Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok canım ona odaklanma, arada elektrik satın aldık.. Ortalamaya ve kalan yakıtla kaç kilometre gidecek ona bak.. ara ara depoyu doldurup tüketim hepayan biri vardı sanki ona benzemesin de Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 10 km çekince bu araba 10 km gider mi Bir işçi bir evi 1000 günde yapıyorsa 1000 işçi 1 evi 1 günde yapabilir mi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Metin Akbal yazdı: 10 km çekince bu araba 10 km gider mi Bir işçi bir evi 1000 günde yapıyorsa 1000 işçi 1 evi 1 günde yapabilir mi Antalyada bi tane fluance sahibi vardı. Dahili şarj arızalı. Traktörle çekip şarj ediyordu 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bugün ilk defa canlı olarak yakından gördüm. Tasarımı gerçekten çok hoş. İçini, sürüşünü bilemem. R5 çok güzel. Yeni Renault'larda tek hoşuma gitmeyen direksiyonun sağ arkasındaki kol kalabalığı. Antin kuntin işlerden bi vazgeçmiyorlar. Biraz geç oldu ama, güzel günlerde kullanın emmi. Çok cici ve mantıklı bir seçim olmuş e-Corsa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yurdaer Elay yazdı: R5 çok güzel. bir R5 bulup arkaya oturmaya çalışın derim. çalışın zira ben otutamadım ayakkabı mumaram 44 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yurdaer Elay yazdı: R5 çok güzel. Yeni Renault'larda tek hoşuma gitmeyen direksiyonun sağ arkasındaki kol kalabalığı. Antin kuntin işlerden bi vazgeçmiyorlar. Biraz geç oldu ama, güzel günlerde kullanın emmi. Çok cici ve mantıklı bir seçim olmuş e-Corsa Hoş geldiniz sanki epeyce bir süredir yazmıyordunuz. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Hoş geldiniz sanki epeyce bir süredir yazmıyordunuz. Hoşbuldum Metin hocam.. Göz sağlığı sebebiyle bir süre uzak kalmam gerekiyordu. Neyse ki bir çift yeni Hella merceğim var artık gözlerimde 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bir R5 bulup arkaya oturmaya çalışın derim. çalışın zira ben otutamadım ayakkabı mumaram 44 Çağlar hocam arkaya oturacak olanlar veya evli barklı, çocuklu olanlar düşünsün derim ve kaçarım Ben arabanın tipini sevdim. Çok güzel retro izler var. Mantık hayır dese de, gönül evet diyor sanki. Alır mıyım? Belki. Elektrikli araçlar arasında en ilgimi çeken Countryman ve Elroq şimdilik. Yeni gelecek olan Skoda Epiq de ilgimi çekiyor. Ben 1.3 multijet'le şimdilik devam ediyorum. Haftada 1-2 belki kullanıyoruz arabayı. Gözlerim iyice iyileşsin uzun zamandır ertelediğim motosiklet sahibi olma hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Hoşbuldum Metin hocam.. Göz sağlığı sebebiyle bir süre uzak kalmam gerekiyordu. Neyse ki bir çift yeni Hella merceğim var artık gözlerimde Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Hoşbuldum Metin hocam.. Göz sağlığı sebebiyle bir süre uzak kalmam gerekiyordu. Neyse ki bir çift yeni Hella merceğim var artık gözlerimde Oo güzel şeyler gör hep inşallah. Sevindim. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Oo güzel şeyler gör hep inşallah. Sevindim. Hep birlikte inşaallah emmi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Yurdaer Elay yazdı: uzun zamandır ertelediğim motosiklet sahibi olma hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. ona hep fren basıom içimden İstanbul da risk çok 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts