Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Fatih Keskin yazdı: o zaman toplanıp ankara ya gidelim emmi şehir dıiım geldi benim duy sesimizi Haftaya cuma şehir dışında olacağım.. Öbür cuma gidelim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haftaya cuma şehir dışında olacağım.. Öbür cuma gidelim.. her tür yancı olurum zateb araba kendisini kullanıyor Fatih Keskin yazdı: o zaman toplanıp ankara ya gidelim emmi şehir dıiım geldi benim duy sesimizi kamera kapatılırsa gelirim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: her tür yancı olurum zateb araba kendisini kullanıyor kamera kapatılırsa gelirim Bende kamera yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Servet Aydın yazdı: Bende kamera yok işte tecrübe işte feraset, üstelik mavi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: işte tecrübe işte feraset, üstelik mavi ful şarj kapına gönderiyom Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Yurdaer Elay yazdı: Benden çok kendine tavsiyede bulunuyormuşsun gibi bir algı oluştu niyeyse Ben aldım zaten motoru, ahanda birazdan çıkıyorum motorla 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Ben aldım zaten motoru, ahanda birazdan çıkıyorum motorla Valla konuları geriden takip edince arada kaynamış senin Toranaga San.. Buradan da hayırlı olsun diyeyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts