu içinde muhafaza edersen şase yapmasınıda engellemiş olursun... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Bunan en basitini ama en işlevselini biz yapacağız, Servet ile sohbet sırasında aniden doğan bir proje.. Bizi izlemeye devam edin Yorum bağlantısı
Onur Koç 29 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2012 Bi-holejen nasıldır hella H7 merceklerin kesilme çizgisi nasıldır?Bi-xenonla kıyaslama yaparsak nasıl olur? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Bi-holejen nasıldır hella H7 merceklerin kesilme çizgisi nasıldır?Bi-xenonla kıyaslama yaparsak nasıl olur?Hella H7 merceğin hella bi-xenon dan tek farkı reflektör parlaklığı,onun dışında herşeyleri aynı.Halojenle xenonu kıyaslamak çok mantıklı olmaz ikisininde hem tasarımı hemde çalışma prensipleri farklı Yorum bağlantısı
Onur Koç 30 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2012 Hella H7 merceğin hella bi-xenon dan tek farkı reflektör parlaklığı,onun dışında herşeyleri aynı.Halojenle xenonu kıyaslamak çok mantıklı olmaz ikisininde hem tasarımı hemde çalışma prensipleri farklıPeki forumda uygulayan memnun kalan var mi? Mercek ebatları nedir? Yol görüntüsü ve duvar görüntüsünü bulabilir miyiz?(Biraz araştırdım bulamadımda ben) Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 Peki forumda uygulayan memnun kalan var mi? Mercek ebatları nedir? Yol görüntüsü ve duvar görüntüsünü bulabilir miyiz?(Biraz araştırdım bulamadımda ben)Benim ilk mercek uygulamam hella h7 idi ve çok memnundum uzun sürede sorunsuz kullandım,Servet abi de motorsiklete uygulama yaptı linki burada http://www.geceucusu.com/topic/4933-honda-cbf-150-bi-halojen/ Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 passat b5-5.5 hella h7 mercek kullanıyor. Performansı aynı Yorum bağlantısı
Onur Koç 30 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2012 Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat bu merceklerin ebatı nedir?Acaba bizim fara uyar mi?Hangi mercek çercevesi olur?Birde ben aldığım merceğin balastını yaktım veya ampulünü emin değilim.Bu yüzden halojen ampul tercih etmek istiyorum.Bu mercek işimi görür cinsten fakat valeo h7ler galiba bi-halojen değil.Hangisi daha iyidir? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat bu merceklerin ebatı nedir?Acaba bizim fara uyar mi?Hangi mercek çercevesi olur?Birde ben aldığım merceğin balastını yaktım veya ampulünü emin değilim.Bu yüzden halojen ampul tercih etmek istiyorum.Bu mercek işimi görür cinsten fakat valeo h7ler galiba bi-halojen değil.Hangisi daha iyidir?Hella H7 mercek reflektör parlaklığı hariç bi-xenon mercekle tamamen aynıdır.Valeo H7 mercekler bi-halojen değildir.Hella yı şiddetle tavsiye ederim...Hella H7 bi-halojen ve Valeo H7 merceğin boyutları hemen hemen aynıdır.Farın içini görmeden olur veya olmaz diyemeyiz ama senin farın yapısı biraz küçük olduğu için zorlanabilirsin Yorum bağlantısı
Onur Koç 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 Önceki aldığım bi-xenon mercek 11 cmmış.Sorunsuz sığmıştı.Bosch h1 mercek denemiştim.İlk denememdi.Farı biçtim resmen o 15cm mış sorun olmuştu.Ampul yuvası dışarı taşıyordu.11 cm ile 13 cm arası olursa galiba sıkıntısız kullanabilirim.Hangi mercekler mevcut bu aralıklarda birde mercek cercevesi satılmıyor mu?Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Onur Koç 1 Eylül 2012 Yazar Paylaş 1 Eylül 2012 Kimse bilmiyor mu 11 cm 13 cm arasında bulunan Bi-halojen mercek markası? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 1 Eylül 2012 Paylaş 1 Eylül 2012 Kimse bilmiyor mu 11 cm 13 cm arasında bulunan Bi-halojen mercek markası?Senin aradığın ölçülerde bi-halojen mercek malesef yok,10-11cm boyutunda sadece H3 mercek var oda senin işine yaramaz Yorum bağlantısı
Onur Koç 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Bu mercek nasıl? http://www.aliexpress.com/item/morimoto-mini-h1-projector-lens-small-volume-easy-install/545912631.html12,2 cmmış.İstenirse normal ampul istenirse xenon takılabiliniyormuş.Bu mercek hakkında bilgiler sınırlı olduğu için yardım bekliyorum.İyi forumlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Bu mercek nasıl? http://www.aliexpres.../545912631.html12,2 cmmış.İstenirse normal ampul istenirse xenon takılabiliniyormuş.Bu mercek hakkında bilgiler sınırlı olduğu için yardım bekliyorum.İyi forumlar.İlk aldığın mercekten daha kaliteli en azından ben al derim,merceklere kapak almayı unutma,bazen takım yerine adet fiyatı yazabiliyorlar bunada dikkat et ... Yorum bağlantısı
Onur Koç 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Fotolarda mercek çok geniş açılı gibi durmuş.Kesilme çizgisi fln mükemmel gözüküyor.Normal ampul takılı değil galiba h1 xenon kit ile foto çekilmiş.DS2 ydı yanılmıyorsam ona yakın bir aydınlatma olur mu?Morimoto çabuk kararır mi?Kaç metre aydınlık sağlar?Kesilme çizgisi resimde görüldüğü kadar sert midir?Çünkü diğer aracların üzerinde kesilme çizgisini görmek çok hoşuma gidiyor Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Fotolarda mercek çok geniş açılı gibi durmuş.Kesilme çizgisi fln mükemmel gözüküyor.Normal ampul takılı değil galiba h1 xenon kit ile foto çekilmiş.DS2 ydı yanılmıyorsam ona yakın bir aydınlatma olur mu?Morimoto çabuk kararır mi?Kaç metre aydınlık sağlar?Kesilme çizgisi resimde görüldüğü kadar sert midir?Çünkü diğer aracların üzerinde kesilme çizgisini görmek çok hoşuma gidiyor Onur kardeşim çok fazla yorum yapmadan şunu söylemek isterim mevcut farlarından daha iyi bir aydınlatmaya sahip olacaksın.Gündüzleri farlarını açmazsan kararma süresini uzatmış olursun... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Servet abi ile bizim vega'nın farlara yeni nesil hella taktık. Tam oturmuştu. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Servet abi ile bizim vega'nın farlara yeni nesil hella taktık. Tam oturmuştu.+1Sıfır tadilat ile Yorum bağlantısı
Recommended Posts