Alptuğ Özcan Pazar 08:25 Paylaş Pazar 08:25 Ali Darbaz yazdı: Aynı promtu Chat Gpt yazdım çıkan resim bu Adamı traktöre ters oturtmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:53 Paylaş Pazar 11:53 bu kopya zekalar ehliyet sınavına girse kalır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 18:10 Yazar Paylaş Çarşamba 18:10 Merhaba , Şu arabaya takas teklif ettim, Kabul etmedi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-paladyum-2011-renault-megane-1.4-turbo-impressor_ilk-sahibinden-1298734153/detay/ Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 18:26 Paylaş Çarşamba 18:26 Ali Darbaz yazdı: Merhaba , Şu arabaya takas teklif ettim, Kabul etmedi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-paladyum-2011-renault-megane-1.4-turbo-impressor_ilk-sahibinden-1298734153/detay/ Konsinye araba olduğu için kabul etmemistir. Galericinin olsaydi değerlendirirdi senin arabayı öldürüp. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 18:30 Yazar Paylaş Çarşamba 18:30 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Konsinye araba olduğu için kabul etmemistir. Galericinin olsaydi değerlendirirdi senin arabayı öldürüp. Çok spesifik bir model olduğu için dikkatimi çekmişti. Mehmet emmi kasko yapamazsın dedi. Öyle deyince zaten gönlüm %50 kaymıştı. Çarşamba 18:30 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 18:38 Paylaş Çarşamba 18:38 Golf 1.4tsi kovala sen seversin tsi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 18:41 Yazar Paylaş Çarşamba 18:41 Sinan Akgöl yazdı: Golf 1.4tsi kovala sen seversin tsi. Ben turbosuz 508 bakıyorum aslında. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 19:20 Paylaş Çarşamba 19:20 Ali Darbaz yazdı: Ben turbosuz 508 bakıyorum aslında. Bu motoru 30kda alip 60binde sattık. Aman işsiz başina iş alma. En önemli noktalarindan biri aküvoltaj değerleri en ufak oynamada sabah soğuk marşta teklemeler stop etmeler vs. Artık turboya geçiş vakti geldi 122lik en sevdiğin senin. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 20:11 Paylaş Çarşamba 20:11 Sinan Akgöl yazdı: Aman işsiz başina iş alma. Maceracı darbaz Ali derler ona. Sever böyle şeyleri. İlla o arabayı mıncıklayacak kusursuz araba sevmiii Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 20:35 Yazar Paylaş Çarşamba 20:35 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Bu motoru 30kda alip 60binde sattık. Aman işsiz başina iş alma. En önemli noktalarindan biri aküvoltaj değerleri en ufak oynamada sabah soğuk marşta teklemeler stop etmeler vs. Artık turboya geçiş vakti geldi 122lik en sevdiğin senin. Tam benlikmiş işte 20000 log alıp inceler derdi neymiş çözerdik. Çarşamba 20:38 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Yarın sabah Kefkene kadar sürcem bana eşlik eden olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yarınki plan iptal... Mehmet Göktürk yazdı: Harita ters Bir sonraki hafta artık 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce tek kanal 32 ram i kim koydu listeye Yorum bağlantısı
Recommended Posts