İçeriğe Yönlendir

2024 Opel Corsa-e

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mustafa Arıkan
Metin Akbal yazdı:

O zaman Panda Renault 5 Megane.

Yoksa E-tron mu gelecek :D

Bugün R5’e baktım evet ☺️

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mustafa Arıkan yazdı:

Bugün ilk defa canlı olarak yakından gördüm. Tasarımı gerçekten çok hoş. İçini, sürüşünü bilemem.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Önce prizi yaptır şarjı ayarla sonra şak siparişi geç. Bütçe varsa tesla. Yoksa hyundai inster yahut evet opel corsa.

inster deme kızıyorlar :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Sani Gerşon yazdı:

Bugün ilk defa canlı olarak yakından gördüm. Tasarımı gerçekten çok hoş. İçini, sürüşünü bilemem.

tasarım güzel, donanım güzel, sürüş güzel, araba 2 kişilik aslında, arka bayıyor hatta kötü, yol tutuşu güzel, malzeme kalitesi fena değil, genel olarak güzel, R4 ü getirsinler esas...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Sani Gerşon yazdı:

Bende çok beğendim valla 2 çocuk olmasa alırdım sanırım borçlanıp.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

tasarım güzel, donanım güzel, sürüş güzel, araba 2 kişilik aslında, arka bayıyor hatta kötü, yol tutuşu güzel, malzeme kalitesi fena değil, genel olarak güzel, R4 ü getirsinler esas...

Araba kalsın mahalleyi isterim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Araba kalsın mahalleyi isterim

Al bendende o kadar, bizim burlara hard formatta yetmez, full arınma sonrası altyapıdan itibaren yeniden yapılanma lazım..... 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mustafa Arıkan yazdı:

Batarya seviyesi kaputta görünüyor enteresan geldi hoş bir detay.

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Sani Gerşon yazdı:

Sarı rengi harika. Ben çok beğendim. Bayinin ilgisizliği nedeniyle kullanamadım. Başka bayide deneyeceğim. 

Metin Akbal yazdı:

Batarya seviyesi kaputta görünüyor enteresan geldi hoş bir detay.

Tarzı çok hoş. Sıradışı veya ikonik tasarımları seviyorum. Fiat 500E de bakacağım. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

araba eskidi daha yenimi görüyorsunuz yahu :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yeni torpidolara hastayım, merso s mi reno 5 mi , evdeki playstation muı  belli değil tasarım mantığı açısından 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

araba eskidi daha yenimi görüyorsunuz yahu :tongue:

artık böyle dünyaya bakış açımız ,

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Al bendende o kadar, bizim burlara hard formatta yetmez, full arınma sonrası altyapıdan itibaren yeniden yapılanma lazım..... 

hataydaki yer fotolanmış olmadı bik bük diye . Yolun darlığını gördüm kahroldum. Nasıl bir geri zekalılıktır. Polis artık mesai yapsın “ bekleme yapma aıııııııaaaa”

image.png.7923ed878858a987681cc17307e3683a.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İnsanları 789 bin km2 ülkede bi motor koyacak yeri olmayan evlere hapsediyorlar. Bunu bu şekilde yapana hakkımı helal etmiyorum.

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

hataydaki yer fotolanmış olmadı bik bük diye . Yolun darlığını gördüm kahroldum. Nasıl bir geri zekalılıktır. Polis artık mesai yapsın “ bekleme yapma aıııııııaaaa”

yok ya, olmayınca olmuyor, ne fırsat vardı önümüzde, hatta böyle bir şans başka Ulusa denk gelse adamlar uzayda gezerdi şimdi, uzay derken abd falan değil onlarıda geç, gerçekten yazık be, azıcık düşünme bile yok, hep diyorumya, vallahide haklıyım, yazık bu Vatana be! 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yapsatçılık oldukça rant oldukça parselleme böylle yapıldıkça bu işin çözümü olmaz. park edecek yer bulamayız hataya gidince. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Reno 5’ten başlar sanıyordum. Yani 4’ten haberim yoktu gerçekten. Valla..

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Emre Şimşek yazdı:

Reno 5’ten başlar sanıyordum. Yani 4’ten haberim yoktu gerçekten. Valla..

5 ten başlıyor 4 hazırlık :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...