Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlısı olsun diyelim. Yerine ne geliyor acaba Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Büyüteceğiz -ğiz derken, beraber f150 falan mı alacaksınız yani Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: King satıyor, Emmi satıyor, neler oluyor? @Ali Cihangiroğlu gelir ben size demedimmi elektrikli alınmaz diye, aklın yolu bir benim dediğimi yeni yeni anladılar der. Şaka bir tarafa hayırlı olsun Aliler olmsa forumun tadı eksik olurdu. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Mahmut Yıldız yazdı: -ğiz derken, beraber f150 falan mı alacaksınız yani Haha.. yok ya, ayrı ayrı büyüteceğiz. Servet çok büyütecek, ben az büyüteceğim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Neyi büyütüyoruz Sana ne lazım? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haha.. yok ya, ayrı ayrı büyüteceğiz. Servet çok büyütecek, ben az büyüteceğim. sen servet abininkini aldın mı denklem tamamlanıyor mehmet abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts