Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Bu gün @İlkay Başaran okuduğum mesajına istinaden oturup matematik yaptım. Arabanın Motor gücü haritası , Darbaz ailesinin sıradan bir tatil yolculuğu yük durumuna istinaden 6 nci vitesde ihtiyac duyduğu düz yol sürat ihtiyaç eğrisi Bu hızı tutabileceği maksimum eğim ( kafa rüzgarı yok ve yol otoban ) Son olartak 4 ve 5 arasındaki maksimum tırmanma eğrisi 22 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Bu Cunda tatil yoluna c3 ile gidersem , Teslanın batarya göstergesinde Road Trip Planer gibi yap dedim. Bana bu grafiği çıkarttı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Yıllık Yapay zeka maliyetin ne kadar Ali. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yıllık Yapay zeka maliyetin ne kadar Ali. 9000 tl Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Bolu dağı tünel rampasını 130 km hızla çıkmak için kaç beygir lazım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yıllık Yapay zeka maliyetin ne kadar Ali. Ne kadar karbon saldırtıyor bende onu merak ediyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ne zaman bu konuya girsem ruhum daralıyo 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Coşku Mert yazdı: ne zaman bu konuya girsem ruhum daralıyo Niyekine Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: Niyekine şirket toplantisi gibi. tablolar, veriler, grafikler Yorum bağlantısı
Recommended Posts