Alptuğ Özcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Ali Darbaz yazdı: Aynı promtu Chat Gpt yazdım çıkan resim bu Adamı traktöre ters oturtmuş Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Merhaba , Şu arabaya takas teklif ettim, Kabul etmedi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-paladyum-2011-renault-megane-1.4-turbo-impressor_ilk-sahibinden-1298734153/detay/ Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Ali Darbaz yazdı: Merhaba , Şu arabaya takas teklif ettim, Kabul etmedi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-paladyum-2011-renault-megane-1.4-turbo-impressor_ilk-sahibinden-1298734153/detay/ Konsinye araba olduğu için kabul etmemistir. Galericinin olsaydi değerlendirirdi senin arabayı öldürüp. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Konsinye araba olduğu için kabul etmemistir. Galericinin olsaydi değerlendirirdi senin arabayı öldürüp. Çok spesifik bir model olduğu için dikkatimi çekmişti. Mehmet emmi kasko yapamazsın dedi. Öyle deyince zaten gönlüm %50 kaymıştı. 18 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Sinan Akgöl yazdı: Golf 1.4tsi kovala sen seversin tsi. Ben turbosuz 508 bakıyorum aslında. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Ali Darbaz yazdı: Ben turbosuz 508 bakıyorum aslında. Bu motoru 30kda alip 60binde sattık. Aman işsiz başina iş alma. En önemli noktalarindan biri aküvoltaj değerleri en ufak oynamada sabah soğuk marşta teklemeler stop etmeler vs. Artık turboya geçiş vakti geldi 122lik en sevdiğin senin. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Sinan Akgöl yazdı: Aman işsiz başina iş alma. Maceracı darbaz Ali derler ona. Sever böyle şeyleri. İlla o arabayı mıncıklayacak kusursuz araba sevmiii Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Bu motoru 30kda alip 60binde sattık. Aman işsiz başina iş alma. En önemli noktalarindan biri aküvoltaj değerleri en ufak oynamada sabah soğuk marşta teklemeler stop etmeler vs. Artık turboya geçiş vakti geldi 122lik en sevdiğin senin. Tam benlikmiş işte 20000 log alıp inceler derdi neymiş çözerdik. 18 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Yarın sabah Kefkene kadar sürcem bana eşlik eden olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Yarınki plan iptal... Mehmet Göktürk yazdı: Harita ters Bir sonraki hafta artık 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Ali Darbaz yazdı: Yapay zeka kafamdakinin aynısını hatırladığım gibi yaptı Bunu kaç satır yazı ile tarif ettin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu kaç satır yazı ile tarif ettin. Tüm detayları yazdım. ""A realistic 1990s style photo of a white Skoda Forman station wagon driving on a sunny highway in Central Anatolia (Yozgat, Turkey). The car is heavily overloaded with 4 passengers and luggage, causing the rear suspension to squat very low and the front to lift slightly. It is overtaking a red tractor driving on the right shoulder. The tractor is pulling three trailers linked together, all overflowing with harvested yellow wheat. Background features vast dry yellow rolling hills and a hot asphalt road. Cinematic, nostalgic summer road trip atmosphere." 21 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bu ingilizce sana ait olamaz Googleye çevirtmiştir. Beyni beyin düşünce merkezindeki elektrik sinyallerini türkçeye çevirip google çeviriye yazdırmış çeviri ingilizceye çevirmiş ali de kopyalayıp ai ye yapıştırmıştır. Çıkan görseli de buraya eklemiş. Hoca beni banlayacak şimdi. Fotoda skoda ile traktör kafa kafaya girecekler. Asıl film kısmı o. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat İlkay Başaran yazdı: Googleye çevirtmiştir. Beyni beyin düşünce merkezindeki elektrik sinyallerini türkçeye çevirip google çeviriye yazdırmış çeviri ingilizceye çevirmiş ali de kopyalayıp ai ye yapıştırmıştır. Çıkan görseli de buraya eklemiş. Hoca beni banlayacak şimdi. Fotoda skoda ile traktör kafa kafaya girecekler. Asıl film kısmı o. Yok ben hepsini yapay zekya çevirtim. İstediklerimi anlattım oda bana bir text oluşturdu. O texti Banan Pro ya attım. Sonuç resim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Ali Darbaz yazdı: Yok ben hepsini yapay zekya çevirtim. İstediklerimi anlattım oda bana bir text oluşturdu. O texti Banan Pro ya attım. Sonuç resim. 100 kelimelik kopya zeka kullanımı çocuğunun ilerideki 500ml lik su karşılığı enerji ihtiyacını harcamakta 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Arabama hep 650 600 bin fiyatla geliyorlardı bende fiyatı 700 binden 715 bine çektim. Diğer ilanlara baktım samimiyet ve güven duygusu eksik. Araç açıklamasını daha zengin ve altyapısı daha sağlam olarak boş zamanda tekrar yazacağım. Araç satılmasından çok açıklamalara istinaden piyasanın tavrının ne olduğunu merak ettim. İlanı sosyal deney gibi gördüğümden daha fazla veri elde etmek için ilan süresi dolunca vitrinli dopinlerden uygulayacağım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 Mart Paylaş 1 Mart Şahsi fikrim senin ilanda şanzimanla ilgili kisim bilgisi olmayan aliciyi uzaklaştirir. Parça en az 40k vardir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Sinan Akgöl yazdı: Şahsi fikrim senin ilanda şanzimanla ilgili kisim bilgisi olmayan aliciyi uzaklaştirir. Parça en az 40k vardir. 15000 tl, montajı ile en çok 25000 tl. Ben kendim yaptırırsam ilanı 735000 tl çıkarırım. Ayrıca kendince yeni masraflar buldum. Geri geri giderken direksiyon çıyklıyor, yolcu tarafı salıncağıda kütlüyor, jantları halen boyatamadım ve motoru aracın altını yıkatmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts