Mustafa Arıkan Çarşamba 00:05 Paylaş Çarşamba 00:05 Metin Akbal yazdı: O zaman Panda Renault 5 Megane. Yoksa E-tron mu gelecek Bugün R5’e baktım evet ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 08:44 Paylaş Çarşamba 08:44 Mustafa Arıkan yazdı: Bugün R5’e baktım evet ☺️ Bugün ilk defa canlı olarak yakından gördüm. Tasarımı gerçekten çok hoş. İçini, sürüşünü bilemem. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 08:52 Paylaş Çarşamba 08:52 Mehmet Göktürk yazdı: Önce prizi yaptır şarjı ayarla sonra şak siparişi geç. Bütçe varsa tesla. Yoksa hyundai inster yahut evet opel corsa. inster deme kızıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 08:59 Paylaş Çarşamba 08:59 Sani Gerşon yazdı: Bugün ilk defa canlı olarak yakından gördüm. Tasarımı gerçekten çok hoş. İçini, sürüşünü bilemem. tasarım güzel, donanım güzel, sürüş güzel, araba 2 kişilik aslında, arka bayıyor hatta kötü, yol tutuşu güzel, malzeme kalitesi fena değil, genel olarak güzel, R4 ü getirsinler esas... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 09:02 Paylaş Çarşamba 09:02 Sani Gerşon yazdı: Bugün ilk defa canlı olarak yakından gördüm. Tasarımı gerçekten çok hoş. İçini, sürüşünü bilemem. Bende çok beğendim valla 2 çocuk olmasa alırdım sanırım borçlanıp. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 09:07 Paylaş Çarşamba 09:07 Ali Cihangiroğlu yazdı: tasarım güzel, donanım güzel, sürüş güzel, araba 2 kişilik aslında, arka bayıyor hatta kötü, yol tutuşu güzel, malzeme kalitesi fena değil, genel olarak güzel, R4 ü getirsinler esas... Araba kalsın mahalleyi isterim 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 09:11 Paylaş Çarşamba 09:11 Mehmet Göktürk yazdı: Araba kalsın mahalleyi isterim Al bendende o kadar, bizim burlara hard formatta yetmez, full arınma sonrası altyapıdan itibaren yeniden yapılanma lazım..... Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 09:54 Paylaş Çarşamba 09:54 Mustafa Arıkan yazdı: Bugün R5’e baktım evet ☺️ Batarya seviyesi kaputta görünüyor enteresan geldi hoş bir detay. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Çarşamba 11:43 Paylaş Çarşamba 11:43 Sani Gerşon yazdı: Bugün ilk defa canlı olarak yakından gördüm. Tasarımı gerçekten çok hoş. İçini, sürüşünü bilemem. Sarı rengi harika. Ben çok beğendim. Bayinin ilgisizliği nedeniyle kullanamadım. Başka bayide deneyeceğim. Metin Akbal yazdı: Batarya seviyesi kaputta görünüyor enteresan geldi hoş bir detay. Tarzı çok hoş. Sıradışı veya ikonik tasarımları seviyorum. Fiat 500E de bakacağım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 17:54 Paylaş Çarşamba 17:54 (düzenlendi) araba eskidi daha yenimi görüyorsunuz yahu Çarşamba 17:54 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:11 Paylaş Çarşamba 18:11 yeni torpidolara hastayım, merso s mi reno 5 mi , evdeki playstation muı belli değil tasarım mantığı açısından Ali Cihangiroğlu yazdı: araba eskidi daha yenimi görüyorsunuz yahu artık böyle dünyaya bakış açımız , Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 19:04 Paylaş Çarşamba 19:04 Ali Cihangiroğlu yazdı: Al bendende o kadar, bizim burlara hard formatta yetmez, full arınma sonrası altyapıdan itibaren yeniden yapılanma lazım..... hataydaki yer fotolanmış olmadı bik bük diye . Yolun darlığını gördüm kahroldum. Nasıl bir geri zekalılıktır. Polis artık mesai yapsın “ bekleme yapma aıııııııaaaa” 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 19:12 Paylaş Çarşamba 19:12 İnsanları 789 bin km2 ülkede bi motor koyacak yeri olmayan evlere hapsediyorlar. Bunu bu şekilde yapana hakkımı helal etmiyorum. 10 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 19:58 Paylaş Çarşamba 19:58 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: hataydaki yer fotolanmış olmadı bik bük diye . Yolun darlığını gördüm kahroldum. Nasıl bir geri zekalılıktır. Polis artık mesai yapsın “ bekleme yapma aıııııııaaaa” yok ya, olmayınca olmuyor, ne fırsat vardı önümüzde, hatta böyle bir şans başka Ulusa denk gelse adamlar uzayda gezerdi şimdi, uzay derken abd falan değil onlarıda geç, gerçekten yazık be, azıcık düşünme bile yok, hep diyorumya, vallahide haklıyım, yazık bu Vatana be! Çarşamba 20:44 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 20:07 Paylaş Çarşamba 20:07 Yapsatçılık oldukça rant oldukça parselleme böylle yapıldıkça bu işin çözümü olmaz. park edecek yer bulamayız hataya gidince. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 14:15 Paylaş Perşembe 14:15 Ali Cihangiroğlu yazdı: tasarım güzel, donanım güzel, sürüş güzel, araba 2 kişilik aslında, arka bayıyor hatta kötü, yol tutuşu güzel, malzeme kalitesi fena değil, genel olarak güzel, R4 ü getirsinler esas... Reno 5’ten başlar sanıyordum. Yani 4’ten haberim yoktu gerçekten. Valla.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Reno 5’ten başlar sanıyordum. Yani 4’ten haberim yoktu gerçekten. Valla.. 5 ten başlıyor 4 hazırlık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts